Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αυτο ηθελα να ακουσω
αυριο σε παραλαμβανω απο τον ηλεκτρικο  :sunglasses:
μλκ εχω πεσει πολυ χαμηλα τελικα
καλα λεει ο αλεκουκος με εχει παρει στο ψιλο ο μαντοκας  :huh:
Ελα κοσμοπολιταν τυπε, εχω δυο τρια κοριτσακια που δεν χωρανε στο ροστερ, θα σου τα κανω πασα  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
μόλις έφαγες αναφορά παιδόφιλε :police:

μπαν στον άλεξ :rockon:
ρε μλκ λες να εχω πεσει εξω  :huh:
να ειναι η μαντοκα μουναρα  :huh:
αλλα εγω γουσταρω βιολεττα  :fuck1:

Ελα κοσμοπολιταν τυπε, εχω δυο τρια κοριτσακια που δεν χωρανε στο ροστερ, θα σου τα κανω πασα  :grin:
μπαινω εισαι μεσα  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.414
Πόντοι
12.756
εισαι ωραιος ;)

αλλα τοσοι και τοσοι που πανε κινα ,σιγκαπουρη κλπ δεν ακουσα ποτε να πρεπει να μαθουν την τοπικη γλωσσα. δλδ φανταζομαι ειναι γελοιο να επιμενει ο  κινεζος να μαθεις κινεζικα αφου ειναι πρακτικα αδυνατο.Τοτε κατι εχει και ευρωπη οπως λες. σιγουρα ομως θα θες και γερμανικα . στο τουμπαι και κει δεν θα παιζει καλο σκηνικο :think:

ολοκληρο παζλ ειναι .καλο ακουγεται :grin: μου λενε μερικοι οτι και καλα ειναι μλκια και δεν ειναι σαν να σπουδαζεις οικονικα ,τραπεζικα κλπ αλλα εμενα μου φαινεται πρακτικο επαγγελμα και πιστευω κατι κανεις γτ δεν εχω ακουσει να χωνονται πολυ σε αυτο τον κλαδο.  :think:

1.Για ρωτα αυτους μηπως εχουν και ενα Κινέζο-Ταυλανδο-Ιαπωνα  διπλα τους που παιρνει τα ιδια και ισως λιγο λιγοτερα χρηματα απο αυτους για να συννενοειτε με το λιμανι και τις εταιριες ( handling , warehousing ,  κτλ ) συν οτι στο τελος αυτοι σου τρωνε την δουλεια μολις μαθουν απο εσενα ...Καλυτερα να εχεις τα Κινεζακια να τα διαταζεις παρα να εχεις και εναν διπλα σου να κανει την δουλεια μαζι σου και μετα να φας σουτ ... Δεν χρειαζεται να μαθεις και Κινεζικα για να γραψεις επιστημονικη διατριβη , απλα συννενοησεις θες ...Τα μαθαινεις αυτα σε αυτες τις δουλειες ευκολα.. ;)

2.Στο Ντουμπαι δεν φευγει τιποτα , μονο παει , εσυ θες λιμανια που φευγουν πραγματα ή αν θες εσωτερικη γεωγραφικα δουλεια αποθηκες που εχουν πολλες εισαγωγες και διανομες μετα ..αρα για λιμανι θες μονο "φευγα" . Ντουμπαι ξεφορτωνει το μισο καραβι και μετα φευγει παλι , δεν φορτωνει ουτε κουτακι κοκα κολα..

Αν μπεις σε καταλληλη θεση εχει πολλα λεφτα τυπε ( νοτια ιταλια που εχει κατι περιεργα λιμανια μεχρι και η μαφια εχει μπλεχτει , φαντασου τι χρημα πεφτει εκει )  , και νορμαλ και κατω απο το τραπεζι , ειδικα τα κατω απο το τραπεζι ειναι νουμερα που θα ειναι ισα με αυτα που θα παιρνεις ολο το χρονο  ;) Και μην ξεχανς οτι η τεχνολογια κανει καθε μερα την δουλεια σας πιο ευκολη  ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
είπε ο πληροφορικάριος του οπα  :P
τι εχεις τελειωσει εσυ που κοροιδευεις τον πληροφορικαριο του οπα?

αν και σε ειδε ο σισιες δεν εμπιστευομαι το γουστο του. οσο για του αλεξ δεν πιστευω να λεει αληθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom