Επισκέπτης
Ετσι ειναι φιλε, κατσε τωρα και μιλα με το ντελικατενσε ενω εγω θα παω βολτιτσα το ξανθοόχι φίλε χέζω εσένα και την κατά φαντασία γκόμενά σου πίσω από την ασφάλεια της οθόνης μου
Ετσι ειναι φιλε, κατσε τωρα και μιλα με το ντελικατενσε ενω εγω θα παω βολτιτσα το ξανθοόχι φίλε χέζω εσένα και την κατά φαντασία γκόμενά σου πίσω από την ασφάλεια της οθόνης μου
Πεμπτιάτικα ρε τύπε;Ετσι ειναι φιλε, κατσε τωρα και μιλα με το ντελικατενσε ενω εγω θα παω βολτιτσα το ξανθο
γιατι ρε τυπε δεν βγαινει ο κοσμος σημερα εκτος και αν ζεις σε χωριο π.χ της πρεβεζαςΠεμπτιάτικα ρε τύπε;
πρεπει να του στοιχησε αυτο ομως οταν πηγε φανταροςείναι οξύθυμος αυτός ευκολάκι ;)
ακομα να βγεις με το ξανθο τυπε;γιατι ρε τυπε δεν βγαινει ο κοσμος σημερα εκτος και αν ζεις σε χωριο π.χ της πρεβεζας
Ετσι ειναι φιλε, κατσε τωρα και μιλα με το ντελικατενσε ενω εγω θα παω βολτιτσα το ξανθο
Ετσι ειναι φιλε, κατσε τωρα και μιλα με το ντελικατενσε ενω εγω θα παω βολτιτσα το ξανθο
το ειχα πει και στον αλεξ τυπεμαν πόσες φορές έχεις προειδοποιήσει τα μέλη ότι το σπαμθρεντ είναι το πιο απαιτητικό θρεντ του σάιτ και να προσέχουν ο άλεξ δεν σε άκουσε και την πάτησε κι αυτός ;)
τυπε ο μπολντοτυπισμος εχασε ενα υποψηφιο μελος :Sακομα σπασμενος ο χασοδικης?
τυπε ο μπολντοτυπισμος εχασε ενα υποψηφιο μελος :S
ειχε απορριφθει πριν το σπασιμο λογω εξεζητημενης χαφτομουνιασης.
και μειωμενης κινησης σε χορευτικες φιγουρες λογων κιλων και κακης φυσικης καταστασης τυπεειχε απορριφθει πριν το σπασιμο λογω εξεζητημενης χαφτομουνιασης.
και μειωμενης κινησης σε χορευτικες φιγουρες λογων κιλων και κακης φυσικης καταστασης τυπε
[move][size=40pt]αλεξ γυρνα πισω φωναζουν οι οπαδοι σου
αλεξ εισαι στο μυαλο κατι μαγικο[/size][/move]
To σαιτ γύρισε 20 χρόνια πίσω. ;)τον σκοτωσα γιατι τον αγαπουσα
γιατι τον ειχα σαν μικρο παιδι
καλησπέρα στα παιδιάΗ αρετούλα κετιμέ είναι τύπε;