Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εσύ ειδικά δεν έχεις καμία μα καμία σχέση με τον αρκάνη, πολύ περίεργο πάντρεμα τι να πω  :think:

Χαβαλέ κάνουμε τύπε.
Δεν είναι απαραίτητο σε μία παρέα όλοι να είναι του ίδιου στυλ και επίσης κάποια δεν τα καταλαβαίνεις αμέσως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαβαλέ κάνουμε τύπε.
Δεν είναι απαραίτητο σε μία παρέα όλοι να είναι του ίδιου στυλ και επίσης κάποια δεν τα καταλαβαίνεις αμέσως.

οκ με κάλυψες. Συνεχίζω να σε διαβάζω με ενδιαφέρον  :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
οκ με κάλυψες. Συνεχίζω να σε διαβάζω με ενδιαφέρον  :rockon:

Με το "κάποια" πριν, εννοούσα στυλ, όχι γραφόμενα (εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι).

Ο αβράμης και ο Καινούργιος πού χάθηκαν? :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
καθυστερημενος ειναι τυπε να ξερεις.

Τύπε διαφωνώ.
Και εγώ όταν τον πρωτοείδα σαν νικ στο θρεντ της ΣΧΟΛΗΣ, τον αντιπάθησα γιατί γενικότερα μου κακοφαίνεται κάποιος να χρησιμοποιεί επιχειρήματα σοβαρής συζήτησης σε θρεντ που έχει μετατραπεί σε καθαρά χαβαλεδιάρικο με σκοπό να την πει. Σκέφτηκα "ΟΚ, καινούργιος θα είναι, δικαιολογείται" γιατί πλέον δε διαβαζόταν (για όποιον ενδιαφερόταν) ότι γράφαμε επί μέρες. Μετά σε άλλα θρεντς τον έχω δει να έχει γράψει σωστά πράγματα οπότε δεν μπορώ να πω ότι τον πάω, αλλά στάνταρ δεν είναι καθυστερημένος. Καθυστερημένο λες κάποιον σαν τον holst που ήταν και ακοινώνητος αλλά και άλλα του έλεγες-άλλα καταλάβαινε. Με αυτόν νομίζω απλά ότι έχει γίνει κακό ξεκίνημα. Δεν σου λέω ότι θα γίνει μαθητής ή τίποτα τέτοιο αλλά δεν πρέπει να τον έχεις στην κατηγορία του εχθρού.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
silva...τώρα θες να μας πεις ότι έχεις μεγάλο τατουάζ?

γιατί τέτοιο κώλο...δεν έχεις με τίποτα

swingman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

προφεσόρε αρκανσ100οκτάνιαμαλακίας

για τις δύσκολες ώρες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε διαφωνώ.
Και εγώ όταν τον πρωτοείδα σαν νικ στο θρεντ της ΣΧΟΛΗΣ, τον αντιπάθησα γιατί γενικότερα μου κακοφαίνεται κάποιος να χρησιμοποιεί επιχειρήματα σοβαρής συζήτησης σε θρεντ που έχει μετατραπεί σε καθαρά χαβαλεδιάρικο με σκοπό να την πει. Σκέφτηκα "ΟΚ, καινούργιος θα είναι, δικαιολογείται" γιατί πλέον δε διαβαζόταν (για όποιον ενδιαφερόταν) ότι γράφαμε επί μέρες. Μετά σε άλλα θρεντς τον έχω δει να έχει γράψει σωστά πράγματα οπότε δεν μπορώ να πω ότι τον πάω, αλλά στάνταρ δεν είναι καθυστερημένος. Καθυστερημένο λες κάποιον σαν τον holst που ήταν και ακοινώνητος αλλά και άλλα του έλεγες-άλλα καταλάβαινε. Με αυτόν νομίζω απλά ότι έχει γίνει κακό ξεκίνημα. Δεν σου λέω ότι θα γίνει μαθητής ή τίποτα τέτοιο αλλά δεν πρέπει να τον έχεις στην κατηγορία του εχθρού.
τυπε μουνιντζα σε παρασερνει η διψα σου για διδασκαλια.ο συγκεκριμενος ειναι δουρειος ιππος ωστε να μπει στην σχολη και να την αλωσ.αν θυμασε και πιο παλια ενω παρακολουθουσε τα μαθηματα τις σχολης,ξαφνικα πεταγοτανε και χαλουσε το μαθημα.νομιζω οτι ο ποθος του ειναι να μπει στο τιμ των καθηγητων τις σχολης,πραγμα που δεν γινετε ομως,διοτι δεν εχει ουτε καν τιν στοιχειωδη μορφωση για τα δεδομενα τις σχολης.η σχολη εχει μια σταθερη γραμμη,οπως επισης και καποιες αρχες οι οποιες δεν παραβιαζοντε σε καμια περιπτωση.πιστευω οτι και ο απολυτος θα ειχε τη ιδια ακριβως γνωμη γιαυτον τον τυπο.μην ξεχνας οτι τωρα τελευταια παρα πολλα ατομα εμφανιστηκαν στη σχολη για μαθητες,και ανακαλυφθηκε οτι ητανε το αδερφατο μεταφιεσμενο.προσοχη λοιπον με τιν επιλογη των μαθητων μας.

swingman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γραψε με το κανονικο σου νικ ρε φιλε...

Το κανονικό είναι, δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω προυπηρεσία...

τι είναι εδώ, δημόσιο (στο οποίο δουλεύει ο "ελεύθερος επαγγελματίας" κά(ραβ)λαχαν);

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
ΜouNinja τι σχολή άνοιξες παλικάρι μου?

Stories