Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
μετά την αποχώρηση του σταμάτη έσβησες σαν νικ ;) ετερόφωτος ήσουν ;)

Πράγματι.

Έχει αρχίσει και παραπαίει. Έπρεπε να της γράψει: Φύγε εσύ με το καλό, και μην χωλοσκάς.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Περιεργο..........Παει γρηγορα...και ανανεωνει γρηγορα σημεριs

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Βλεπω καλα???????
Ο Μητσος?????????

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ολλανδια θα χωθεις εσωτερικα και μονο , απο αλλη εταιρια που θα δουλευεις σε αλλη χωρα και θα σε στειλουν εκει αν εισαι καλος , Ασια ειναι δυσκολα τα πραγματα γιατι οι Ασιατες ειναι πολυ δυνατοι , στελνουν κοσμο σε καλα πανεπιστημια στο εξωτερικο και μετα τους παιρνουν στις δουλειες , συνηθως πληρωνουν οι εταιριες τα διδακτρα και διαμονη μεχρι να σπουδασουν , το θεμα εκει ειναι η γλωσσα θελουν σιγουρα να ξερεις και τα δικα τους ( κινεζικα κτλ ) ..
Αν θες για εσωτερικα κοιτα και Βελγιο , Λουξεμβουργο νοτια Γερμανια , στο Αρλον ας πουμε ειναι της Ferrero που ειναι οι κεντρικες αποθηκες της Ευρωπης περιπου ...εχει και αλλες εταιριες στην γυρω περιοχη , και εχει και αρκετες εταιριες που δουλευουν ως πελατες τις μεγαλες εταιριες που δεν εχουν ή δεν θελουν εγκαταστασεις , συνηθως Αμερικανικες κτλ ..στελνουν εκει και απο εκει κανουν διανομες λογο οδικης μεταφορας  ;)
Αν εισαι σε αυτες τις περιοχες μπορεις να παρεις μεταγραφη ή να βρεις ευκολα δουλεια λιμανι Ολλανδια η Σιγκαπουρη..
τελευταια ειναι της μοδας και πολυ η Ελβετια για την Ασια , στελνουν εκει πραγματα λογο φθηνότερων διαδικασιων εκτελωνισμου και Ελβετικου φραγκου  ;)

Βοστωνη ειναι τοπος συγκεντρωσης για ολη την Αμερικη και μετα αποστολη Ευρωπη , οτι αγοραζα εγω απο Αμερικη , ειδικα Καλιφορνια και κεντρικη Αμερικη τα εστελνα Βοστωνη και απο εκει Πειραια η Μαλτα

Διαλεγεις και παιρνεις τυπε   ;)
εισαι ωραιος ;)

αλλα τοσοι και τοσοι που πανε κινα ,σιγκαπουρη κλπ δεν ακουσα ποτε να πρεπει να μαθουν την τοπικη γλωσσα. δλδ φανταζομαι ειναι γελοιο να επιμενει ο  κινεζος να μαθεις κινεζικα αφου ειναι πρακτικα αδυνατο.Τοτε κατι εχει και ευρωπη οπως λες. σιγουρα ομως θα θες και γερμανικα . στο τουμπαι και κει δεν θα παιζει καλο σκηνικο :think:

ολοκληρο παζλ ειναι .καλο ακουγεται :grin: μου λενε μερικοι οτι και καλα ειναι μλκια και δεν ειναι σαν να σπουδαζεις οικονικα ,τραπεζικα κλπ αλλα εμενα μου φαινεται πρακτικο επαγγελμα και πιστευω κατι κανεις γτ δεν εχω ακουσει να χωνονται πολυ σε αυτο τον κλαδο.  :think:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
εγω νομιζω η μαντοκα γουσταρει τον μπαρο
και γιαυτο του παει κοντρα.

γνωστη τακτική  :sunglasses:

Stories