Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
σε μια εβδομαδα το πολυ εχει καει.
στην περιπτωση μας μουνιντζα υπαρχει το προβλημα με το 10 ευρω παλι απο οτι εχω καταλαβει.
τι προτεινεις εσυ?
Οπότε κάηκα και πάμε για άλλα!!! :2funny: :2funny:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
εγω θα ειμαι λιγο ποιο αισιοδοξος λεγοντας οτι εχω χτυπησει γκομενακι μετα απο ενα 2μηνο αλλα πολυ αραιο καμακωμα και με κλασιμο λιγο ενδιαμεσα για να δεσει..Ετσι ρε παιδι μου μια στο καρφι και μια στο πεταλο..Γενικα πιανει αυττη η τεχνικη

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
εγω θα ειμαι λιγο ποιο αισιοδοξος λεγοντας οτι εχω χτυπησει γκομενακι μετα απο ενα 2μηνο αλλα πολυ αραιο καμακωμα και με κλασιμο λιγο ενδιαμεσα για να δεσει..Ετσι ρε παιδι μου μια στο καρφι και μια στο πεταλο..Γενικα πιανει αυττη η τεχνικη
Κάπως έτσι χαζοφαίνεται το πράγμα!!! :rolleyes:
Γνωριζόμαστε 4 μήνες αλλά επαφή τον τελευταίο μήνα έχουμε!!! :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
σε μια εβδομαδα το πολυ εχει καει.
στην περιπτωση μας μουνιντζα υπαρχει το προβλημα με το 10 ευρω παλι απο οτι εχω καταλαβει.
τι προτεινεις εσυ?

Πρέπει να ειναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση απ' ότι ο Γιώργος οπότε ίσως πρέπει να ακούσει και άλλες συμβουλές.
Stratocaster εννοείται ότι είσαι ελεύθερος να παρέμβεις για πιθανές συμβουλές/παρατηρήσεις.

