pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Καληνυχτα μητσο .Αντε καληνυχτα και καλο ξημερωμα παιδες......
Ποιος ειναι ο επενδυτης βαρε;μολογαa re πιστολια σακαφλια παιξε στη πουτσα μας πνευστα
Καληνυχτα μητσο .Αντε καληνυχτα και καλο ξημερωμα παιδες......
Ποιος ειναι ο επενδυτης βαρε;μολογαa re πιστολια σακαφλια παιξε στη πουτσα μας πνευστα
για ποιον επενδυτη λεςΚαληνυχτα μητσο . Ποιος ειναι ο επενδυτης βαρε;μολογα
Βαρε θεε παρε τη Παεγια ποιον επενδυτη λες
εγω προσωπικα εχω ξεκινησει τις διαδικασιες να αναλαβω μια απο τις ομαδες του νησιου μου,βεβαια μου τα χαλαει οτι τους ζηταω να κανουμε συγχωνευση των 2 ομαδων σε μια ετσι ωστε να μπορεσουμε να ανεβουμε κατηγορια α ρε κουφαλες καποια μερα θα με δειτε προεδραρα καθως θα την ανεβασω στη σουπερλιγκ μια μερα
που εισαι ρε παιχτρονι
ρε μαλακα δε θελω να παμε για υποβιβασμοΒαρε θεε παρε τη Παε
Πρωτη μεταγραφη,να μας κανεις Κοσμα και για παγκο Σταματη Τζουνιορ
Ρε μλκ,θα εχουμε Γλιτσα στο τερμα,με τον ογκο του δεν θα περναει τιποτα,θα του παρουμε και μακαρονδες να τρωει να παιρνει δυναμηπου εισαι ρε παιχτρονι ρε μαλακα δε θελω να παμε για υποβιβασμο
ψάχνω τον γλιτσα για ενα ραντεβού θανάτου αλλά δεν εμφανίζεται ο χέστηςπου εισαι ρε παιχτρονι ρε μαλακα δε θελω να παμε για υποβιβασμο
ψάχνω τον γλιτσα για ενα ραντεβού θανάτου αλλά δεν εμφανίζεται ο χέστης
για λεγε μικρε ρουφιανε κατι διαβασα για τον ταρτουφο γις πεςΡε μλκ,θα εχουμε Γλιτσα στο τερμα,με τον ογκο του δεν θα περναει τιποτα,θα του παρουμε και μακαρονδες να τρωει να παιρνει δυναμη
ε οχι ρε τον γλιτσουλινο ειναι καλο παιδι αν και ρουφιανος και ολιγον μαλακοπιτουρας αλλα καλο παιδιψάχνω τον γλιτσα για ενα ραντεβού θανάτου αλλά δεν εμφανίζεται ο χέστης
θα περιμένω υποδοχή στο αεροδρόμιοΒαρε θεε παρε τη Παε
Πρωτη μεταγραφη,να μας κανεις Κοσμα και για παγκο Σταματη Τζουνιορ
Εμφανίστηκε ο χέστης
Θα σε περιμενουμε για το βαπτισμα του πυροςθα περιμένω υποδοχή στο αεροδρόμιο
Ντεν ξερω τιποτεςγια λεγε μικρε ρουφιανε κατι διαβασα για τον ταρτουφο γις πες ε οχι ρε τον γλιτσουλινο ειναι καλο παιδι αν και ρουφιανος και ολιγον μαλακοπιτουρας αλλα καλο παιδι
μαρουλι θα την παω την τιμημενη χανουμισσα....για λεγε μικρε ρουφιανε κατι διαβασα για τον ταρτουφο γις πες ε οχι ρε τον γλιτσουλινο ειναι καλο παιδι αν και ρουφιανος και ολιγον μαλακοπιτουρας αλλα καλο παιδι
προσπαθούνε να μας αφανίσουνεγια λεγε μικρε ρουφιανε κατι διαβασα για τον ταρτουφο γις πες
λεγε ρε μη γαμησωΘα σε περιμενουμε για το βαπτισμα του πυρος Ντεν ξερω τιποτες
πρεπει να κανουμε μια κοκκινη παραγκα στο σαιτ,ξεκιναμε κανωντας με μοντμαρουλι θα την παω την τιμημενη χανουμισσα....
προσπαθούνε να μας αφανίσουνε
ρεμαλιααααααααααααρουφιανοι
γεια σου μελλοστραπονιασμενερεμαλιαααααααααααα
ολο στην candy είσαιρεμαλιαααααααααααα