Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Όταν γίνεις μοντ ..μπάναρε με ...ως τότε θα με ανέχεσαι  ..Σάλτα και γαμήσου κι εσύ λοιπόν..
Δεν καταλαβεs κομπλεξαρισμενο ατομο με την παρτη μαs
Θα σε βριζω απ το πρωι ωs το βραδυ  και χωριs να γινω μοντ
Αγαμητη μουστογρια

Επισκέπτης
Να το ξαναπω αλλη μια φορα μπαs και εμπεδωθει
Αριστερα πανω προτου κανειs logon  γραφει μπουρδελα
Δεν γραφει νταμπλιγιου νταμπλιγιου αγαπησα κι αμαρτησα για το βρακι μου
Ολοι μαs ξερουμε που μπαινουμε , το πωs θα μιλησουμε και το πωs θα συμπεριφερθουμε....Και υπαρχουν καποιοι κωδικεs αγραφοι γι αυτο
Ε με τον ενα η τον αλλο τροπο ολοι προσεχουμε να μην θιξουμε τα παιδια
για τα οποια φτιαχτηκε και το σαιτ....Νομιζω?????

Το όνομα του σάιτ είναι απλά ένα κωλοόνομα και τίποτε άλλο.....μπορεί να μπαίνει όποιοσδήποτε μέσα,δεν απαγορεύεται σε κανέναν η είσοδος....αυτά

Επισκέπτης
Δεν καταλαβεs κομπλεξαρισμενο ατομο με την παρτη μαs
Θα σε βριζω απ το πρωι ωs το βραδυ  και χωριs να γινω μοντ
Αγαμητη μουστογρια

Απλά σταματήστε το όσοι τη βρίζετε γιατί έχετε εξ'αρχής άδικο....δε σας παίρνει λέμε........ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γιατι μαλωνουμε ?  :think:
με παιζετε και μενα ? ξερω και μποξ  :dancing:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Το θέμα άρχισε επειδή η Αλίντισα αναφέρθηκε στην κριτική του αμτζίκ που δε της άρεσε;;; Ε και;;; Δικαιώμά της.....δε γίνετε να σ'αρέσουν όλα.....δε μπορεί όλες οι κριτικές να έχουν θετικά σχόλια..... :headbang:
Η οποία ήταν αυτό....

................Κατάλαβα ότι όλα όσα αίσθανόμουν
δέν ήταν ένθουσιασμός.

Ήταν ή ζεστασιά σου μέσα στήν καρδιά μου, ήταν τό κορμί σού πού γινόταν ένα με το δικό μου, ήτανε ό ίδρώτας σου
πού άκουμπούσε τήν άναπνοή μου !!!!!!!

Ήταν μιά εύτυχία, έτσι όπως λίγοι άνθρωποι στήν γή έχουν τήν τύχη νά τήν ζουν........
Και όταν είμαι μαζί σου, αίσθάνομαι ότι άνήκω σέ αύτούς τούς λίγους καρδιά μου!!

Στό μυαλό μπαινοβγαίνουν σκέψεις καί άναμνήσεις, όνειρα,
όνειρα πού έκανα , καί μαζί σου τά νιώθω γιά πρώτη φορά.

Νιώθω ότι αύτό πού κάποτε ήταν για μένα φαντασία άπλησίαστη, αύτό πού σάν μικρό παιδί έμοιαζε άδύνατο,
αύτό που θα μέ έκανε να νιώσω ότι όλος ο κόσμος είναι δικός μου , τώρα τό βρήκα καί είναι έδώ !!!!!!

Τότε δέν ήξερα πώς λεγόταν, ήξερα άπλά ότι ύπήρχε.

Μάτια,μάτια μάτια όχι πλάνα βέβαια , άλλά ματάκια
ΑΛΗΘΙΝΑ ζεστά σάν τήν καρδιά σου !!!!!!

Καί δέν είναι τίποτα περισσότερο καί τίποτα λιγότερο άπό τόν έρωτα,τόν άπόλυτο έρωτα, πού εσύ μού έδειξες τόν δρόμο γιά νά καταφέρω νά τόν βρώ.

