Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε μουνιντζα σε παρασερνει η διψα σου για διδασκαλια.ο συγκεκριμενος ειναι δουρειος ιππος ωστε να μπει στην σχολη και να την αλωσ.αν θυμασε και πιο παλια ενω παρακολουθουσε τα μαθηματα τις σχολης,ξαφνικα πεταγοτανε και χαλουσε το μαθημα.νομιζω οτι ο ποθος του ειναι να μπει στο τιμ των καθηγητων τις σχολης,πραγμα που δεν γινετε ομως,διοτι δεν εχει ουτε καν τιν στοιχειωδη μορφωση για τα δεδομενα τις σχολης.η σχολη εχει μια σταθερη γραμμη,οπως επισης και καποιες αρχες οι οποιες δεν παραβιαζοντε σε καμια περιπτωση.πιστευω οτι και ο απολυτος θα ειχε τη ιδια ακριβως γνωμη γιαυτον τον τυπο.μην ξεχνας οτι τωρα τελευταια παρα πολλα ατομα εμφανιστηκαν στη σχολη για μαθητες,και ανακαλυφθηκε οτι ητανε το αδερφατο μεταφιεσμενο.προσοχη λοιπον με τιν επιλογη των μαθητων μας.

OK, ο χρόνος θα δείξει.

ΜouNinja τι σχολή άνοιξες παλικάρι μου?

Ο Δάσκαλος την άρχισε, ο απόλυτος είναι συνταγματολόγος, εγώ με τη σίλβα γραμματεία και πολλά μέλη μαθητές.
Ότι έβλεπες στο "Τι επιλογές έχω για να βρω γκόμενα" του Giwrgos_1983, είναι προϊόν της ΣΧΟΛΗΣ.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μουνίτζα, άντε βγάλε άκρη τωρα εσύ  :2funny: :2funny:

και μιλάει και σοβαρά τώρα αυτός, νομίζεις καλαμπουρίζει?  :headbang:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Το κανονικό είναι, δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω προυπηρεσία...

τι είναι εδώ, δημόσιο (στο οποίο δουλεύει ο "ελεύθερος επαγγελματίας" κά(ραβ)λαχαν);

καπως ετσι..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
OK, ο χρόνος θα δείξει.

Ο Δάσκαλος την άρχισε, ο απόλυτος είναι συνταγματολόγος, εγώ με τη σίλβα γραμματεία και πολλά μέλη μαθητές.
Ότι έβλεπες στο "Τι επιλογές έχω για να βρω γκόμενα" του Giwrgos_1983, είναι προϊόν της ΣΧΟΛΗΣ.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μαρεσει που το γραφεις κεφαλαια!!!!
χαχα!!
εσυ εισαι ο γραμματεας,εγω ειμαι η βοηθος για να μαστε δικαιοι! :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Πάντα ο κάθε Δάσκαλος πρέπει να μπαίνει στο πετσί του ρόλου. :rockon:
Γι' αυτό και η ΣΧΟΛΗ μας όπως κάθε μεγάλη σχολή, έχει κύρος αλλά κάνει και λάθη.

οκ θα του ρίξω μια ματιά! Ποιός είναι ο δάσκαλος???

Ο τιτανοτεράστιος Δάσκαλος43. :2funny:
(τότε ήταν κάτω από 30)

μαρεσει που το γραφεις κεφαλαια!!!!
χαχα!!
εσυ εισαι ο γραμματεας,εγω ειμαι η βοηθος για να μαστε δικαιοι! :grin:

Πάντοτε "η ΣΧΟΛΗ" & "ο Δάσκαλος". :rockon:
Και εσύ γραμματέας είσαι ρε, δε βλέπεις ότι έχουμε πολύ δουλειά? :S

