Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
με κατι παπαρια ΝΑ σε πληροφορω
καλα ειναι ;)
ετσι ειναι αυτοι οι καγκουρες μαναρι μου!
τι νομιζεις?
χαζη ειμαι εγω και τους προτιμω???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
με κατι παπαρια ΝΑ σε πληροφορω
καλα ειναι ;)
εσενα τυπισα δε σε ειχα προσεξει. σου εχω στειλει π.μ. να σε παω βολτα με τη μπεμπα?
Αλλη μια που μ κωλοτριβεται για το μεγαλο μ στραπ ον
έχεις και BMW εκτός από μεγάλο πουλί?έτσι φτιάξε με....εσενα τυπισα δε σε ειχα προσεξει. σου εχω στειλει π.μ. να σε παω βολτα με τη μπεμπα?
δεν παρεμβενω σε κανενος τη γνωμη δεν ειπα σε κανεναν να μην ψηφισει καποια απλα παρεθεσα πως αυτη η καποια εχει και σουβλα απο μπροστα αυτο ειπα μονο
ναι δεν βλεπεις? μαλλιοτραβιομαστε ποια θα κερδισει.Πώς να το πω δημοσια ρε Αλεκο, που θα πεσουν να με φανε οι μη ψηφισθεισες...
Τωρα τουλαχιστον ειναι σιγουρες οτι αυτές εχω ψηφισει.
τα ευκολος εννουμενα παραλειπονταιμαγειρα αυτο που εγραψες ειναι πολυ σοβαρο. κατηγορεις καποια συγκεκριμενη οτι ειναι μεταλαγμενη κορασιδα?
χιχιχι!
ξερεις κανα καλο να μοιραστούμε?
εγω ειμαι ακομα στο ψαξιμο!
;)
αλεκο παιζεις με την γυναικεια ματαιοδοξια μας, αυτο σημαινει οτι ξες απο γυναικεια ψυχολογια. Φοβουμαι πως τα γκομενακια πανε και ερχονται στο τσαρδι σου
εγω σου κωλοτριβομαι γιατι εισαι εκφυλο πορνιδιο
Εδώ έχω παπαγάλο και μοντέλο ΒΜW σε κλίμακα 1/20. Φτιάχτηκες;έχεις και BMW εκτός από μεγάλο πουλί?έτσι φτιάξε με....
στο Α μουνοσυνεδριο ελλεινηδων θα τα πουμε αυτα.
μμμ ναι.κι εσένα σε χαροποιεί?για παρ΄το αλλιώς και θα δεις τί ωραία συμπεράσματα βγαίνουν...Αν κ site για πουτάνες την σκόνη του Λίλα τρώτε απαίσιες,καταραμένες ελλεεινίδες.
Στο ΙΚΑ Κυψελης δουλευεις τύπε?τι να σου πω, χαμος γινεται. να φανταστεις οτι ερχονται απο τις 6 το πρωι για να παρουν χαρτακι με τον αριθμο προτερεοτητας
Στο ΙΚΑ Κυψελης δουλευεις τύπε?
πω με αναψες τωραπαλιοκαριολες θελετε να κανετε και συνεδριο? καλα το ειπα οτι ξεσαλωσατε, σε λιγο θα κανετε κι επανασταση?