mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
κάτσε μην πάω στο κεφάλαιο mmiou και διαγραφείς
χλωμο σε βλεπω
κάτσε μην πάω στο κεφάλαιο mmiou και διαγραφείς
απορία: γιατί πριν από 2-3 μέρες σβήστηκε αμέσως ένα θρεντ που ανέβασε κάποιος με τίτλο "Vilma - γυναίκα στον κύβο", ενώ το "Quadren - γυναίκα στο τετράγωνο" εξακολουθεί να υπάρχει?
απορία: γιατί πριν από 2-3 μέρες σβήστηκε αμέσως ένα θρεντ που ανέβασε κάποιος με τίτλο "Vilma - γυναίκα στον κύβο", ενώ το "Quadren - γυναίκα στο τετράγωνο" εξακολουθεί να υπάρχει?
Γιατί είχε καλύτερες συστάσεις κ έκανε κ νούμερα.απορία: γιατί πριν από 2-3 μέρες σβήστηκε αμέσως ένα θρεντ που ανέβασε κάποιος με τίτλο "Vilma - γυναίκα στον κύβο", ενώ το "Quadren - γυναίκα στο τετράγωνο" εξακολουθεί να υπάρχει?
Γιατι οι κυβοι ειναι μαθημα του αλλου εξαμηνου
τυπε δεν το ξερεις οτι απαγορευονται τα αντιθρεντ?απορία: γιατί πριν από 2-3 μέρες σβήστηκε αμέσως ένα θρεντ που ανέβασε κάποιος με τίτλο "Vilma - γυναίκα στον κύβο", ενώ το "Quadren - γυναίκα στο τετράγωνο" εξακολουθεί να υπάρχει?
Αν ειναι ετσι .............τοτε προχειροΕίμαι η κατάλληλη να τ διδάξω καθώς τ μαθηματικά είναι το φόρτε μου
Αν ειναι ετσι .............τοτε προχειροξεκωλιασμαδιαγωνισμα
Αν ειναι ετσι .............τοτε προχειροξεκωλιασμαδιαγωνισμα
Bγάλτε όλοι μια κόλα χαρτί
Ε οχι και χαρτι.........Τελοσπα την βγαλαμε
δεν διαβασες τι επαθα?ο Νωντας στελνει χαιρετισματα σε ολους.....
εκτος απο:
τον γλ
τους πιρφοραγαπουηδες
τις ελλεηνιδες
τα βρωμομουνα
τα αρρωστακια
τον σταματακη
τους οποιους θα τους γαμησει οταν ερθει αθηνα
οχι? που το εγραψες?δεν διαβασες τι επαθα?
κραχτες εξω απο τα μπουρδελαοχι? που το εγραψες?
μαρουλι σε πηγανε σταματακηκραχτες εξω απο τα μπουρδελα
στην τελικη.. μπες στο προφιλ μου και δες τελευταια μυνηματα αυτου του μελους
5-6 μυνηματα πριν ειναι
:'( :'( :'(μαρουλι σε πηγανε σταματακη
εμ βεβαια, αφου αρνεισαι το νωντισμο, ολο τετοια θα παθαινεις
και μετα μου λες οτι δεν θα σου παρουνε και τις πυτζαμες τα ρωσσιδια μαρουλι θα σε πανε σταματακη, μαρουλι
πρεπει να σου κανω μερικα νωντοιδιαιτερα μπας και σωσεις κανα ευρωπουλο, αλλα το παιζεις και βεντετα τι να σου κανω?:'( :'( :'(
μα το θεμα ειναι οτι τοσοι και τοσοι κραχτες μου την εχουν πεσει στην ομονοι και δεν εχω τσιμπησει..πρεπει να σου κανω μερικα νωντοιδιαιτερα μπας και σωσεις κανα ευρωπουλο, αλλα το παιζεις και βεντετα τι να σου κανω?
αυτα παθαινεις αμα αρνεισαι το νωντισμομα το θεμα ειναι οτι τοσοι και τοσοι κραχτες μου την εχουν πεσει στην ομονοι και δεν εχω τσιμπησει..
με αυτον τι στο διαολο επαθα?
μαλλον εφαγα νωντοκαταρα στον εγκεφαλο επειδη απαρνηθηκα και βλασφυμησα τον θεο νωντα στην προηγουμενη μας συζητηση