alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ποτέ δεν ειναι αργα.ε δεν ειχα.
συγνωμη κιολας ετσι;
Ποτέ δεν ειναι αργα.ε δεν ειχα.
συγνωμη κιολας ετσι;
... ή αλλιως να παιρνεις αδεια απο τον αξιωματικο υπηρεσιας του τσατ (μεχρι τον αγκωνα μεσα...)Δεν θα το ξανακανω...Υποσχομαι απο δω κ στο εξης να μην λειψω πανω απο 5 λεπτα απο δω μεσα...
γιατι?θες να παμε επι της πατησιων?έφαγες σήμερα;
Λεω να βαλω τη μικρη ΛΟΥΛΟΥβάλε πρώτα εσύ τον σιανίδη και θα το σκεφτώ
μπραβο.Εγω μαναρι μου για 19 μηνες θητεια, ειχα μονο 2 μερες κρατηση και τελικα τις εσβησα κιολας.
Με τηλεφωνακι.
Θα με στειλεις παλι pm;Ρε μπαρμπα σαν πολυ μου τριβεσαι .... για αλαργα λιγο .... ;)
... ή αλλιως να παιρνεις αδεια απο τον αξιωματικο υπηρεσιας του τσατ (μεχρι τον αγκωνα μεσα...)
Αγαπητη μου, εγω παντα δειχνω αμεριστη κατανοηση στον γυναικειο πονο.Που να καταλαβουν οι αστοιχειωτοι απο προβληματα ρε συ.....
δεν σου είχε αρέσει ε; το καλό σε αυτό είναι ότι συνήθως είναι καλοψημένος ο γύρος, βασικό αυτό σε θέματα υγιεινής... αλλά και σε θέμα γεύσης εγώ το προτιμώ κάρβουνο το κρέαςγιατι?θες να παμε επι της πατησιων?
εχασα και την υπογραφη με τα βυζια και θελω να την ξαναβαλω
Αγαπητη μου, εγω παντα δειχνω αμεριστη κατανοηση στον γυναικειο ποπο.
οχι πολυ καλο ηταν...αλλα πολυ καθαρο ...εκεινη την ωρα ειχα ορεξη για βρωμια...δεν σου είχε αρέσει ε; το καλό σε αυτό είναι ότι συνήθως είναι καλοψημένος ο γύρος, βασικό αυτό σε θέματα υγιεινής... αλλά και σε θέμα γεύσης εγώ το προτιμώ κάρβουνο το κρέας
σιγα μην σου στειλω...Θα με στειλεις παλι pm;
Να ξερω, να φερω και παρεα να γελασουμε...
Υπαρχει και τετοιος?????
Εσυ και ο Κωνσταντεν τοση πυγμη και αντριλα...σιγα μην σου στειλω...
Με τι να γελασεις ρε καραγκιοζ μπελντε ?
Αντε σπασε λεμε.... κωλοτριψου καπου αλλου
Νωντα, ξυπνα μεσα σου το μητρικο ενστικτο και μας το φερνεις λαου λαου...;It's exceptionally rare, but since men possess mammary glands just like women do, they have the capacity to produce milk. When male lactation happens, it's usually because of hormonal treatments for diseases like cancer
ρε σφε ο ντετέκτιβ σλετζ χάμμερ δεν είναι αυτός στο προφίλ σου;Νωντα, ξυπνα μεσα σου το μητρικο ενστικτο και μας το φερνεις λαου λαου...;
... ή αλλιως η απομυθοποιηση του Dirty Harry .ρε σφε ο ντετέκτιβ σλετζ χάμμερ δεν είναι αυτός στο προφίλ σου;