Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Κοινως εισαι μια χαρα λεπτο παιδι απλα χωρις τοσο μεγαλη οικονομικη επιφανεια..Φιλε Μουνιτζα αυτο που πρεπει να πουμε επισης στο παιδι ειναι το εξης..Κοιτα να δεις παλικαρι μου, το γεγονος οτι εχεις γκομενα δεν σημαινει οτι συνεχεια κερνας διοτι μετα παει την εκατσες την βαρκα θα την εχεις καλομαθει και ασστα (τα εχω ζησει σου λεω...)Με 10 ευρωπουλα την ημερα αν τα χειριστεις σωστα εισαι μια χαρα με οποιαδηποτε γκομενα.Κοινως δεν χαλαμε εκει που μπορουμε να μην χαλασουμε. Τα προσθετουμε και ετσι δημιουργουμε καποιες καβατζες..Μην νομιζεις οτι ολοι χεζονται στο ταληρο....Αν καποιος βγαζει 100 ευρω, με νοικια κινητα κλπ τον πουλο 300 ευρω αν του μενουν ειναι καλα..Και 1000 ευρω δεν ειναι ο απλος βασικος μισθος.Οποτε μην απογοητευσαι απο χρηματικης αποψης..Αν μαθεις να τα χειριζεσαι τοτε ολα καλα.Α..Και το μαλλι..Συμβουλη μου παντα..Η μακρυνε το και αλλο αλλαα νατο προσεχεις και οχι λετσε (και στο μηκος που το εχεις ιδιαιτερα τωρα πρεπει να ειναι δυσκολα γιατι και εγω ειχα μακρυα μαλλια καποτε και το ξερω) ή κοψτο