Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ακόμη ένα thread στο λάθος forum. Που είναι ο δραχμο-Φιντέλε :grin: να βγάλει τη hoover? :rockon: ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Yes_we_can.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

να αναγκάσουμε τον άντμιν να παραιτηθεί :coffee: μας έχει καταστρέψει το σάιτ :tickedoff:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Συναισθηματικά ανισόρροπες ναι. Αν πηδιούνταν από 'δω κι από 'κει δεν θα φτάναμε να λέμε ότι το 75% έχει να κάνει σεξ 1 έως 2 χρόνια!
Αφου οι ανδρες εχουν γινει αγαπουληδες και φλουφληδες ρε τυπε. Τι να λεμε τωρα.

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
Κλαασικη γκομενα που κλαιγεται και πουλαει ερωτες για να βολευεται. Αλλα δικαιωμα της ειναι φιλε. Εγω ξερεις τι δε καταλαβα? Γιατι νομιζεις οτι το να φτιαξεις τη ζωη σε καποιον σημαινει οτι τον εχεις αγορασει κιολας??

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το εκδικηση ειναι ισως λιγο υπερβολικο , νιωθω οτι εκανε τα παντα για να κρατηθει στην δουλεια της μεχρι που μου ειπε οτι με θελει δικο της κ να χωρισω για να ειμαστε μαζι !!!! Το ανεραισε ομως ευκολα μετα απο μερικες μερες ....!! Τελος παντων την δουλεια της την εχασε απο εμενα οπως κ την βρηκε απο εμενα κ ειλικρινα δεν θα το εκανα αν δεν ειχε κανει αυτες τις κινησεις κ ας γαμιομουν εγω να την βλεπω στο γραφειο του συνεργατη μου !!
Το ξερω οτι χρειαζεται εγωισμος κ μηδενικη επικοινωνια απλα καποιες φορες το μυαλο πραγματικα κολλαει κ μπορει να σκεφτει οτι ισως καποτε μπορει ακομα κ να το ξανακανω μαζι της !!!

Καταλαβαίνω την καφούρα σου αλλά πέρα από κάποιο σημείο καταντά τραγικό.  :P

Μου θυμίζεις κάτι άντρες που όταν χάνουν την γυναίκα τους, περνούν την υπόλοιπη ζωή τους κοιτώντας τη φωτογραφία της.  :(

Όλο αυτό που κάνεις έχει περάσει κάποια όρια προ πολλού και γίνεται ψυχαναγκαστικό.  :S

Όσο κρατάς επικοινωνία μαζί της δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις ΠΟΤΕ. Κόψε ΜΑΧΑΙΡΙ τις επαφές μαζί της , ρίξε το στη σεξοθεραπεία ..... και θα την ξεχάσεις πολύ σύντομα.  :grin:

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλωνόμαστε με τέτοιες μαλακίες .....  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Κλαασικη γκομενα που κλαιγεται και πουλαει ερωτες για να βολευεται. Αλλα δικαιωμα της ειναι φιλε. Εγω ξερεις τι δε καταλαβα? Γιατι νομιζεις οτι το να φτιαξεις τη ζωη σε καποιον σημαινει οτι τον εχεις αγορασει κιολας??
+10000000000000000000000.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους !!!!
Ειμαι παντρεμενος με παιδια και ειχα εδω κ 2,5 χρονια σχεση με μια κοπελα 8 χρονια μικροτερη μου ( εγω 40 ). Την γνωρισα μεσω κοινης παρεας κ κολλησαμε απο την αρχη , τοτε ζουσε σε αλλη πολη απο την δικια μου ηταν ανεργη αλλα λογο θυελωδους παθους ( κ μαλακιας μου )

Αφού το έχεις καταλάβει μόνος σου γιατί θέλεις να το ακούσεις και από άλλους?
Πάρε τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου και πήγαινε μια εκδρομή το Σαβ/κο να ξελαμπυκάρεις.
Και να θυμάσαι ότι οι παντρεμένοι και μάλιστα με παιδιά δεν κάνουμε εξωσυζυγικές σχέσεις. Αν γουστάρουμε "χτυπάμε" και φεύγουμε για να μη χτυπάμε το κεφάλι μας. Διαφορετικά χωρίζουμε και ξεκινάμε απο την αρχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom