lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Πάντα η πρώτη φορά είναι καλύτερα!
μεγαλη αληθεια ειπε ο τυπος...
μεγαλη αληθεια ειπε ο τυπος...
Ρε μαν,δεν εφαγε μπαν.ακου σεναριο=Τσακωθηκε με την 104 και μαλλον μπλοκαρε τα εισερχομενα πμ γιατι μαλλον δεν δεχεται εξηγησεις.Λογικα γινεται αυτο,να μπλοκαρεις ολα τα πμ ;)αν δεν έχει παρέμβει στα μπισκότα αρχίδια θα βλέπει
Εσυ, warned????εμενα μου λες?
2 βουλες εφαγα απο τον ακατανομαστο για καβγαδακι με τυπο εδω μεσα που ουτε συζηγικο δεν το ελεγες.
από την αρχή που είδα το άβαταρ με τον τύπο από το κουρδιστό, μου μοιάζει σαν να βαράει κάτι σαν ντέφι[move] [/move]
2 warnedΕσυ, warned????
Αρχισα και νιωθω ασχημα.
15 μηνες εδω μεσα και ουτε μια προειδοποιηση :'( :'( :'(
Και η Vilma το ιδιο... πανω κατω.εμενα μου λες?
2 βουλες εφαγα απο τον ακατανομαστο για καβγαδακι με τυπο εδω μεσα που ουτε συζηγικο δεν το ελεγες.
εγω καθε μερα οταν πρωτοσυνδεομαι στην αρχικη σελιδα βαραω και μια προσοχη.Και η Vilma το ιδιο... πανω κατω.
Ετσι θελετε εσεις οι γυναικες.
Στρατιωτικη πειθαρχια .
ρε μαν, χθες νωρίς το βράδυ μιλούαμε με πμ, μετά κοιμήθηκα νωρίς και σήμερα το πρωί βλέπω έναν κλώνο με στυλ γραφής που θα μπορούσε άνετα να είναι ο ταφτάαρ να έχει μπαναριστεί...δοκιμάζω να στείλω πμ στον ταφτάαρ και μου γράφει ότι το μέλος αυτό δεν υπάρχει...πόσο σύμπτωση να είναι πιαΡε μαν,δεν εφαγε μπαν.ακου σεναριο=Τσακωθηκε με την 104 και μαλλον μπλοκαρε τα εισερχομενα πμ γιατι μαλλον δεν δεχεται εξηγησεις.Λογικα γινεται αυτο,να μπλοκαρεις ολα τα πμ ;)
τι λες ρε βλαμμενε ντρανκρομ πινει στο κοροβα μιλκ μπαραπό την αρχή που είδα το άβαταρ με τον τύπο από το κουρδιστό, μου μοιάζει σαν να βαράει κάτι σαν ντέφι
Τυπε, μην την μπαινεις στον Νωντα, γιατι εχει δει το Κουρδιστο Πορτοκαλιαπό την αρχή που είδα το άβαταρ με τον τύπο από το κουρδιστό, μου μοιάζει σαν να βαράει κάτι σαν ντέφι
απλώς με την άκρη του ματιού μου το παπούτσι του μου μοιάζει σαν ντέφιτι λες ρε βλαμμενε ντρανκρομ πινει στο κοροβα μιλκ μπαρ
ηλιθιε
Αφου σου λεω οτι το πρωι ηταν συνδεδεμενος ρερε μαν, χθες νωρίς το βράδυ μιλούαμε με πμ, μετά κοιμήθηκα νωρίς και σήμερα το πρωί βλέπω έναν κλώνο με στυλ γραφής που θα μπορούσε άνετα να είναι ο ταφτάαρ να έχει μπαναριστεί...δοκιμάζω να στείλω πμ στον ταφτάαρ και μου γράφει ότι το μέλος αυτό δεν υπάρχει...πόσο σύμπτωση να είναι πια
Και δε σε βριζει ο απο κατω σου που προκαλεις σεισμο;εγω καθε μερα οταν πρωτοσυνδεομαι στην αρχικη σελιδα βαραω και μια προσοχη.
τώρα το είπεςΑφου σου λεω οτι το πρωι ηταν συνδεδεμενος ρε
Κατα πασα πιθανοτητα ειναι σωστο το σεναριο μου
VAMOS AEK
Γι αυτο με αγαπανε ολοι.2 warned
1 moderated αγαπη. :-*
αφου εισαι φλωρακι και δεν μαλωνεις ρεεεε.
5Φ, 4Κ, 2Π2 warned
1 moderated αγαπη. :-*
αφου εισαι φλωρακι και δεν μαλωνεις ρεεεε.
απλώς με την άκρη του ματιού μου το παπούτσι του μου μοιάζει σαν ντέφι
Μηπως στην εικονα βλεπεις και μια αρκουδα;
Σ'αυτην την εικονα τι βλεπεις;
βλαμμενε ξερεις ποσο εψαξα να βρω τη συγκεκριμενη φωτο ? τι νομιζεις ?ετσι φτιαχνονται τα ιντερνετικα προφιλ?απλώς με την άκρη του ματιού μου το παπούτσι του μου μοιάζει σαν ντέφι