Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ασε εχως παρει 2 ντεπον και ενα παναντολ για να πεσω απο το 39,6
περαστικα γλυκούλη!
:-*
ασε εχως παρει 2 ντεπον και ενα παναντολ για να πεσω απο το 39,6
οχι ρε συ μαλακισμενη η αμανιτα!
εγω την παω!
κολλητε πες σε μια απο τις ¨κοπελες¨του θρεντ να ερθουν να σε βοηθησουνασε εχως παρει 2 ντεπον και ενα παναντολ για να πεσω απο το 39,6
να σε καλαπεραστικα γλυκούλη!
:-*
Την ρυθμ την επαιρνα φαινεται εκφυλο μωρο ... οπως η βελβυ κ η νιτσα
Να ναρκοπέδιο το θεματάκι Αλέκο μου[size=2pt](γιατρέ μου)[/size],η πιο καυλερή ελλεεινίδα ο lilas!!!μα τι γινεται εδω, ξεσαλωσαν οι γκομενες. ψηφιστε ψωλαραδες να δουμε ποια ειναι η πιο καυλερη ελεινιδα, αλλα δικαιολογιστε και την ψηφο σας. εγω ψηφισα τη λουκριτια γιατι ειναι ηθικο κοριτσι και εχει χριστιανικες αρχες. τη δευτερη δεν την αποκαλυπτω ακομα
κολλητε πες σε μια απο τις ¨κοπελες¨του θρεντ να ερθουν να σε βοηθησουν
λες ε?κολλητε πες σε μια απο τις ¨κοπελες¨του θρεντ να ερθουν να σε βοηθησουν
αλεκούκο εγώ δεν είμαι ηθικό κορίτσι,μη με ψηφίσεις.κάνα μπότζον θα μου ρίξεις? :-*μα τι γινεται εδω, ξεσαλωσαν οι γκομενες. ψηφιστε ψωλαραδες να δουμε ποια ειναι η πιο καυλερη ελεινιδα, αλλα δικαιολογιστε και την ψηφο σας. εγω ψηφισα τη λουκριτια γιατι ειναι ηθικο κοριτσι και εχει χριστιανικες αρχες. τη δευτερη δεν την αποκαλυπτω ακομα
ξεχασες ενα φωνηεν η σωστη λεξη ειναι μουνιασμενες
καλα εσυ 3 χρονια πρεπει να κουνιεσαι στον δρομο, δεν μπορει θα σου μεινε..
σιγα μην εισαι αντρας εσυ!
δεν μας πειθεις!!!
τι κανει ο φιλος σου ο καγκουρας???
νιαρρρρρρρρρρρρρ
αλεκούκο εγώ δεν είμαι ηθικό κορίτσι,μη με ψηφίσεις.κάνα μπότζον θα μου ρίξεις? :-*
δεν παρεμβενω σε κανενος τη γνωμη δεν ειπα σε κανεναν να μην ψηφισει καποια απλα παρεθεσα πως αυτη η καποια εχει και σουβλα απο μπροστα αυτο ειπα μονομαγειρα αντε φτιαξε κανα παστιτσιο και ασε τους καυλιαριδες να ψηφιζουν με την ησυχια τους.
αντιγονη εγω για γκομενακι δεν μαλωνω. Αν ειναι καλος να τον μοιραστουμε
Πώς να το πω δημοσια ρε Αλεκο, που θα πεσουν να με φανε οι μη ψηφισθεισες...μα τι γινεται εδω, ξεσαλωσαν οι γκομενες. ψηφιστε ψωλαραδες να δουμε ποια ειναι η πιο καυλερη ελεινιδα, αλλα δικαιολογιστε και την ψηφο σας. εγω ψηφισα τη λουκριτια γιατι ειναι ηθικο κοριτσι και εχει χριστιανικες αρχες. τη δευτερη δεν την αποκαλυπτω ακομα
μονο προσεξε αν σου ανεφερει κατι για υποθετο πετα την εξωλες ε?