Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ρώτα τον πιστόλια να σου πει για τζίνγκο μπιλόμπα και ιπποφαές τύπισσα
Το ιπποφαες το ξερω...Το τζινγκο μπιλομπα τι ειναι????
ρώτα τον πιστόλια να σου πει για τζίνγκο μπιλόμπα και ιπποφαές τύπισσα
φάε σκατά μανσεμνα μη σε κουλτουριασω μπινε
Ειδικοτητα μου το νανοβιονικο γυλεκο
;)Ειδικοτητα μου το νωντοβιονικο γυλεκο
Απο τοτε που πινω Νωντοζονισμενο νερο ,εχω βρει την υγεια μου
Ρυθμ .. δε ξερω για την μπουραρια την τσεχικη παντως .,, η πουτανα η τσεχικη που πηρα καλη ηταν
Αμστελ λεβελ 40%
Θεραπευει τα παντα, και το δακο και τη μουχριτσα....δεν ειναι νερο ειναι νωντοβιλουδοΑπο τοτε που πινω Νωντοζονισμενο νερο ,εχω βρει την υγεια μου
Στο κρεβατι που εχασα την Παρθενια που προχθες ελαβε χωρα η συνευρεση
το οποιο ναι μεν επενδυθηκε με καινουριο Καλυμμα για το στρωμα το και σορτι μαξιλαρωθη μαλιστα ,
ομως και παλι το σεντονι απουσιαζε ...
Ρυθμ .. δε ξερω για την μπουραρια την τσεχικη παντως .,, η πουτανα η τσεχικη που πηρα καλη ηταν
Αμστελ λεβελ 40%
Μεγαλωνει γερα παιδια σαν το ΣταματηΘεραπευει τα παντα, και το δακο και τη μουχριτσα....δεν ειναι νερο ειναι νωντοβιλουδο
μεθυστακα
Αποσπασμα υπο καταστευη κριτικης...
1ον καλα δε το συνταξα ?
2ον που καλαει η ασορτι μαξιλαροθηκε με το καλυμα του στρωματος ?
o σταματης δυστυχως ανηκει στις παρενεργειες.... :-Μεγαλωνει γερα παιδια σαν το Σταματη
πιασε μια σοκοφρετα εχω υπογλυκεμιαo σταματης δυστυχως ανηκει στις παρενεργειες.... :-
ξερουμε το αλλο κολπακι, που σου ριχνουμε μια φαπα και μετα λεμε μπιιιιζζζζζζζζζζζζΡε ξέρεις κανείς να κάνει το κολπάκι που γράφεις μια λέξη κ σου ανοίγει το link;;;
με απολα μεσα?πιασε μια σοκοφρετα εχω υπογλυκεμια
αν κατάλαβα καλά εννοείς κάτι http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2598.msg3243019;topicseen#new τέτοιο] τέτοιο[/url]Ρε ξέρεις κανείς να κάνει το κολπάκι που γράφεις μια λέξη κ σου ανοίγει το link;;;
Φταιει η Σουζανα που τον παρατησε στο λυκειο :-o σταματης δυστυχως ανηκει στις παρενεργειες.... :-
αμα ηθελα με απ'ολα θα ζητουσα νωντοφρεταμε απολα μεσα?