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οπά δεν έχω να την πάω ταξιδάκια αλλά ένα 300e το μήνα για ότι θέλω το έχω!!! :grin:
λοιπον φιλαρακο με ενα 300 το μηνα δεν πιανεις μια να ξερεις.εισαι στο 10 ευρω την ημερα.οπως ειπα και πιο πανω.φιλαρακο δεν μπορεις να εχεις και πολλες απαιτησεις.για ενα καφε εισαι,μεχρι εκει εχεις δυναμη.τελος παντως καλα θα κανεις να εχεις ενα στυλακι λιγο πιο ανετο με τις γκομενες και να προτεινεις και κατι το διαφορετικο,στην γκομενα.διοτι μονο για καφε και προλογο θα σε βαρεθει.απο οτι θυμαμε ειπες οτι δεν εχεις και αυτοκινητο,και αυτο ειναι μεγαλο μειον,διοτι θα το πηγαινες το γκομενακι καμια βολτουλα να γουσταρει λιγο.ξ φαρετρα σου ειναι αδεια και θες να πολεμησεις,δεν γινετε αυτο φιλε.η παραγωγη σου ειναι φθηνη,αρα και το εργω που θα αποδοσεις στο γκομενακι θα ειναι φτωχο.βρισκε καλυτερα γκομενες ψιλοκουλτουριαρες που τις αρεσουν ο καφες,το ταβλι,και αλλες τετοιες φθηνομαλακιες.καονονισε να εισαι ομλιτικος με αυτες,να συμφωνεις σε ολα μαζι τους,και μολις της γαμας και βαριεσε να εξαφανιζεσε.πιστευω το καλυτερο ειναι αυτο.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
λοιπον φιλαρακο με ενα 300 το μηνα δεν πιανεις μια να ξερεις.εισαι στο 10 ευρω την ημερα.οπως ειπα και πιο πανω.φιλαρακο δεν μπορεις να εχεις και πολλες απαιτησεις.για ενα καφε εισαι,μεχρι εκει εχεις δυναμη.τελος παντως καλα θα κανεις να εχεις ενα στυλακι λιγο πιο ανετο με τις γκομενες και να προτεινεις και κατι το διαφορετικο,στην γκομενα.διοτι μονο για καφε και προλογο θα σε βαρεθει.απο οτι θυμαμε ειπες οτι δεν εχεις και αυτοκινητο,και αυτο ειναι μεγαλο μειον,διοτι θα το πηγαινες το γκομενακι καμια βολτουλα να γουσταρει λιγο.ξ φαρετρα σου ειναι αδεια και θες να πολεμησεις,δεν γινετε αυτο φιλε.η παραγωγη σου ειναι φθηνη,αρα και το εργω που θα αποδοσεις στο γκομενακι θα ειναι φτωχο.βρισκε καλυτερα γκομενες ψιλοκουλτουριαρες που τις αρεσουν ο καφες,το ταβλι,και αλλες τετοιες φθηνομαλακιες.καονονισε να εισαι ομλιτικος με αυτες,να συμφωνεις σε ολα μαζι τους,και μολις της γαμας και βαριεσε να εξαφανιζεσε.πιστευω το καλυτερο ειναι αυτο.
Κάτσε ρε συ ο πιο οικονομιμένος στην παρέα είμαι και λες δεν έχω δύναμη!!! :o
Πάντως σκέφτομαι να πιάσω και καμία δουλιτσά ωστέ να είμαι στο 700 τον μήνα!!! ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
λοιπον φιλαρακο με ενα 300 το μηνα δεν πιανεις μια να ξερεις.εισαι στο 10 ευρω την ημερα.οπως ειπα και πιο πανω.φιλαρακο δεν μπορεις να εχεις και πολλες απαιτησεις.για ενα καφε εισαι,μεχρι εκει εχεις δυναμη.τελος παντως καλα θα κανεις να εχεις ενα στυλακι λιγο πιο ανετο με τις γκομενες και να προτεινεις και κατι το διαφορετικο,στην γκομενα.διοτι μονο για καφε και προλογο θα σε βαρεθει.απο οτι θυμαμε ειπες οτι δεν εχεις και αυτοκινητο,και αυτο ειναι μεγαλο μειον,διοτι θα το πηγαινες το γκομενακι καμια βολτουλα να γουσταρει λιγο.ξ φαρετρα σου ειναι αδεια και θες να πολεμησεις,δεν γινετε αυτο φιλε.η παραγωγη σου ειναι φθηνη,αρα και το εργω που θα αποδοσεις στο γκομενακι θα ειναι φτωχο.[size=13pt]βρισκε καλυτερα γκομενες ψιλοκουλτουριαρες που τις αρεσουν ο καφες,το ταβλι,και αλλες τετοιες φθηνομαλακιες.[/size]καονονισε να εισαι ομλιτικος με αυτες,να συμφωνεις σε ολα μαζι τους,και μολις της γαμας και βαριεσε να εξαφανιζεσε.πιστευω το καλυτερο ειναι αυτο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δάσκαλε είσαι τεράστια μορφή.
Να συμπληρώσω ότι μπορεί να πηγαίνει σε φοιτητικά πάρτυ όπου η εισοδος ειναι 5 ευρώ, σε φεστιβάλ αριστερών σε πανεπιστημιακούς χώρους και σε φοιτητικά ρακομελάδικα για να πίνει ρακομελοκάτουρο που θα κερνάει καθε φορά ένας από την παρέα.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δάσκαλε είσαι τεράστια μορφή.
Να συμπληρώσω ότι μπορεί να πηγαίνει σε φοιτητικά πάρτυ όπου η εισοδος ειναι 5 ευρώ, σε φεστιβάλ αριστερών σε πανεπιστημιακούς χώρους και σε φοιτητικά ρακομελάδικα για να πίνει ρακομελοκάτουρο που θα κερνάει καθε φορά ένας από την παρέα.
Οχί ενά δίκιο το έχει όλοι σε αυτή την ηλικία έτσι παίζουν,δεν είπα να πηδήξω και 25ρα!!! :2funny: :2funny:

