memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
η νωντοφρετα εχει και τα παπουτσια μεσααμα ηθελα με απ'ολα θα ζητουσα νωντοφρετα
η νωντοφρετα εχει και τα παπουτσια μεσααμα ηθελα με απ'ολα θα ζητουσα νωντοφρετα
ξερουμε το αλλο κολπακι, που σου ριχνουμε μια φαπα και μετα λεμε μπιιιιζζζζζζζζζζζζ
Nτάξει πανέξυπνος είμαι το βρήκα τελικά....αν κατάλαβα καλά εννοείς κάτι http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2598.msg3243019;topicseen#new τέτοιο] τέτοιο[/url]
άκυρο δεν μου βγαίνει
δείξε ρεNτάξει πανέξυπνος είμαι το βρήκα τελικά....
Δεν τις είδα όλες μαζί ρε,απλά βαριόμουν κ έγραψα τις κριτικές.Παπαζολακι πως το επαθες ρε (μαν :S) και ειδες τοσες τσοντες μαζεμενες;
του κοψε τα χατζηλικια ο ΠΠος και το ματωσε το παπαπουλακι του στηΠαπαζολακι πως το επαθες ρε (μαν :S) και ειδες τοσες τσοντες μαζεμενες;
Καλες κριτικες,σαν του Σταματη ομως δεν ειναιΔεν τις είδα όλες μαζί ρε,απλά βαριόμουν κ έγραψα τις κριτικές.
παμε να του τις μαυρισουμε, εχουμε Νωντουποχρεωση και ΝωντοκαθηκονΚαλες κριτικες,σαν του Σταματη ομως δεν ειναι
οι κουμουνιστες απαγορευεται να κριτικαρουνΔεν τις είδα όλες μαζί ρε,απλά βαριόμουν κ έγραψα τις κριτικές.
Αντιθέτως,αύριο-μεθαύριο θα ξανα πάμε ,θα το κλείσεις το περίπτερο να ρθεις;;;του κοψε τα χατζηλικια ο ΠΠος και το ματωσε το παπαπουλακι του στη
Το κόμμα κ τις αποφάσεις του,όχι τις τσόντες.οι κουμουνιστες απαγορευεται να κριτικαρουν
Για να βελτιωθει πρεπει να διαβασει το Νωντοεγχειριδιο της σωστης Νωντοκριτικης ;)παμε να του τις μαυρισουμε, εχουμε Νωντουποχρεωση και Νωντοκαθηκον
και στο ιδιο κρεβατι μαλισταΧαχαχαχαχαχα....καλα ρε...κερατωσες την Καντυ????ντροπη......
στον κουμουνισμο ακομη και οι τσοντες ειναι του κομματοςΤο κόμμα κ τις αποφάσεις του,όχι τις τσόντες.
βασικα πρεπει να μαθει να Νωντογαμαει....οχι να σταμοπαιζει το πουλακι του ειναι τυχαιο πως μονο αυτος και ο σταματης γραφουν τσοντοκριτικες? ;)Για να βελτιωθει πρεπει να διαβασει το Νωντοεγχειριδιο της σωστης Νωντοκριτικης ;)
Στερουνται Νωντοεμπειριας..βασικα πρεπει να μαθει να Νωντογαμαει....οχι να σταμοπαιζει το πουλακι του ειναι τυχαιο πως μονο αυτος και ο σταματης γραφουν τσοντοκριτικες? ;)
θα βγεις εξω απο το σπιτι?? καλου κακου μη κουβαλας μαζι σου λεφταΑντιθέτως,αύριο-μεθαύριο θα ξανα πάμε ,θα το κλείσεις το περίπτερο να ρθεις;;;
Έτσι κ αλλιώς δεν πατάει ψυχή,τζάμπα ρεύμα καις.
Ντάξει ρε μαλάκα είπαμε,3 φορές με έχουν κλέψει όχι 103.θα βγεις εξω απο το σπιτι?? καλου κακου μη κουβαλας μαζι σου λεφτα
Μου ειχε τυχει μια φορα αυτο με την γνωστη Ρωξανα.Μπηκα με το ζορι μεσα της και πονουσα στην αρχηκαι στο ιδιο κρεβατι μαλιστα
χαχα οχι ρε ... την αγαπαω ακομη , απλα πηγα με μια τσεχα ...
επιδη το ειπες εσυ προχθες .. ειπα να ειμαι προετειμασμενος
Σας εχει τυχει ρεμαλια να θελετε να παρετε την κρεμα - γρασο και αν βαλετε στην τανα ?
εγω εβλεπα κρεμα και εβγαζα σπυρια , αλλα σημερα πετυχα πολυ στεουρααιδοιο λεμε
μεχρι το σουπερ ντουπερ πουλακι- γεωτρυπανο μου ψιλοπονεσε
πρωτοφανες