lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
έχεις λίγο χρόνο??
έχεις λίγο χρόνο??
Τις εβαλε στη ποιητικη συλλογη
ε του σταματη δεν την ελεγες και κριτικη.... ;)τι γίνεται εδώ?? αρχίσανε και σβήνουνε κριτικές ετσιθελικά?? :o
εγω κραταω το επιπεδο μονοΤις εβαλε στη ποιητικη συλλογη
Κοιτα να δεις,αν θες τη γνωμη μου για μενα κρυο ή ζεστη αν ειναι ποιημα μια κριτικη και ξεφευγη απο την ουσια, αλλα αν θελουμε να κραταμε σε καλο επιπεδο τις κριτικες που βοηθανε κοσμο να βγαλει συμπερασματα για κοπελες,τοτε σωστα εκνευριζει πολλα μελη ολο αυτο..Καλα για το προμοσιον δεν το συζηταω![]()
ναιέχεις λίγο χρόνο??
καλέ μου φίλε καλησπέρα!! πως είσαι σήμερα? χαμογελαστός?? κάνε κανένα κολπάκι από τα δικά σου να μας φτιάξεις λίγο τη διάθεση που είμαστε έτοιμοι για το νεκροταφείο... :'(Πάντως τώρα η κριτική του Τάφτααρ είναι στην κορυφή...
ρε μαν ακόμα τίποτα...και το πρωί έστω για λίγο την είδα...αφού ξέρει ότι θα τη βρω...γιατί αντιδράει έτσι??εγω κραταω το επιπεδο μονοναι
![]()
Τις εβαλε στη ποιητικη συλλογη
Κοιτα να δεις,αν θες τη γνωμη μουγια μενα κρυο ή ζεστη αν ειναι ποιημα μια κριτικη και ξεφευγη απο την ουσια, αλλα αν θελουμε να κραταμε σε καλο επιπεδο τις κριτικες που βοηθανε κοσμο να βγαλει συμπερασματα για κοπελες,τοτε σωστα εκνευριζει πολλα μελη ολο αυτο..Καλα για το προμοσιον δεν το συζηταω![]()
Ωραίες εποχές,καλές τσόντες τότε(όχι ότι έχω δει καμιά αλλά από του sirina καλύτερες φαίνονται),αααχ το πασοκ στα πάνω του.''Ο Γκουσγκούνης παίζει τον ρόλο του πατέρα...
Έρχεται η κόρη του στο σπίτι με μια καινούργια φίλη της...
Κάθονται στον καναπέ...
Έρχεται και ο πατέρας στο σαλόνι και τις βλέπει. Κάθεται κοντά τους χωρίς να πει τίποτα ...
Περνάει ένα λεπτό απόλυτης ησυχίας (δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα μέχρι τότε)...
Ξαφνικά, γυρνάει προς την φίλη της κόρης του και την ρωτάει...
- Τον παίρνεις απ’ τον κώλο;
- Μπαμπά τι είναι αυτά που λες; πετάγεται έκπληκτη η κόρη του.
- Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο! απαντά αυτός.''
''Ο Γκουσγκούνης παίζει τον ρόλο του πατέρα...
Έρχεται η κόρη του στο σπίτι με μια καινούργια φίλη της...
Κάθονται στον καναπέ...
Έρχεται και ο πατέρας στο σαλόνι και τις βλέπει. Κάθεται κοντά τους χωρίς να πει τίποτα ...
Περνάει ένα λεπτό απόλυτης ησυχίας (δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα μέχρι τότε)...
Ξαφνικά, γυρνάει προς την φίλη της κόρης του και την ρωτάει...
- Τον παίρνεις απ’ τον κώλο;
- Μπαμπά τι είναι αυτά που λες; πετάγεται έκπληκτη η κόρη του.
- Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο! απαντά αυτός.''