SmileyΚάποιες φορές νιώθεις όλα σου τά κομμάτια νά άγαπάνε τόσο πολύ πού σχεδόν σου έρχεται ν κλάψεις.

Νιώθεις τό κάθε κομμάτι σου νά τήν άναζητά........

Νιώθεις τήν κάθε σου σκέψη νά σέ άφαρπάζει καί νά σέ ταξιδεύει,έκεί πού κοίταξαν τά μάτια της !!!!1

Να σέ όδηγεί έκεί.....

Στίς λίγες στιγμές πού έζησες μαζί της καί σε όσες άκόμη πρόκειται νά έρθουν...

Εκεί.......στήν άγκαλιά της ,στό γλυκό της χαμόγελο....
στήν άνάσα της έπάνω σου, καί στόν ίδρώτα πού μουσκεύη
τήν λάγνα ύβη της!!!!!

Σέ κάθε της λέξη σέ κάθε της έκφραση.... σέ ότι σέ κάνει νά ύπάρχης, νά είσαι όταν είσαι μαζί της........

Τώρα άναπολώ τίς στιγμές, πού είπα τί κάνουμε άριστούργημα μου ???

....Έρωτα άλήτη μου ...έσύ καί έγώ μόνο για έμάς ,
ΕΡΩΤΑ !!!!

Σήμερα θά ζωγραφίζω στό μυαλό μου μέ χρώματα καινούργια, καί μέ τήν άτροσκονη τού κορμιού της είκόνες πού δέν είχα ποτέ φανταστεί....

Σήμερα θά τραγουδήσω γιά ότι αίσθάνομαι στίχους πού δέν έχω ξαναπεί!!!!!!!

Σήμερα δέν είμαι έδώ.......

Είμαι κάπου άλλού πού δέν ξέρω πού είναι, πέρασα μέσα
άπό κρυφό δρόμο στό όνειρο καί χάθηκα...........

Είναι τόσο άκαθόριστο καί όμως τόσο μαγικό!

Νά πού τελικά δέν συνειδητοποιούμε τί μάς συμβαίνει
τίς περισσότερες φορές ,καί όταν συμβή δέν
φτάνει μιά ζωή !!!!!!

Τώρα όμως είσαι έδώ καρδιά μου,κράτα με
νά μήν χαθώ !!!!!!

Υ.Γ. 1 Ύμνος στό άριστούργημα !!!!!

Υ.Γ. 2 Μήν φοβόσαστε κριτικάρετε ........ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!!

Υ.Γ. 3 Τά σέβη μου !!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το όνομα του σάιτ είναι απλά ένα κωλοόνομα και τίποτε άλλο.....μπορεί να μπαίνει όποιοσδήποτε μέσα,δεν απαγορεύεται σε κανέναν η είσοδος....αυτά

Συμφωνοι..........αλλα στο σαιτ αυτο γραφονται κριτικεs, ειτε αρεσουν σε καποιεs ειτε οχι..........Ειναι μεσα στο σκεπτικο του σαιτ
Αυτη τι πεταγεται σαν την πορδη???  Θα δοκιμασει κανενα απο τα κοριτσια και μαs το κραταει κρυφο???

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
πες οτι θες θα σε κανω λεμονατο :birdman:
που σκατα βγαλατε το λεμονατος
και το κοκκινηστος  :2funny:
ποιο ειναι το σκεπτικο ρε :think:
Κάθονται μερικοί-ες βρίζουν και χαρακτηρίζουν χωρίς να ξέρουν την προσωπική ζωή του καθενός… εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να με λέει αγαπουλη ο άλλος γιατί απλά δεν είμαι …δεν έχουν καταλάβει μερικοί ότι εδώ περνάμε την ώρα μας και κάνουμε χαβαλέ….αν θέλουμε να πούμε κάτι πιο σοβαρό υπάρχουν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας  ;)
Μπρο ελα να αλλαξουμε κουβεντα για να αποφορτοσουμε το κλιμα  :sunglasses:
Τι γνωμη εχεις για το προμοσιον; :2funny: :2funny:
βρο φρονιμα  :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κάθονται μερικοί-ες βρίζουν και χαρακτηρίζουν χωρίς να ξέρουν την προσωπική ζωή του καθενός… εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να με λέει αγαπουλη ο άλλος γιατί απλά δεν είμαι …δεν έχουν καταλάβει μερικοί ότι εδώ περνάμε την ώρα μας και κάνουμε χαβαλέ….αν θέλουμε να πούμε κάτι πιο σοβαρό υπάρχουν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας  ;)βρο φρονιμα  :sunglasses:

