baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
λες να χωθω μανΑμ δε τύπε μου...
Μια χαρα παιδι ειναι.
τωρα που δηλωσε πως γουσταρει
λες να χωθω μανΑμ δε τύπε μου...
Μια χαρα παιδι ειναι.
Αμ δε τύπε μου...
Μια χαρα παιδι ειναι.
Kαημενο πες το παιδι σου μωρη βρωμιαρα !!!!!!
λες να χωθω μαν
τωρα που δηλωσε πως γουσταρει
Ελα κοσμοπολιταν τυπε, εχω δυο τρια κοριτσακια που δεν χωρανε στο ροστερ, θα σου τα κανω πασααυτο ηθελα να ακουσω
αυριο σε παραλαμβανω απο τον ηλεκτρικο
μλκ εχω πεσει πολυ χαμηλα τελικα
καλα λεει ο αλεκουκος με εχει παρει στο ψιλο ο μαντοκας
σοβαρα τωρα θες να σε στειλω για μπανιο;σβησε το ποστ αμεσωςKαημενο πες το παιδι σου μωρη βρωμιαρα !!!!!!
ναι αν και εχω την υποψια οτι "η" μαντοκα ειναι λιγο γκαγκα
ρε μλκ λες να εχω πεσει εξωμόλις έφαγες αναφορά παιδόφιλε
μπαν στον άλεξ
μπαινω εισαι μεσαΕλα κοσμοπολιταν τυπε, εχω δυο τρια κοριτσακια που δεν χωρανε στο ροστερ, θα σου τα κανω πασα
θα σου εξηγησει ο κοσμας
και ο πλεζουρας απο κατι τετοιο μπαναριστηκε....υπαρχει δικαστικο προηγουμενο......υποθεση ντρειφους και ετςμόλις έφαγες αναφορά παιδόφιλε
μπαν στον άλεξ
εισαι ωραιος ;)
αλλα τοσοι και τοσοι που πανε κινα ,σιγκαπουρη κλπ δεν ακουσα ποτε να πρεπει να μαθουν την τοπικη γλωσσα. δλδ φανταζομαι ειναι γελοιο να επιμενει ο κινεζος να μαθεις κινεζικα αφου ειναι πρακτικα αδυνατο.Τοτε κατι εχει και ευρωπη οπως λες. σιγουρα ομως θα θες και γερμανικα . στο τουμπαι και κει δεν θα παιζει καλο σκηνικο
ολοκληρο παζλ ειναι .καλο ακουγεται μου λενε μερικοι οτι και καλα ειναι μλκια και δεν ειναι σαν να σπουδαζεις οικονικα ,τραπεζικα κλπ αλλα εμενα μου φαινεται πρακτικο επαγγελμα και πιστευω κατι κανεις γτ δεν εχω ακουσει να χωνονται πολυ σε αυτο τον κλαδο.
ρε μλκ λες να εχω πεσει εξω
να ειναι η μαντοκα μουναρα
αλλα εγω γουσταρω βιολεττα
και μελλοντικος φερελπις ωνασης να προσθεσωείπε ο πληροφορικάριος του οπα
και ο πλεζουρας απο κατι τετοιο μπαναριστηκε....υπαρχει δικαστικο προηγουμενο......υποθεση ντρειφους και ετς
Στα αρχιδια μου ρε τσοπανη μπαγλαμασοβαρα τωρα θες να σε στειλω για μπανιο;σβησε το ποστ αμεσως
σκατά είναι και οι δύο ξέρω τι σου λέω ;)
ειμαστε παμπαλαιοι εδω μεσα και φαινεται.....τι να κλασουν σισιεςεδες και εφ16;στην σκέψη μου ήσουν
τι εχεις τελειωσει εσυ που κοροιδευεις τον πληροφορικαριο του οπα?είπε ο πληροφορικάριος του οπα
Στα αρχιδια μου ρε τσοπανη μπαγλαμα
φυσικα και μπορω απλα αφηνω το μπαλακι στον κοσμα ;)μην αναφέρεις κατι που δεν μπορεις να το δικαιολογησεις τότε. ;)