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

παντα μιλαω εγω σοβαρα.σημερα με ενημερωσαν απο το υπουργειο παιδειας για το εξης.
επειδη τα εκπαιδευτηρια κωστεα-γειτονα υπεστησαν ζημιες απο την φωτια,η σχολη θα δεχθει μεγαλυτερο ογκο μαθητων.συγκεκριμενα θα αναλαβει τα τμηματα προετοιμασιας των υποψηφιων για τα πανεπιστημια του εξωτερικου.η σχολη μας δεχθηκε με μεγαλη χαρα αυτη την τιμη που της εγινε(αφιλοκερδος οπως παντα)διοτι επιτελους αναγνωριστηκε και μπαινει στο δικτυο με τα μεγαλυτερα πανεπιστημια του κοσμου.ηδη το χαβαρντ νιωθει την ανασα μας καυτη στην πλατη του.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
παντα μιλαω εγω σοβαρα.σημερα με ενημερωσαν απο το υπουργειο παιδειας για το εξης.
επειδη τα εκπαιδευτηρια κωστεα-γειτονα υπεστησαν ζημιες απο την φωτια,η σχολη θα δεχθει μεγαλυτερο ογκο μαθητων.συγκεκριμενα θα αναλαβει τα τμηματα προετοιμασιας των υποψηφιων για τα πανεπιστημια του εξωτερικου.η σχολη μας δεχθηκε με μεγαλη χαρα αυτη την τιμη που της εγινε(αφιλοκερδος οπως παντα)διοτι επιτελους αναγνωριστηκε και μπαινει στο δικτυο με τα μεγαλυτερα πανεπιστημια του κοσμου.ηδη το χαβαρντ νιωθει την ανασα μας καυτη στην πλατη του.

:rockon: :rockon: :rockon:

Ο arcans ρε τύπε. :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι τον φωνάζαν πριν ασχοληθεί με τον τομέα της Παιδείας. :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

σοβαρα?
πρεπει να ετοιμασουμε μια εκδηλωση!

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σοβαρα?
πρεπει να ετοιμασουμε μια εκδηλωση!
ηδη ειμαστε καλεσμενοι στο δημαρχειο τις ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.αλλα επειδη δεν περνουμε χαμπαρι δεν δεχτηκαμε την προκληση.μονο στο δημαρχο τις ΜΠΟΚΟΤΑ θα κανουμε την χαρη να μας εχει επιτημους δημοτες στο δημο του.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ηδη ειμαστε καλεσμενοι στο δημαρχειο τις ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.αλλα επειδη δεν περνουμε χαμπαρι δεν δεχτηκαμε την προκληση.μονο στο δημαρχο τις ΜΠΟΚΟΤΑ θα κανουμε την χαρη να μας εχει επιτημους δημοτες στο δημο του.
μα γτ κυριε διευθυντα να μην παμε?
θα ειναι υψηλα-ιεραρχικα-προσωπα?

θελω να φωτογραφηθω διπλα στη μισελ :'((ομπαμα)

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τυπε η καλυτερη φαση θα ειναι η εξης.
να ειναι ο απολυτος στο χαβαρντ,και να ειναι στο αμφιθεατρο τις σχολης και να κανει τα review απο συνεντευξεις φοιτητων,ωστε να μπορεσει να εντοπιση ποσα δροσερα αγορια υπαρχουν σε καθε τμημα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
το κατάλαβα, και σου ξαναλέω... :dunno:

Όχι, όχι και πάλι όχι.
Απλά δεν ξέρεις και βιάζεσαι να μιλήσεις.
Όλοι οι μαθητές έχουμε δει βελτίωση και στην πραγματική μας ζωή.
Είναι πολλά τα περιστατικά που καταλαβαίνουμε ότι πλέον έχουμε γίνει ακαταμάχητοι.
Για παράδειγμα άκου σήμερα τι μου έτυχε:
Περπάταγα και σε μία διάβαση πεζών, βλέπω απέναντι ένα καλό μουνί. Βλέπω πράσινο για πεζούς, πάω να περάσω απέναντι και μόλις με βλέπει και νιώθει την αύρα μου, ξαπλώνει καταμεσής με τα πόδια ανοιχτά. Της λέω "τι έπαθες κορίτσι μου, είσαι καλά?" και αυτή να ουρλιάζει "γάμησέ με τώραααααα" μέσα στη μέση του δρόμου! Έπαθα πλάκα και αμέσως σκέφτηκα τη ΣΧΟΛΗ αλλά ταυτόχρονα έπρεπε να κάνω κάτι. Να της λέω "Σήκω ρε κοπελιά, δεν είναι πράγματα αυτά" και αυτή να ωρύεται "όχι, δε θέλω να σηκωθώ, σκίσεεε μεεεεε", να της λέω εγώ "βρε σήκω", να μου απαντάει "όχι, δεν μπορωωωωώ". Τεσπα, με τα πολλά-πολλά την έπεισα ότι θα την δω αργότερα μέσα στη βδομάδα και μπόρεσε να με αποχωρηστεί. Είμαι σίγουρος ότι η σίλβα και οι άλλες μαθήτριες της ΣΧΟΛΗΣ θα έχουν αντίστοιχα αποτελέσματα στο άλλο φύλο.
Γι' αυτό σου λέω, η ΣΧΟΛΗ δεν έχει φτάσει τυχαία εκεί που είναι.
Διάβασε το θρεντ και θα δεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom