kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν ειμαστε η λαρσα... χαλαρωσε λιγο![]()
χαίρε αυλή λογικών προβάτων
Δεν ειμαστε η λαρσα... χαλαρωσε λιγο![]()
Γι΄αυτό τις μανούρες τις κάνεις πάντα ΑΦΟΥ σου φέρουν την παραγγελία αν δε θες να γευτείς τη σάπια ροχάλα.
Γι΄αυτό τις μανούρες τις κάνεις πάντα ΑΦΟΥ σου φέρουν την παραγγελία αν δε θες να γευτείς τη σάπια ροχάλα.
χαίρε αυλή λογικών προβάτων![]()
Δεν εχει να κανει. Απαξ και κανεις μανουρα, Θα τη φας σε μια απο τις επομενες.
στους δίσκους που έφευγαν για επόπτη στρατοπέδου είχε πέσει πολύ φλέμα άνοιγε ο άλλος το καπάκι της ντομάτας στα γεμιστά έφτυνε και την καπάκωνε ξανά έτσι μου είχαν μεταφέρει δεν το είχα δει με τα μάτια μου όμως![]()
Που να δείτε και τι "υλικά" (δικής του παραγωγής) χρησιμοποιούσε ο μάγειρος της λέσχης αξιωματικών για την μπεσαμέλ.![]()
Λεβεντη με λεει μονο η γκομενα μου μην το ξανα πειςμπράβο λεβέντη![]()
μήπως για να δέσει η κρέμα από το άμυλο ;)
...και για να έχει περισσότερες πρωτεΐνες. ;)
Λεβεντη με λεει μονο η γκομενα μου μην το ξανα πεις![]()
17 χρονο ξανθο γκαυλακι, στητο βυζακι, ολοστρογγυλο κωλαρακι.. στο υψος τα χαλαει λιγοεντάξει φίλε το σέβομαι αυτό σέβομαι εσένα και την γκόμενά σου![]()
Η αρετούλα κετιμέ είναι τύπε;17 χρονο ξανθο γκαυλακι, στητο βυζακι, ολοστρογγυλο κωλαρακι.. στο υψος τα χαλαει λιγοσυνεχιζεις να το σεβεσαι
![]()
αραξε ο βατραχος θα τον κανει να σπασει συντομακαλα ο μποκα τζουνιορς πρεπει να φυγει απο εδω
πολυ μαγκας το παιζει κ ειναι εριστικος κ δεν σεβεται τον βατραχο
17 χρονο ξανθο γκαυλακι, στητο βυζακι, ολοστρογγυλο κωλαρακι.. στο υψος τα χαλαει λιγοσυνεχιζεις να το σεβεσαι
![]()
Τα κρεμασταρια γιατι τα εβαλες στο αβαταρ... σκεφτεσαι να επενδυσεις σε αγελαδεςΗ αρετούλα κετιμέ είναι τύπε;
αραξε ο βατραχος θα τον κανει να σπασει συντομα