pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Αμα τονε βρουμε το πακι ,θα τον παμε μαρουλιΝτάξει ρε μαλάκα είπαμε,3 φορές με έχουν κλέψει όχι 103.
Αμα τονε βρουμε το πακι ,θα τον παμε μαρουλιΝτάξει ρε μαλάκα είπαμε,3 φορές με έχουν κλέψει όχι 103.
:SΝτάξει ρε μαλάκα είπαμε,3 φορές με έχουν κλέψει όχι 103.
:SΓιατι συγχωνευτηκε το συμπαθητικο θρεντακι με ποια κοπελα του σαιτ θελουμε να περασουμε το σαββατοκυριακο?
Δεν χρειάζεται,μου είναι αρκετό να μου επιστρέψει το 50e που μου σούφρωσε!!!!Αμα τονε βρουμε το πακι ,θα τον παμε μαρουλι
Μου ειχε τυχει μια φορα αυτο με την γνωστη Ρωξανα.Μπηκα με το ζορι μεσα της και πονουσα στην αρχη
...και να θυμασαι...η πιπα ειναι προκαταρκτικο! δε πληρωνεις για πιπα αλλα για να γαμησεις! οκ? ;)Ντάξει ρε μαλάκα είπαμε,3 φορές με έχουν κλέψει όχι 103.
μπορει να σε πετυχει στην τσαρκα και να σου τα δωσει για να στον ακουμπησει...Δεν χρειάζεται,μου είναι αρκετό να μου επιστρέψει το 50e που μου σούφρωσε!!!!
Είμαι μεγαλόψυχος.
Α να ξερεις,προφυλακτικα εχουν στα μπουρδελα,μην παρεις εσυΔεν χρειάζεται,μου είναι αρκετό να μου επιστρέψει το 50e που μου σούφρωσε!!!!
Είμαι μεγαλόψυχος.
Α να ξερεις,προφυλακτικα εχουν στα μπουρδελα,μην παρεις εσυ
ανοιξτε και ενα με ποια θελετε να περασετε την πεμπτη και παρασκευη....αληθεια....ποιος μαλαξ το ανοιξε παλι;Γιατι συγχωνευτηκε το συμπαθητικο θρεντακι με ποια κοπελα του σαιτ θελουμε να περασουμε το σαββατοκυριακο?
παντως οχι εγω φιλεανοιξτε και ενα με ποια θελετε να περασετε την πεμπτη και παρασκευη....αληθεια....ποιος μαλαξ το ανοιξε παλι;
ο αλέκος2 νομίζωανοιξτε και ενα με ποια θελετε να περασετε την πεμπτη και παρασκευη....αληθεια....ποιος μαλαξ το ανοιξε παλι;
ουτε εγωπαντως οχι εγω φιλε
Λυσε μου μια απορια,ο Πουσταλεκος ειναι πουστης;ο αλέκος2 νομίζω
το παρατηρησα το μεσημεριτώρα παρατήρησα πώς έχει γράψει την ινα σεσιμπλ σαν μάρκα από χαρτομάντιλα
όχι ρε μαν αστειεύεται νομίζωΛυσε μου μια απορια,ο Πουσταλεκος ειναι πουστης;
...και να θυμασαι...η πιπα ειναι προκαταρκτικο! δε πληρωνεις για πιπα αλλα για να γαμησεις! οκ? ;)
ο γουλφακις που εχεις χαθει?