Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
....σε μπορντώ κάνει ?...έχω και το ζωνάρι του σμόκιν ! αν θές  :rolleyes: :rockon:

Tα φύλαγα να βγώ με την Βίλμα  :o :2funny: :2funny:

Δεν ξέρω, πέρα από στέκα δε φοράω τίποτα άλλο στο κεφάλι αλλά θέλω να δοκιμάσω κι άλλα στυλ, πιο πιν-απ και καλά. Και στις άλλες μ'άρεσε πολύ.

:thumbsup:

*πουστράκια εγγλέζοι με γάμησαν :'(
Άνοιξε η σούφρα σου. :zfuck:

:huh:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
με σοδόμισαν :'(

το bow στο tie τι υποδηλώνει άραγε και πόσο περιγραφικό του παπιγιόν είναι? :think:
Ελπίζω να μην αρχίσει το ακατάσχετο  :shit: μετα απο αυτό το γεγονός που συνετελέστηκε.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

όταν γράφεις το ποστ από κάτω εμφανίζονται τα τελευταία μηνύματα του θέματος που βρίσκεσαι, μπορείς να πατήσεις εισαγωγή παράθεσης σε όποια από αυτά θέλεις, κάθε φορά που γράφεις την απάντησή σου αφήνεις λίγο κενό και πατάς την επόμενη "εισαγωγή παράθεσης" κτλ

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
όταν γράφεις το ποστ από κάτω εμφανίζονται τα τελευταία μηνύματα του θέματος που βρίσκεσαι, μπορείς να πατήσεις εισαγωγή παράθεσης σε όποια από αυτά θέλεις, κάθε φορά που γράφεις την απάντησή σου αφήνεις λίγο κενό και πατάς την επόμενη "εισαγωγή παράθεσης" κτλ

Thanks! :thumbsup:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Υπάρχει ένα μπατόν στην πλατφόρμα απαντήσεων που έχει για παράθεση αλλά χωρίς να λέει από ποιον, ε, στην πρώτη παράθεση απ' τις πολλές βάζεις την κλασική που λέει από ποιον και στις υπόλοιπες βάζεις αυτήν

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Υπάρχει ένα μπατόν στην πλατφόρμα απαντήσεων που έχει για παράθεση αλλά χωρίς να λέει από ποιον, ε, στην πρώτη παράθεση απ' τις πολλές βάζεις την κλασική που λέει από ποιον και στις υπόλοιπες βάζεις αυτήν

έλα ρε πρώτη φορά το βλέπω αυτό :P

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εγώ μέχρι τώρα το έκανα ως εξής:

έκλεινα το κάθε κομμάτι του μηνύματος μέσα στις ίδιες αγκύλες που υπάρχουν στο μήνυμα της παράθεσης τις οποίες έκανα κόπυ πέιστ δηλ. από πάνω του έβαζα την μεγάλη αγκύλη και από κάτω του την μικρή πχ.

quoteauthor=Richter_Belmont link=topic=155588.msg4028949#msg4028949 date=1346413679]

μπλα μπλα

/quote]

αλλά ο τρόπος του λάιον είναι πιο εύκολος, υπάρχει ένα εικονίδιο (προτελευταίο στα δεξιά) που γράφει "εισαγωγή παράθεσης", το πατάς και βάζεις μέσα στις αγκύλες το κομμάτι του κειμένου που θες να παραθέσεις

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Χαχα ούτε που το 'χα προσέξει ποτέ!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ξέρω, πέρα από στέκα δε φοράω τίποτα άλλο στο κεφάλι αλλά θέλω να δοκιμάσω κι άλλα στυλ, πιο πιν-απ και καλά. Και στις άλλες μ'άρεσε πολύ.
Άνοιξε η σούφρα σου. :zfuck:

:huh:

σε ολα τα μαγαζια με αξεσουαρ εχει :) :) και στα claire's που υπεραγαπω :rockon:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ο πορνοππαος ειχε σκασει το πιο μεγαλο ποστ με παραθεσεις που εχω δει στο σαιτ

κ δεν ηταν απλα κβουοτ απο το εικονιδιο ειχε σε ολες τον ποστερ που απευθυνεται κ ειχε γραψει το ποστ

στανταρ με word απο οφις ειχε κανει την προεργασια πριν το ποσταρει γιατι ηταν πραγματικα τεραστιο  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom