memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε απο κατι αλλους μαλακες που δρουν υπογεια κατω απο το χαμογελακι της ειρωνιας και της δηθεν
προσαρμοστικοτητας εγω σε προτιμω να ξερεις.
Υπαρχουν κατι τυποι που ναι μεν δεν θα σε ζαλισουν με τα δικα τους... ναι μεν θα δειξουν οτι προσαρμοζονται και ειναι μια χαρα παιδια αλλα την δυσκολη στιγμη θα διαψευστεις ασχημα απο δαυτους![]()
φυσικα για να νιωσεις αυτο που λεω δεν πρεπει να εισαι πλεονεκτης αλλα ρεαλιστης. Καθε ανθρωπος εχει μειονεκτηματα. ΜΟνο τα ψωνια δεν το ξερουν αυτο. Και τα ψωνια ως γνωστον εξαπαταωνται μια ζωη![]()
Η ΑΛιντισσα και η καθε αλιντισσα κοιμαται ορθια
απλα θα μπλεξει με καποιον που θα της τα κανει ολα καλα μπροστα
και απο πισω θα την δουλευει ψιλο γαζι...
για αυτο μητσαρα μην παιρνεις στα σοβαρα καμια απο δαυτες και να εισαι παντα ο εαυτος σου![]()
![]()
![]()
Νωντοηρεμα Νωντοτυπε....περιμενουμε να Νωντοδουμε τι θα γινει μετα το Νωντοκουρεμα...Επ,Νωντομαν,τι Νωντολεει;
Εδω Νωντοεφαγα Νωντοφασολακια και τωρα Νωντοαραξα στα Νωντοκυβικα μου![]()
Απορια το εχω....Και εξω τοσο πολυ μιλας?????![]()
μπουρδα αβαταρ και μπουρδα φορεμα...![]()
Να την γλυτωσω απο τι ?![]()
(Νόμιζες θα τη γλίτωνες ε;)
την εκτιμηση μου για αυτον για τον οποιο δεν μιλαμε ποτε και δε θα γινει μοντ ποτε την ξερεις φανταζομαι...Οταν μιλαει ο γλ ... ο 3ος σε σειρα κριτης ... οι ρωσσιδοφιλοι τσιμοντια![]()
Η ΑΛιντισσα και η καθε αλιντισσα κοιμαται ορθια
απλα θα μπλεξει με καποιον που θα της τα κανει ολα καλα μπροστα
και απο πισω θα την δουλευει ψιλο γαζι...
για αυτο μητσαρα μην παιρνεις στα σοβαρα καμια απο δαυτες και να εισαι παντα ο εαυτος σου![]()
![]()
![]()
nvntoxesimo εριξες;Επ,Νωντομαν,τι Νωντολεει;
Εδω Νωντοεφαγα Νωντοφασολακια και τωρα Νωντοαραξα στα Νωντοκυβικα μου![]()
Εγω εχω μια αλλη απορια. Αλλη δουλεια δεν εχεις απο το να εισαι εδω μεσα
απο το πρωι ως το βραδυ? Οχι τιποτα αλλο μετα λετε για ανεργια και νομιζει
και ο λογικος τυπος που διαβαζει , ενδιαφερεται και ασχολειται με την επιστημη του
οτι θα μεινει ανεργος. ;)
Αστα τη καταστρεψανε τη Νωντοκωσταινα :-Νωντοηρεμα Νωντοτυπε....περιμενουμε να Νωντοδουμε τι θα γινει μετα το Νωντοκουρεμα...
Οχι δεν εχω αλλη δουλεια καθ'οτι ανεργη....Εσυ ομως που εχεις δουλεια (απ οτι εχω καταλαβει δλδ) δεν εισαι λιγοτερο απο μενα εδω μεσα....
Και την απορια δνε μου την ελυσες....Μιλας κι εξω τοσο πολυ????
Νωντογαμησε τα .... :-Αστα τη καταστρεψανε τη Νωντοκωσταινα :-
Αστα τη καταστρεψανε τη Νωντοκωσταινα :-
Εχεις σκεφτει ποτε οτι απο το να καθεσαι εδω μεσα και να γραφεις ενα καρο μαλακιες
οτι υπαρχουν σαιτ αν ξερεις καλα αγγλικα για να κανεις την αρθρογραφο απο αποσταση
και να πληρωνεσαι με την ωρα? Δεν υπαρχει ανεργια... εσεις θελετε και ειστε ανεργοι.
Ναι και εξω τοσο πολυ μιλαω... και οποια δεν γουσταρει να παει να γαμηθει![]()
Αγαπητη για να κανεις παιδι χρειαζεσαι πουτσα..και πουτσα δεν εχεις δει και ουτε προκειτε να δεις στο αραχνιασμενο σου μουνι......αληθεια τι χρωμα εχει η πουτσα ξερεις?και μετα στελνει πμ για να σου εξηγησει γιατι στην ειπε (και καλα) στο ταδε θεμα) οπως τοτε που ειχα αναφερει καπου πως ετσι οπως γιναν τα πραγματα εγω σκεφτομαι να μην κανω παιδι και γυρισε και μου ειπε πως μαλλον φταιει η μανα μου και το πως με μεγαλωσε...
και μετα πμ να εξηγησει την πιπα που ξεφουρνισε..
Τωρα ακουω αξεχαστα τραγουδια απο τη Σοφια Βεμπο,ξερεις αυτο που λεειΝωντογαμησε τα .... :-