EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Όχi...
Διάβασε το θρεντ και θα δεις.
Ζέστες είναι MouNinja Θα περάσουν!
Όχi...
τυπε η καλυτερη φαση θα ειναι η εξης.
να ειναι ο απολυτος στο χαβαρντ,και να ειναι στο αμφιθεατρο τις σχολης και να κανει τα review απο συνεντευξεις φοιτητων,ωστε να μπορεσει να εντοπιση ποσα δροσερα αγορια υπαρχουν σε καθε τμημα.
Ζέστες είναι MouNinja Θα περάσουν!
Κιόμως είσαι λάθος για τη ΣΧΟΛΗ τύπε μου.
Λυπάμαι γιατί μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου και θα είναι ήδη αργά. :-
τυπε μην προσπαθεις να τους πισεις αδικα.
το μεγαλειο τις σχολης το καταλαβαινουν ολοι μολις πουνε το προβλημα τους και δωσουμε την λυση.μην ξεχνας οτι αυτο ειναι που μας εχει φερει στην πρωτη θεση,η αναγνωριση του εργου μας.
τυπε μου δεν ηθελα να αναφερθω γ να μην λενε πως ευλογαμε τα γενια μας...Όχι, όχι και πάλι όχι.
Απλά δεν ξέρεις και βιάζεσαι να μιλήσεις.
Όλοι οι μαθητές έχουμε δει βελτίωση και στην πραγματική μας ζωή.
Είναι πολλά τα περιστατικά που καταλαβαίνουμε ότι πλέον έχουμε γίνει ακαταμάχητοι.
Για παράδειγμα άκου σήμερα τι μου έτυχε:
Περπάταγα και σε μία διάβαση πεζών, βλέπω απέναντι ένα καλό μουνί. Βλέπω πράσινο για πεζούς, πάω να περάσω απέναντι και μόλις με βλέπει και νιώθει την αύρα μου, ξαπλώνει καταμεσής με τα πόδια ανοιχτά. Της λέω "τι έπαθες κορίτσι μου, είσαι καλά?" και αυτή να ουρλιάζει "γάμησέ με τώραααααα" μέσα στη μέση του δρόμου! Έπαθα πλάκα και αμέσως σκέφτηκα τη ΣΧΟΛΗ αλλά ταυτόχρονα έπρεπε να κάνω κάτι. Να της λέω "Σήκω ρε κοπελιά, δεν είναι πράγματα αυτά" και αυτή να ωρύεται "όχι, δε θέλω να σηκωθώ, σκίσεεε μεεεεε", να της λέω εγώ "βρε σήκω", να μου απαντάει "όχι, δεν μπορωωωωώ". Τεσπα, με τα πολλά-πολλά την έπεισα ότι θα την δω αργότερα μέσα στη βδομάδα και μπόρεσε να με αποχωρηστεί. Είμαι σίγουρος ότι η σίλβα και οι άλλες μαθήτριες της ΣΧΟΛΗΣ θα έχουν αντίστοιχα αποτελέσματα στο άλλο φύλο.
Γι' αυτό σου λέω, η ΣΧΟΛΗ δεν έχει φτάσει τυχαία εκεί που είναι.
Τι να σου πω! Ομολογώ ότι πρώτη φορά έρχομαι σε δύσκολη θέση και δεν ξέρω τι να γράψω!
Τι να κάνω! Ας μάθω από τα λάθη μου λοιπόν!
Anyway, σε παρακαλώ βάλε ένα λινκ να διαβάσω λίγο από το ανθολόγιο!
Moρφώσου:Τι να σου πω! Ομολογώ ότι πρώτη φορά έρχομαι σε δύσκολη θέση και δεν ξέρω τι να γράψω!
Τι να κάνω! Ας μάθω από τα λάθη μου λοιπόν!
Anyway, σε παρακαλώ βάλε ένα λινκ να διαβάσω λίγο από το ανθολόγιο!
μεγαλε αν θες να γραφτεις γραψου στη σχολη.αλλιως πανε σε κανενα Ι.Ε.Κ να μαθεις κομμωτικη.are you talking to me?
τυπε μου δεν ηθελα να αναφερθω γ να μην λενε πως ευλογαμε τα γενια μας...
αλλα...
προχτες ειχα παει στο σουπερ μαρκετ και οταν εφτασα στο ταμειο να πληρωσω(ειχα παρει 4 πραματα) με το που με βλεπει ο ταμιας καθοταν και χτυπουσε 1 τεταρτο ξανα και ξανα τα ιδια πραματα,οταν αρχισαν να δυσανασχετουν οι υπολοιποι της ουρας το δικαιολογησε πως δεν καταλαβε τι επαθε ενιωσε κατι να τον υπνωτιζει(η αυρα της σχολης?)
το τσακ προλαβα.Χαρακτηριστικότατο σύμπτωμα ατόμου υπό την επήρεια ΣΧΟΛΙΚΗΣ αύρας.
Ελπίζω να πρόλαβες να πληρώσεις για να φύγεις πριν λιποθυμήσει ο ταμίας.
το τσακ προλαβα.
οταν εφευγα ανοιγανε κολωνια να του βαλουν κατω απο τη μυτη να συνελθει.
μεγαλε αν θες να γραφτεις γραψου στη σχολη.αλλιως πανε σε κανενα Ι.Ε.Κ να μαθεις κομμωτικη.
εμεις εδω επιτελουμε εργο δεν ασχολουμαστε με τριχες να ξερεις.
Σε καταλαβαίνω.
Πάλι καλά που κάναμε ένα break από τα μαθήματα και μπορέσαμε να πάμε διακοπές σαν άνθρωποι.
Έτσι και προερχόμασταν από γεμάτη χρονιά, δε τολμώ να φανταστώ τι θα προκαλούσαμε.
επισης αν θυμαστε γλιτωσαμε τον μαθητη καινουργιο που τον πιεζε ο καθηγητης του να παει στο σπιτι του,και αυτος πηγαινε,και του αρεσε και ο ωραιος τις σχολης.
αν εχετε παρατηρησει τωρα τελευταια ο καινουργιος την πεφτει και στις γκομενες του σαιτ ισα.αν δεν ειναι μια μεγαλη προοδος αυτη,τοτε ποια ειναι?
ξερω και ορθογραφια και να τονιζω τις λεξεις.αλλα ρε φιλε γραφω δεκαδες συγγραμματα καθε μερα καπου κουραζομε και εγω.οκ, εσύ θα με μάθεις να ρίχνω γκόμενες και γω θα σε μάθω ορθογραφία!
Η σαφώς πιο χρήσιμη και ευχάριστη πληροφορία είναι ότι είδα τον κλώνο στα κίτρινα! ΠΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
ηδη την απαντηση την εδωσε μονος τους.ευγε αγορι μου συνεχισε ετσι.αλλα να την πεφτεις και στα γκομενακια τις σχολης,τα προτωετα και τα ματια σου φετος.περιμενω αποτελεσματα απο εσενα φετος.
ξερω και ορθογραφια και να τονιζω τις λεξεις.αλλα ρε φιλε γραφω δεκαδες συγγραμματα καθε μερα καπου κουραζομε και εγω.