Και μαλιστα ....χωριs να προσφερουν τιποτα στο σαιτ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Απλά σταματήστε το όσοι τη βρίζετε γιατί έχετε εξ'αρχής άδικο....δε σας παίρνει λέμε........ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Κιθάρα δεν καταλαβαίνεις το γελοίο της υπόθεσης από πλευράς Αλίντισσας ε;;;

Μπαίνει να κάνει κριτική σε site για πουτάνες στους πελάτες κ στις πουτάνες,να πάει κ σε καμιά εκκλησία ή κατηχητικό να μιλήσει περί αθεϊας αν είναι. :cheesy:

Επισκέπτης
Συμφωνοι..........αλλα στο σαιτ αυτο γραφονται κριτικεs, ειτε αρεσουν σε καποιεs ειτε οχι..........Ειναι μεσα στο σκεπτικο του σαιτ
Αυτη τι πεταγεται σαν την πορδη???  Θα δοκιμασει κανενα απο τα κοριτσια και μαs το κραταει κρυφο???

Αυτό όμως φίλε μου που έγραψε ο αμτζίκ δεν είναι καν κριτική αν τη διάβασες.....είναι περισσότερο κάτι σαν ερωτικό κείμενο.....πιστεύω δε διαφωνούμε σε αυτό.... ;)

Ωραίο το κειμενάκι του αμτζίκ δε μπορώ να πω.....αλλά δε θεωρείτω κριτική

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Μπαίνει να κάνει κριτική σε site για πουτάνες στους πελάτες,να πάει κ σε καμιά εκκλησία ή κατηχητικό να μιλήσει κ περί αθεϊας αν είναι. :cheesy:
Δηλαδη παπαζολη εδω μεσα ειναι ολοι αγαπούληδες με τις πουτάνες και έθιξα όλο το σαιτ ή μόνο 5-6 γελοίους ?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Κάθονται μερικοί-ες βρίζουν και χαρακτηρίζουν χωρίς να ξέρουν την προσωπική ζωή του καθενός… εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να με λέει αγαπουλη ο άλλος γιατί απλά δεν είμαι …δεν έχουν καταλάβει μερικοί ότι εδώ περνάμε την ώρα μας και κάνουμε χαβαλέ….αν θέλουμε να πούμε κάτι πιο σοβαρό υπάρχουν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας  ;)βρο φρονιμα  :sunglasses:
Μπρο τελευταια την εχεις δει σκληρο πεπονι,ουτε μια πλακα δεν σηκωνεις  :rolleyes:

Επισκέπτης

Μπαίνει να κάνει κριτική σε site για πουτάνες στους πελάτες,να πάει κ σε καμιά εκκλησία ή κατηχητικό να μιλήσει κ περί αθεϊας αν είναι. :cheesy:

Κατ'αρχήν ο αμτζίκ δεν έγραψε κριτική γαμώ το στανιό μου να πούμε....το'παμε 100 φορές αυτό..... :headbang:

Κατά δεύτερον,δεν την είδα ποτέ να "κρίνει" όσους πάνε σε πουτάνες

Κατά τρίτον,όσον αφορά αυτό με την εκκλησία,ότι και να τους πεις δε πιάνει,γιατί τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου....

Και κατά τέταρτον....άντε βγάλτε τα πέρα μόνοι σας...τα λέμε,bb :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom