EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Greek-Lovers!!!
α μάλιστα! Και ποιοί "διδάσκουν"?
Greek-Lovers!!!
τυπε μουνιντζα σε παρασερνει η διψα σου για διδασκαλια.ο συγκεκριμενος ειναι δουρειος ιππος ωστε να μπει στην σχολη και να την αλωσ.αν θυμασε και πιο παλια ενω παρακολουθουσε τα μαθηματα τις σχολης,ξαφνικα πεταγοτανε και χαλουσε το μαθημα.νομιζω οτι ο ποθος του ειναι να μπει στο τιμ των καθηγητων τις σχολης,πραγμα που δεν γινετε ομως,διοτι δεν εχει ουτε καν τιν στοιχειωδη μορφωση για τα δεδομενα τις σχολης.η σχολη εχει μια σταθερη γραμμη,οπως επισης και καποιες αρχες οι οποιες δεν παραβιαζοντε σε καμια περιπτωση.πιστευω οτι και ο απολυτος θα ειχε τη ιδια ακριβως γνωμη γιαυτον τον τυπο.μην ξεχνας οτι τωρα τελευταια παρα πολλα ατομα εμφανιστηκαν στη σχολη για μαθητες,και ανακαλυφθηκε οτι ητανε το αδερφατο μεταφιεσμενο.προσοχη λοιπον με τιν επιλογη των μαθητων μας.
ΜouNinja τι σχολή άνοιξες παλικάρι μου?
Το κανονικό είναι, δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω προυπηρεσία...
τι είναι εδώ, δημόσιο (στο οποίο δουλεύει ο "ελεύθερος επαγγελματίας" κά(ραβ)λαχαν);
Ο Δάσκαλος την άρχισε
OK, ο χρόνος θα δείξει.
Ο Δάσκαλος την άρχισε, ο απόλυτος είναι συνταγματολόγος, εγώ με τη σίλβα γραμματεία και πολλά μέλη μαθητές.
Ότι έβλεπες στο "Τι επιλογές έχω για να βρω γκόμενα" του Giwrgos_1983, είναι προϊόν της ΣΧΟΛΗΣ.
μουνίτζα, άντε βγάλε άκρη τωρα εσύ
και μιλάει και σοβαρά τώρα αυτός, νομίζεις καλαμπουρίζει?
οκ θα του ρίξω μια ματιά! Ποιός είναι ο δάσκαλος???
μαρεσει που το γραφεις κεφαλαια!!!!
χαχα!!
εσυ εισαι ο γραμματεας,εγω ειμαι η βοηθος για να μαστε δικαιοι!
παντα μιλαω εγω σοβαρα.σημερα με ενημερωσαν απο το υπουργειο παιδειας για το εξης.μουνίτζα, άντε βγάλε άκρη τωρα εσύ
και μιλάει και σοβαρά τώρα αυτός, νομίζεις καλαμπουρίζει?
Ο τιτανοτεράστιος Δάσκαλος43.
(τότε ήταν κάτω από 30)
παντα μιλαω εγω σοβαρα.σημερα με ενημερωσαν απο το υπουργειο παιδειας για το εξης.
επειδη τα εκπαιδευτηρια κωστεα-γειτονα υπεστησαν ζημιες απο την φωτια,η σχολη θα δεχθει μεγαλυτερο ογκο μαθητων.συγκεκριμενα θα αναλαβει τα τμηματα προετοιμασιας των υποψηφιων για τα πανεπιστημια του εξωτερικου.η σχολη μας δεχθηκε με μεγαλη χαρα αυτη την τιμη που της εγινε(αφιλοκερδος οπως παντα)διοτι επιτελους αναγνωριστηκε και μπαινει στο δικτυο με τα μεγαλυτερα πανεπιστημια του κοσμου.ηδη το χαβαρντ νιωθει την ανασα μας καυτη στην πλατη του.
παντα μιλαω εγω σοβαρα.σημερα με ενημερωσαν απο το υπουργειο παιδειας για το εξης.
επειδη τα εκπαιδευτηρια κωστεα-γειτονα υπεστησαν ζημιες απο την φωτια,η σχολη θα δεχθει μεγαλυτερο ογκο μαθητων.συγκεκριμενα θα αναλαβει τα τμηματα προετοιμασιας των υποψηφιων για τα πανεπιστημια του εξωτερικου.η σχολη μας δεχθηκε με μεγαλη χαρα αυτη την τιμη που της εγινε(αφιλοκερδος οπως παντα)διοτι επιτελους αναγνωριστηκε και μπαινει στο δικτυο με τα μεγαλυτερα πανεπιστημια του κοσμου.ηδη το χαβαρντ νιωθει την ανασα μας καυτη στην πλατη του.
Ο arcans ρε τύπε.
Έτσι τον φωνάζαν πριν ασχοληθεί με τον τομέα της Παιδείας.
Eδώ κάνεις λάθος,είναι master!!!το κατάλαβα, και σου ξαναλέω...
Eδώ κάνεις λάθος,είναι master!!!
ηδη ειμαστε καλεσμενοι στο δημαρχειο τις ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.αλλα επειδη δεν περνουμε χαμπαρι δεν δεχτηκαμε την προκληση.μονο στο δημαρχο τις ΜΠΟΚΟΤΑ θα κανουμε την χαρη να μας εχει επιτημους δημοτες στο δημο του.σοβαρα?
πρεπει να ετοιμασουμε μια εκδηλωση!
Ρε γμτ όλο για αντιπάθεια το πάω και τελικά συμπάθεια πετυχαίνω!!!οκ, δε θα σου χαλάσω χατήρι, καλό παιδί είσαι και σε συμπαθώ!
μα γτ κυριε διευθυντα να μην παμε?ηδη ειμαστε καλεσμενοι στο δημαρχειο τις ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.αλλα επειδη δεν περνουμε χαμπαρι δεν δεχτηκαμε την προκληση.μονο στο δημαρχο τις ΜΠΟΚΟΤΑ θα κανουμε την χαρη να μας εχει επιτημους δημοτες στο δημο του.
Ρε γμτ όλο για αντιπάθεια το πάω και τελικά συμπάθεια πετυχαίνω!!!
Πόσα θα μου δάνειζες;!
το κατάλαβα, και σου ξαναλέω...