kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν ειμαστε η λαρσα... χαλαρωσε λιγο
χαίρε αυλή λογικών προβάτων
Δεν ειμαστε η λαρσα... χαλαρωσε λιγο
Γι΄αυτό τις μανούρες τις κάνεις πάντα ΑΦΟΥ σου φέρουν την παραγγελία αν δε θες να γευτείς τη σάπια ροχάλα.
Γι΄αυτό τις μανούρες τις κάνεις πάντα ΑΦΟΥ σου φέρουν την παραγγελία αν δε θες να γευτείς τη σάπια ροχάλα.
χαίρε αυλή λογικών προβάτων
Δεν εχει να κανει. Απαξ και κανεις μανουρα, Θα τη φας σε μια απο τις επομενες.
στους δίσκους που έφευγαν για επόπτη στρατοπέδου είχε πέσει πολύ φλέμα άνοιγε ο άλλος το καπάκι της ντομάτας στα γεμιστά έφτυνε και την καπάκωνε ξανά έτσι μου είχαν μεταφέρει δεν το είχα δει με τα μάτια μου όμως
Που να δείτε και τι "υλικά" (δικής του παραγωγής) χρησιμοποιούσε ο μάγειρος της λέσχης αξιωματικών για την μπεσαμέλ.
Λεβεντη με λεει μονο η γκομενα μου μην το ξανα πειςμπράβο λεβέντη
μήπως για να δέσει η κρέμα από το άμυλο ;)
...και για να έχει περισσότερες πρωτεΐνες. ;)
Λεβεντη με λεει μονο η γκομενα μου μην το ξανα πεις
17 χρονο ξανθο γκαυλακι, στητο βυζακι, ολοστρογγυλο κωλαρακι.. στο υψος τα χαλαει λιγο συνεχιζεις να το σεβεσαιεντάξει φίλε το σέβομαι αυτό σέβομαι εσένα και την γκόμενά σου
Η αρετούλα κετιμέ είναι τύπε;17 χρονο ξανθο γκαυλακι, στητο βυζακι, ολοστρογγυλο κωλαρακι.. στο υψος τα χαλαει λιγο συνεχιζεις να το σεβεσαι
αραξε ο βατραχος θα τον κανει να σπασει συντομακαλα ο μποκα τζουνιορς πρεπει να φυγει απο εδω
πολυ μαγκας το παιζει κ ειναι εριστικος κ δεν σεβεται τον βατραχο
17 χρονο ξανθο γκαυλακι, στητο βυζακι, ολοστρογγυλο κωλαρακι.. στο υψος τα χαλαει λιγο συνεχιζεις να το σεβεσαι
Τα κρεμασταρια γιατι τα εβαλες στο αβαταρ... σκεφτεσαι να επενδυσεις σε αγελαδεςΗ αρετούλα κετιμέ είναι τύπε;
αραξε ο βατραχος θα τον κανει να σπασει συντομα