erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
γιατι ρε φιλεναδα δε με πιστευεις???
δεν εχει γιατι, τα παιδια γιατι πιστευουν οτι δεν ειμαι εγω κοπελα και ολες ειναι φεικ;
γιατι ρε φιλεναδα δε με πιστευεις???
παρε και το δικο μου μεριδιο κολλητε εγω ειμαι straight (χρησιμοποιω και την κολωνια)
απλα καμια γιατι καμια δεν ειναι νορμαλ ολες ειναι fake
ακομα και πραγματικες να υπαρχουν ειναι η πουτανες η καριολες και για οσους δεν ξερουν τη διαφορα πουτανα=παει με ολους με πληρωμη καριολα=παει με ολους ανεφ πληρωμης εκτος απο εσενα.καμια δεν φανερωνεται γιατι λεει πως ειναι επικυνδυνο και τα συναφη
εν κατακλειδη αυτο το θρεντ ειναι λαθος επρεπε να περιεχει και τον ορο με ποια απο τις παρακατω αν ηταν γυναικα κτλ κτλ θα περνουσατε μαζι της
Την ρυθμ την επαιρνα φαινεται εκφυλο μωρο ... οπως η βελβυ κ η νιτσα
πσσσ τι αποτομη γυναικα εισαι εσυδεν εχει γιατι, τα παιδια γιατι πιστευουν οτι δεν ειμαι εγω κοπελα και ολες ειναι φεικ;
την αλλη φορα θα παρω ¨καποια¨απο εδω να με βοηθησει στην επιλογηδωσε κι εσυ 20 ευρω παραπανω να παρεις καμια της προκοπης!
εχει βαλει 25% παλι ο χοντος!
δεν εχει γιατι, τα παιδια γιατι πιστευουν οτι δεν ειμαι εγω κοπελα και ολες ειναι φεικ;
βέλβυ δαγκωτό και την έρη βεβαίως βεβαίως.Εσύ είσαι μικρή ακόμα δεν αντέχεις σ/κ με 'μενα....
ρε συ ξεχασαν και την ροχαλα -αμανιτα που ειναι ωραιο μωρο επισης
γιατί εσύ έχεις άποψη μαντάμ.ελλεηνίδα έξυπνη με άποψη γίνεται?τα αυτονόητα θα σου λέω?δεν εχει γιατι, τα παιδια γιατι πιστευουν οτι δεν ειμαι εγω κοπελα και ολες ειναι φεικ;
εγω παντως ειμαι αντρακλας
απλα απο τοτε που γραφτηκα εδω γουσταρω να το παιζω γυναικα
και καλα κανεις δικαιωμα σου κολλητε μου απλα να μην τρεφουν αυταπατες καποιοιεγω παντως ειμαι αντρακλας
πες τα χρυσοστομηγιατί εσύ έχεις άποψη μαντάμ.ελλεηνίδα έξυπνη με άποψη γίνεται?τα αυτονόητα θα σου λέω?
εγω παντως ειμαι αντρακλας
ειναι μαλακισμενη ομως
τι μας νοιαζουν τι πιστευουν οι άλλοι??
δε μου λες γιατι δεν με πιστευεις εσυ!
ασε εχως παρει 2 ντεπον και ενα παναντολ για να πεσω απο το 39,6πινε πολυ νερο!!!!
για να διαπληκτιστουμε και λιγακι μεταξυ μας. Σκέψου δεν φτανει που τα παιδια μας βλεπουν να γυρναμε εδω μεσα και φρικαρουν, μας βλεπουν και μονιασμενες; ε ποσο να αντεξει μια ψυχη;
ξεχασες ενα φωνηεν η σωστη λεξη ειναι μουνιασμενεςγια να διαπληκτιστουμε και λιγακι μεταξυ μας. Σκέψου δεν φτανει που τα παιδια μας βλεπουν να γυρναμε εδω μεσα και φρικαρουν, μας βλεπουν και μονιασμενες; ε ποσο να αντεξει μια ψυχη;