ναι μην τα λες εδω μεσα γιατι υπαρχουν αρωστακια και θα σε πανε μαρουλιρε μαν ακόμα τίποτα...και το πρωί έστω για λίγο την είδα...αφού ξέρει ότι θα τη βρω...γιατί αντιδράει έτσι??
Σου ειπα πριν τον λογο που δεν ξερεις. Δεν θα τα γραφω συνεχεια τυπισσα
επειδη εσυ δεν εχεις μαθει να ακους τους αλλους. Αν ειχες λιγο μυαλο να αφιερωσεις
σε αυτα που γραφω θα καταλαβαινες οτι ισχυριζομαι κατι τετοιο επειδη ειπες για ανεργιες...
λοιπον ανεργια για οποιον εχει μαθει να χρησιμοποιει το ιντερνετ και ξερει καλα αγγλικα (Lower και πανω) δεν υπάρχει αρα δεν εχεις μαθει να χρησιμοποιεις το ιντερνετ εσυ και οχι εγω που ειπες πριν. Παει το ενα
το δευτερο... οτι δεν εχεις σωστη γνωμη για την εξυπναδα τυπισσα γιατι θεωρεις πως περισσοτερο εξυπνοι ειναι οσοι δεν μιλανε πολυ... τι σχεση εχει αυτο το ιδιωμα της προσωπικοτητας με την εξυπναδα και την αντιληψη? :- Καποιος που δεν μιλαει πολυ μπορει να ειναι απλα μυστικοπαθης και κουτοπονηρος και οχι απαραιτητα εξυπνος. Τα χετε κανει αχταρμα.
ειδικά εκεί που έλεγε ότι ο λαγονίσιαν ΄να του έπερνε πίπα ήταν αίσχος!!αποκαλύπτει τα μυστικά μας!!!!ε του σταματη δεν την ελεγες και κριτικη.... ;)
Ωραίες εποχές,καλές τσόντες τότε(όχι ότι έχω δει καμιά αλλά από του sirina καλύτερες φαίνονται),αααχ το πασοκ στα πάνω του.![]()
Σια Λιαροπουλουναι μην τα λες εδω μεσα γιατι υπαρχουν αρωστακια και θα σε πανε μαρουλι
τωρα τι να σου πω μηπως πρεπει να αρχιζεις να βγαζεις καποια συμπερασματα αλλα ;)
σήμερα θα κατασταλάξω!!! ;)ίσως είναι κάτι που ξεπερνάει τις δυνάμεις μας!ναι μην τα λες εδω μεσα γιατι υπαρχουν αρωστακια και θα σε πανε μαρουλι
τωρα τι να σου πω μηπως πρεπει να αρχιζεις να βγαζεις καποια συμπερασματα αλλα ;)
σήμερα σε βλέπω με ερωτική διάθεση!!!!!''Ο Γκουσγκούνης γυρνάει στο σπίτι κουρασμένος (υδραυλικός). Aφήνει την τσάντα με τα σύνεργα κάτω, χαιρετάει βαριεστημένα την γυναίκα του και την ρωτάει:
- Τι φαΐ έχει;
- Δεν έκανα φαΐ… απαντά εκείνη απολογητικά, με ψιλοπονηρό όμως ύφος.
- Τι; Δεν έκανες φαΐ; Θα σε γαμήσω!...''
ναι μην τα λες εδω μεσα γιατι υπαρχουν αρωστακια και θα σε πανε μαρουλι
1.Ρε συ ειπα οτι οποιος μιλαει πολυ δεν ειναι εξυπνος???????Συγκεντρωσου λιγο......Μην βγαζεις συμπερασματα κατα πως σε συμφερει και κατα πως τα σκεφτεσαι εσυ........
2.Οσο για την πρωτη παραγραφο δεν μπαινω στον κοπο να τη σχολιασω.....Για το αν εχω λιγο η πολυ μυαλο το ξερουν οσοι με γνωριζουν κι οχι τα νικ νειμς που χαβαλεδιαζουν εδω....![]()