Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ρώτα τον πιστόλια να σου πει για τζίνγκο μπιλόμπα και ιπποφαές τύπισσα![]()
Το ιπποφαες το ξερω...Το τζινγκο μπιλομπα τι ειναι????
ρώτα τον πιστόλια να σου πει για τζίνγκο μπιλόμπα και ιπποφαές τύπισσα![]()
φάε σκατά μανσεμνα μη σε κουλτουριασω μπινε![]()
Ειδικοτητα μου το νανοβιονικο γυλεκο![]()
;)Ειδικοτητα μου το νωντοβιονικο γυλεκο![]()
Απο τοτε που πινω Νωντοζονισμενο νερο ,εχω βρει την υγεια μου
Ρυθμ .. δε ξερω για την μπουραρια την τσεχικη παντως .,, η πουτανα η τσεχικη που πηρα καλη ηταν
Αμστελ λεβελ 40%
Θεραπευει τα παντα, και το δακο και τη μουχριτσα....δεν ειναι νερο ειναι νωντοβιλουδοΑπο τοτε που πινω Νωντοζονισμενο νερο ,εχω βρει την υγεια μου![]()
Στο κρεβατι που εχασα την Παρθενια που προχθες ελαβε χωρα η συνευρεση
το οποιο ναι μεν επενδυθηκε με καινουριο Καλυμμα για το στρωμα το και σορτι μαξιλαρωθη μαλιστα ,
ομως και παλι το σεντονι απουσιαζε ...![]()
Ρυθμ .. δε ξερω για την μπουραρια την τσεχικη παντως .,, η πουτανα η τσεχικη που πηρα καλη ηταν
Αμστελ λεβελ 40%
Μεγαλωνει γερα παιδια σαν το ΣταματηΘεραπευει τα παντα, και το δακο και τη μουχριτσα....δεν ειναι νερο ειναι νωντοβιλουδο![]()
μεθυστακα
Αποσπασμα υπο καταστευη κριτικης...
1ον καλα δε το συνταξα ?
2ον που καλαει η ασορτι μαξιλαροθηκε με το καλυμα του στρωματος ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o σταματης δυστυχως ανηκει στις παρενεργειες.... :-Μεγαλωνει γερα παιδια σαν το Σταματη![]()
πιασε μια σοκοφρετα εχω υπογλυκεμιαo σταματης δυστυχως ανηκει στις παρενεργειες.... :-
ξερουμε το αλλο κολπακι, που σου ριχνουμε μια φαπα και μετα λεμε μπιιιιζζζζζζζζζζζζΡε ξέρεις κανείς να κάνει το κολπάκι που γράφεις μια λέξη κ σου ανοίγει το link;;;![]()
με απολα μεσα?πιασε μια σοκοφρετα εχω υπογλυκεμια
![]()
αν κατάλαβα καλά εννοείς κάτι http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2598.msg3243019;topicseen#new τέτοιο] τέτοιο[/url]Ρε ξέρεις κανείς να κάνει το κολπάκι που γράφεις μια λέξη κ σου ανοίγει το link;;;![]()
Φταιει η Σουζανα που τον παρατησε στο λυκειο :-o σταματης δυστυχως ανηκει στις παρενεργειες.... :-
αμα ηθελα με απ'ολα θα ζητουσα νωντοφρεταμε απολα μεσα?![]()