kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
βάλε φαντασία στην κουζίνα σου μαν τηγάνισε τον χαλβάπαω να τηγανησω καμια πατατα με μπεικον και να φτιαξω και ενα χαλβα για επιδορπιο
βάλε φαντασία στην κουζίνα σου μαν τηγάνισε τον χαλβάπαω να τηγανησω καμια πατατα με μπεικον και να φτιαξω και ενα χαλβα για επιδορπιο
μαν βγηκες για καφεδακι σημερα το απογευμα
ε θελεΚαμια καταπιεση μαν
Ειναι η ζωη μου ;) !!!
Πλακα κανω με τα φαγητα οποτε θελω θα φαω :-* :-*
Ξαπλωμενη μαρεσει να τρωω και γλυκα και ξυνα και αλμυρα και ολαΓλυκο χμμμμμμ.............Η ελευθερη δημιουργικη μου φαντασια λεει, οτι θα εφαγεs το γλυκο ξαπλωμενη να υποθεσω ε??
ποιός ήρθεμαν βγηκες για καφεδακι σημερα το απογευμα
ε θελε
εχεις παρει και μερικα κιλακια μαν να το προσεξειςποιός ήρθε
Τοξερα!!!!!!!!! Ειναι αλανθαστη παιδι μου η φαντασια μουΞαπλωμενη μαρεσει να τρωω και γλυκα και ξυνα και αλμυρα και ολα
δε νομίζωεχεις παρει και μερικα κιλακια μαν να το προσεξεις
εγω νομιζωδε νομίζω
Τοξερα!!!!!!!!! Ειναι αλανθαστη παιδι μου η φαντασια μου
Ξαπλωμενη και με γλυκο δεν παχαινειs ....οταν δεν εισαι στιs μερεs σου
δε θα το 'λεγαεγω νομιζω
Kανενα???? Μην σε ξεγελανε πια...Δεν δινουν επιδομα στουs πολυτεκνουs
Και στις μερες σου να σαι κανενα προβλημα
Kανενα???? Μην σε ξεγελανε πια...Δεν δινουν επιδομα στουs πολυτεκνουs
Χαχαχαχαχ καταλαβα.........Εχειs παρει δωρο το πουλμανακι ε??
Στους τριτεκνους ρε!οι πολυτεκνοι ακομα αντεχουν
το πουλμανακι με ολα τα κονφορΧαχαχαχαχ καταλαβα.........Εχειs παρει δωρο το πουλμανακι ε??
Αφου εχειs χρονο και γυμναζεσαι.......εισαι ηρωιδατο πουλμανακι με ολα τα κονφορ
Γυμναστικη επι του καναΠΕΟΣ η λακυτερηΑφου εχειs χρονο και γυμναζεσαι.......εισαι ηρωιδα
Γυμναστικη επι του καναΠΕΟΣ η λακυτερη
Γυμναστικη επι του καναΠΕΟΣ η λακυτερη
Στην πρωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη λεμε!!!!!!!!!!!!!!Κανω ολων των ειδων τα σπαγκαταΑχαχαχαχα...........Υπαρχουν δυο ειδων επι του καναΠΕΩΣ
Η ενοργανη και η τηλεχειριζομενη...Σε ποια κατηγορια εισαι??
Εμειs ειμαστε στην τηλεχειριζομενη.....Τωρα με τον αποκωδικοποιητη ειναι μαγειαΣτην πρωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη λεμε!!!!!!!!!!!!!!Κανω ολων των ειδων τα σπαγκατα