axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ερχεται και το κοντρα Νωντοξουρισμα !!!!!!!!!Νωντογαμησε τα .... :-
Ερχεται και το κοντρα Νωντοξουρισμα !!!!!!!!!Νωντογαμησε τα .... :-
Οχι ρε συ!!!!Τι μου λες!!!!!!!Ειδες γιατι καθομαι με τις ωρες εδω μεσα????Για να μου δινουν κατι φωστηρες σαν εσενα συμβουλες.......![]()
![]()
Οκ κατι ειχα καταλαβει για την πολυλογια σου....Βασικα δειχνει πολλα για σενα....Προσεξε το..... ;)
Σε λιγο ουτε στο Νωντομεταξουργειο δεν θα μπορουμε ναΕρχεται και το κοντρα Νωντοξουρισμα !!!!!!!!!
ο Νωντοκαιρος γαρ Νωντοεγγυς τυπε ;)Τωρα ακουω αξεχαστα τραγουδια απο τη Σοφια Βεμπο,ξερεις αυτο που λεει
Αχ Τσιανο θα τρελαθω Τσιανο με το Νωντα πως μου ηρθε να τα βαλω.. ;)
Μπλε, Ροζ, Φουξια, διαφανες !!!!!!!!!!!!!Αγαπητη για να κανεις παιδι χρειαζεσαι πουτσα..και πουτσα δεν εχεις δει και ουτε προκειτε να δεις στο αραχνιασμενο σου μουνι......αληθεια τι χρωμα εχει η πουτσα ξερεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε λιγο καιρο δε θα εχουμε λεφτα να νωντογαμαμε και θα σταμοπαιζουμε :-Σε λιγο ουτε στο Νωντομεταξουργειο δεν θα μπορουμε να![]()
πρόκειται < αρχαία ελληνική πρόκειμαι (τρίτο ενικό πρόσωπο)Αγαπητη για να κανεις παιδι χρειαζεσαι πουτσα..και πουτσα δεν εχεις δει και ουτε προκειτε να δεις στο αραχνιασμενο σου μουνι......αληθεια τι χρωμα εχει η πουτσα ξερεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πουτσες μπλε μητσαρα.....Μπλε, Ροζ, Φουξια, διαφανες !!!!!!!!!!!!!
Εχει και πλαστικη υφη και δονηται με μπαταριες !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα πεσουν οι τιμες κι αλλο αναγκαστικα σε ολα τα Νωντοεπιπεδα ...........Σε λιγο ουτε στο Νωντομεταξουργειο δεν θα μπορουμε να![]()
πρόσεχε τι λες ;)Οχι ρε συ!!!!Τι μου λες!!!!!!!Ειδες γιατι καθομαι με τις ωρες εδω μεσα????Για να μου δινουν κατι φωστηρες σαν εσενα συμβουλες.......![]()
![]()
Οκ κατι ειχα καταλαβει για την πολυλογια σου....Βασικα δειχνει πολλα για σενα....Προσεξε το..... ;)
Μπλε, Ροζ, Φουξια, διαφανες !!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περισσοτερα για σενα δειχνει ο τροπος που επιλεγεις να σπαταλας τον χρονο σου παντως.
Δεν εχω να προσεξω κατι. Αυτος ειμαι και δεν εχω αναγκη κανεναν και καμια![]()
δεν πηγα σχολειο ρε...πρόκειται < αρχαία ελληνική πρόκειμαι (τρίτο ενικό πρόσωπο)
Ρήμα
πρόκειται παρατ.: επρόκειτο (απρόσωπο)
κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει
πήγα να ψωνίσω μερικά πράγματα γιατί πρόκειται να πάμε διακοπές την επόμενη βδομάδα
αφορά
αποδείχτηκε ότι δεν επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος αλλά ήταν εσκεμμένο
![]()
![]()
![]()
τον φαγατε τον Σταμ με τα λογια σαςΕλα ρεΤι λεει μπρο;
![]()
ξέρεις πολλά μήτσο ;)Μπλε, Ροζ, Φουξια, διαφανες !!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τη βλεπω τη δουλεια,θα σταμοπαιζουμε μαλακιασε λιγο καιρο δε θα εχουμε λεφτα να νωντογαμαμε και θα σταμοπαιζουμε :-