tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.845
- Πόντοι
- 606
Έχουν WiFi στα Hotspot για να σου κάνουν λαικ οι πρώην σου?
Έχουν WiFi στα Hotspot για να σου κάνουν λαικ οι πρώην σου?
ρε παιδια ζουμε στο 1800 δλδ αν εμενα μ κανει λαικ ενας πρωην που ειχα ιστορια μαζι τ για χρονια θα πρεπει ο τωρινος να το λαβει αρνητικα? και δλδ ο τωρινος πρεπει να ειναι κουτσομπολης και να παρακολουθει ποιος μ κανει λαικ κ ποιος οχι? Αν ειναι δυνατον, ζουμε σε μια εποχη που αν μη τι αλλο εχουμε ελευθερια εκφρασης και αν τωρινος μου ξερει τις μεγαλες σχεσεις τη ζωης μ και τι σχεση εχω με αυτους πλεον δεν βλεπω το λογο για ζηλια ..
Βασικα [size=10pt][size=10pt]ετυχε[/size][/size] να δω τη φωτογραφια , χαρηκα και το εκδηλωσα κακως απο τι φανηκε.
Γιατι ειναι πολυ "προοδευτικη" και "ανοικτομυαλη", μενει στο εξωτερικο και εχει αναπτυξει "διαφορετικο" τροπο σκεψης, που υποδεικνυει οτι μπορουμε να στειλουμε καρδουλα στον πρωην
Το οτι η καινουργια προφανως αν δει την καρδουλα θα χαλασει τον κοσμο και θα αρχισει την γκρινια "οριστε, ακομη ενδιαφερεται η πρωην", "δεν μπορει καποιο θαρρος θα της εδωσες", "μπλοκαρε την αμεσως", "μηπως τα λετε και κατ' ιδιαν χωρις να το ξερω" "αυτη θελει να μας χωρισει", δεν το αντιλαμβανεται το "ανοικτο μυαλο" της Πενταγιωτισσας
Συγνωμη τυπε αλλα εγω ειμαι γυναικα οχι γυναικουλα.
ελα ραοδιμιτσι
σαπιλα μαν.Τι λεει?
οχι βεβαια...αν την εβγαζα μονο με πουτανες δεν θα ειχα μονο 174 κριτικες σε 11 χρονια.Μονο με πουτανες την βγαζεις?
εσυ παντρευτηκες τελικα>?Εχεις γκομενιτσα?
ακα κρεμπιε κλαν.Ναι το πηρα το κοριτσι.
Τωρα μπορω να τα ριχνω αφοβα μεσα... :S
ακα κρεμπιε κλαν.
σαν το μακαριτη τον μπεμπα.
ε ? :S :SΟ τσιμυς ακουσα εκοψε την ψωλη του και τραβιεται με εναν λιθουανο αγριοτραβελο ονοματι Μαριαννο...
η αννουλα κλεφτηκε με τον ταξιτζηΕμεινε χηρα η αννουλα? :S
Ναι το πηρα το κοριτσι.
Τωρα μπορω να τα ριχνω αφοβα μεσα... :S