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κάτσε ρε συ ο πιο οικονομιμένος στην παρέα είμαι και λες δεν έχω δύναμη!!! :o
Πάντως σκέφτομαι να πιάσω και καμία δουλιτσά ωστέ να είμαι στο 700 τον μήνα!!! ;)
για να εισαι εσυ ο πιο κονομιμενος στην παρεα σου,μεγαλε σορρυ που το λεω αλλα ειστε φτωχομπινεδικη παρεα.αυτο σημαινει οτι βγαλε απο το μυαλο σου τα καλα μουνια τις σχολης που θελουνε γουστα και χαιλικια και αυτοκινητα,μπουζουκια και τα σχετικα.επισης καλα θα κανει να κοψεις λιγο απο τους υπολοιπους μπατηριδες της σχολης διοτι να ξερεις οτι ειστε σταμπαρισμενοι,η γκομενες δεν ειναι χαζες.κατα τα αλλα οπως τα ειπαμε,επισης πινε και κανενα ρακομελοκατουρο που λεει και ο μουνιντζα,με καμια κουλτουριαρα γκομενα.οταν βγαλεις φραγκα θα παιξεις σε αλλη κατηγορια.τωρα αναγκαστικα θα κινηθεις σε κατηγορια τοπικου πρωταθληματος.

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε καινουργιε θα πες μας πως εισαι εμφανισιακα? να εχουμε μια εικονα σου μηπως και μπορεσουμε να βρουμε καμια αλλη λυση.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ρε καινουργιε θα πες μας πως εισαι εμφανισιακα? να εχουμε μια εικονα σου μηπως και μπορεσουμε να βρουμε καμια αλλη λυση.
1.75,62 κιλά,αγύμναστος,μακρύ μαλλί.Γυαλιά αλλά και φακούς αναλόγως!!! :grin:
Είμαι Μπρατ Πιτ ή Τομ Κρουζ λες;; :cheesy: :think:

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
1.75,62 κιλά,αγύμναστος,μακρύ μαλλί.Γυαλιά αλλά και φακούς αναλόγως!!! :grin:
Είμαι Μπρατ Πιτ ή Τομ Κρουζ λες;; :cheesy: :think:
εισαι μια μαλακια και μιση.καταρχη το μακρυ μαλλι ειναι εκτος φασεως αυτη την εποχη.
σωματικα βλεπω εισαι καλα.κουρευεσε αμεσως,βαζεις τους φακους σου,και πας και ζητας δουλεια σε καμια καφετερια,κατα προτιμηση σε καμια που μαζευτε φοιτηταριο.και γνωριμιες θα κανεις,και μεροκαματακι θα βγαζεις,και θα κερνας και κανενα καφεδακι σε καμια γκομενα,και γενικα θα ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωριζεσε με γκομενακια.
τωρα ετσι οπως  εισαι με μακρυ μαλλι και την μπατιροπαρεα απο διπλα,η μονη γκομενα που θα σε πλησιασει θα ειναι η καμια για να σου πει να βαλετε καμια μολοτοφ σε κανενα σκουπιδοτενεκε.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
εισαι μια μαλακια και μιση.καταρχη το μακρυ μαλλι ειναι εκτος φασεως αυτη την εποχη.
σωματικα βλεπω εισαι καλα.κουρευεσε αμεσως,βαζεις τους φακους σου,και πας και ζητας δουλεια σε καμια καφετερια,κατα προτιμηση σε καμια που μαζευτε φοιτηταριο.και γνωριμιες θα κανεις,και μεροκαματακι θα βγαζεις,και θα κερνας και κανενα καφεδακι σε καμια γκομενα,και γενικα θα ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωριζεσε με γκομενακια.
τωρα ετσι οπως  εισαι με μακρυ μαλλι και την μπατιροπαρεα απο διπλα,η μονη γκομενα που θα σε πλησιασει θα ειναι η καμια για να σου πει να βαλετε καμια μολοτοφ σε κανενα σκουπιδοτενεκε.
Ρε όχι μεχρί πλάτι,μέχρι αυτία μακρυ!!!
Και το μαλλι χρείαζεται γιατί κόβει λίγο το πρώσοπο μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom