apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειχες αναψει κερια?εμενα μου ψοφησε το ιγκουανα απο τα κερια
σαν τελετη μοιαζει αυτο
μηπως το θυσιασες στον Θεο Νωντα?
ειχες αναψει κερια?εμενα μου ψοφησε το ιγκουανα απο τα κερια
υπήρξες παντρεμένη στο παρελθόν?δεν εχω ορεξη σημερα και εχω νευρα...μη μου κολλας
υπήρξες παντρεμένη στο παρελθόν?
ε τι σβηστα;
απλή απορία νομίζω έχεις υπάρξει αλλά όχι πιαθα πρεπε?
υπήρξες παντρεμένη στο παρελθόν?
χμ..ειχα αναψει κερια και εριχνα πανω στις ρωγες μου κερια και εριξα μερικες και στο ιγκουανα επαναληπτικα . μετα ψοφησε δεν καταλαβα ποτε το γιατιειχες αναψει κερια?
σαν τελετη μοιαζει αυτο
μηπως το θυσιασες στον Θεο Νωντα?
απλή απορία νομίζω έχεις υπάρξει αλλά όχι πια
φίλε δοκίμασε και βενζίνη ή καμιά κόλλα γαμάνεκαι σβηστά μια χαρά μυρίζουν τ άτιμα
ανοιχτό βιβλίο είσαι για μέναμπορεις να νομιζεις ο,τι θες
εδω νομιζεις οτι ειμαι κοιν. λειτουργος σ'αυτο θα κολλησουμε τωρα?
ανοιχτό βιβλίο είσαι για μένα
κάτσε μην πάω στο κεφάλαιο mmiou και διαγραφείςμαλλον εχεις προβλημα αναγνωσης ομως
με το ιγκουανα τα εκανες αυτα?χμ..ειχα αναψει κερια και εριχνα πανω στις ρωγες μου κερια και εριξα μερικες και στο ιγκουανα επαναληπτικα . μετα ψοφησε δεν καταλαβα ποτε το γιατι
φίλε δοκίμασε και βενζίνη ή καμιά κόλλα γαμάνε
ναι αλλά οι κόλλες και οι βενζίνες δεν δημιουργούν εθισμό και δεν έχουν παρενέργειες και δεν έχουν παρενέργειες και δεν έχουν παρενέργειες και δεν έχουν παρενέργειες και δεν έχουν παρενέργειες και δεν έχουν παρενέργειες
με παρεξήγησες ρε τύπε, άμα ηταν για να μαστουρώσω, έχω λεφτά για μια κοκίτσα , στα αρωματικά κεριά και τις μπεζίνες θα το ρίξουμε;
ναι αλλά οι κόλλες και οι βενζίνες δεν δημιουργούν εθισμό και δεν έχουν παρενέργειες και δεν έχουν παρενέργειες και δεν έχουν παρενέργειες και δεν έχουν παρενέργειες και δεν έχουν παρενέργειες και δεν έχουν παρενέργειες
Μιας και είμαστε σε νήμα αποριών, η βέλβη τον παίρνει από τον κώλο? Η εριναλ καταπίνει τα χύσια? Η κουαρ κάνει παρτούζες? Η ρυθμ είναι γιάννης η γκόμενα, η μουνίτσα μήπως είναι ψωλίτσα?
Και μία δεύτερη και τελευταία απορία (για σήμερα )
ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ HEAVY METAL;