Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Επισκέπτης
ας αναφερθω και εγω με βαση αυτα που διαβασα
σταματη εσυ με ποιον τα εχεις βαλει ρε και αρπαζεσε :think:
κατα κυριο λογο οτι πιστευουμε οτι δε μας αρεσει δεν το διαβαζουμε η ακομα καλυτερα δε συμμετεχουμε,το να διαβαζει καποιος κριτικη με σκοπο να χλευασει δεν εχει νοημα,ο καθενας γραφει οπως νομιζει και οτι νομιζει απο σοβαρο εως γελοιο περιεχομενο,ειναι αποκλειστηκα δικαιωμα του καθενος μας πως θελει να γραψει,και αναρωτιεμαι χλευαζοντας τις κριτικες η ακομα και τους αγαπουληδες και συμπεριλαμβανω και εμενα μεσα τι εχει να κερδισει ο καθενας
εγω προσωπικα διαβαζω και αν κατι το θεωρησω αστειο γελαω δε μπαινω στο κοπο να το σχολιασω με ασχημο τροπο ουτε καν με καλο εκτος και αν η κριτικη που διαβασα ειναι του σταμουλη :grin:
και ποιος ο λογος να μπαινουμε σε αψημαχιες και να χαρακτηριζουμε τον καθ'ενα που οταν καν τον γνωριζουμε πως ειναι στη πραγματικη του ζωη.
αυτα τα λιγα και αφηνω τον κοσμο να γελαει μαζι μουμας ποιο το προβλημα :birdman:

Ώπα "σεντόνι" ο μπάρος.....και τι δε θα έδινα ρε να σε δω να γράφεις ποστ άνω των 2 γραμμών....απίστευτο!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:pipa2:Ποιοί εσείς?Οι 6-7 πουτανοαγαπούληδες?Η μήπως υπονοείς οτι όλοι οι μπουρδελιάριδες έχουν καταντήσεις έτσι?Δεν νομίζω..Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άντρες που έχουν διατηρήσει την αξιοπρέπεια τους και είναι λεμονάτοι κι όχι ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΙ.
Α μπα ? Σοβαρα ?

Για να καταλαβουμε τι προβλημα εχεις εσυ με μας δηλαδη ?
Και απο που συμπερανες το ποιον μας δηλαδη ?
Μας ξερεις προσωπικα και δεν το ξερουμε ?

Κοπελια εισαι για πολλα γελια..... και κοιταξε το γιατι εκτιθεσαι ανεπανορθωτα.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:pipa2:Ποιοί εσείς?Οι 6-7 πουτανοαγαπούληδες?Η μήπως υπονοείς οτι όλοι οι μπουρδελιάριδες έχουν καταντήσεις έτσι?Δεν νομίζω..Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άντρες που έχουν διατηρήσει την αξιοπρέπεια τους και είναι λεμονάτοι κι όχι ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΙ.
Οπωs και ναχει το θεμα , λυπαμαι το μαθαινειs απο μενα, αλλα το σαιτ ειναι αντρικου περιεχομενου και ενδιαφεροντοs......τωρα τελευταια εγινε η πουστο-χαριτωμενια.....και μπηκαν και οι γυναικεs
Δεν εχουμε θεμα, φτανει να μην ενοχλειτε, αλλα εσυ το παρατραβαs σε κατι που δεν σου πεφτει λογοs
Και οσο για τα λεμονατα και τα κοκινιστα σπιτι σου
Το τι ειμαστε . το τι εχουμε καταντησει και το τι θα κατασταλαξουμε, δεν σου πεφτει κανεναs λογαριασμοs.......
T ακουσεs αιθερια υπαρξη του καναπε??? Σαλτα και γαμησου τωρα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στην τρυπούλα της μαμάς εσύ...δεν έχεις καμιά δουλειά στην συζήτηση..
Ασε την μητερα μου εκει που ειναι, μην ακουσεις οτι δεν εχεις ακουσει στην ζωη σου ολοκληρη

Κοιταξε να φας μια ψωλη να ξελαμπικαρεις και ασε τα πολλα πολλα  :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.428
Πόντοι
25.467
Α μπα ? Σοβαρα ?

Για να καταλαβουμε τι προβλημα εχεις εσυ με μας δηλαδη ?
Και απο που συμπερανες το ποιον μας δηλαδη ?
Μας ξερεις προσωπικα και δεν το ξερουμε ?

Κοπελια εισαι για πολλα γελια..... και κοιταξε το γιατι εκτιθεσαι ανεπανορθωτα.....

Λίγα τα λόγια σου με την εκλεκτή μου προφάϊλερ.  >:(

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Κι όποιος έχει την σφίγγα, σφίγγεται. Προσέξτε όμως μη σας φύγουν τα  :shit:
Μην φοβασαι μαν,μαρουλι με ειχε παει πριν 10 μερες  :sunglasses:
Την δικη σου υγεια να προσεχεις ,μην μας παθεις και τιποτα,δεν θα εχουμε αγιο μετα  :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.040
Πόντοι
6.035
τι εγινε κουλουρακι μου  :-*
εγω ανηκω σε αλλη κατηγορια φαντασιοκαψουρης :grin:
Ώπα "σεντόνι" ο μπάρος.....και τι δε θα έδινα ρε να σε δω να γράφεις ποστ άνω των 2 γραμμών....απίστευτο!!!!!
ειδες οσο ζεις μαθαινεις :birdman:βασικα μια επισημανση εκανα επειδη δε μου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι και επειδη ο χαβαλες με τη σοβαροτητα μερικες φορες μοιαζουν ισως να εχουν παρεξηγηθη καποια πραγματα :P

Επισκέπτης
Οπωs και ναχει το θεμα , λυπαμαι το μαθαινειs απο μενα, αλλα το σαιτ ειναι αντρικου περιεχομενου και ενδιαφεροντοs......τωρα τελευταια εγινε η πουστο-χαριτωμενια.....και μπηκαν και οι γυναικεs
Δεν εχουμε θεμα, φτανει να μην ενοχλειτε, αλλα εσυ το παρατραβαs σε κατι που δεν σου πεφτει λογοs
Το τι ειμαστε . το τι εχουμε καταντησει και το τι θα κατασταλαξουμε, δεν σου πεφτει κανεναs λογαριασμοs.......

Έλα βρε λάιφ....χαλάρωσε.....1η φορά σε βλέπω να βρίζεις.... :S

Επισκέπτης
εγω ανηκω σε αλλη κατηγορια φαντασιοκαψουρης :grin:ειδες οσο ζεις μαθαινεις :birdman:βασικα μια επισημανση εκανα επειδη δε μου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι και επειδη ο χαβαλες με τη σοβαροτητα μερικες φορες μοιαζουν ισως να εχουν παρεξηγηθη καποια πραγματα :P

Σαν να λέμε μια μέρα να δω το μέμο να κράζει τις Ρωσίδες....και τον κόσνικ να μην αναφερθεί ούτε μία φορά σχετικά με τον στρατό.....καλή φάση :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Έλα βρε λάιφ....χαλάρωσε.....1η φορά σε βλέπω να βρίζεις.... :S

Αγαπητε......μπαινει σε ξενα χωραφια...........
Αποφασιζει, κρινει, κοροιδευει ανθρωπουs που δεν τουs ξερει
Και χωριs να προσφερει τιποτα αλλο στο σαιτ εκτοs απο copypaste απο την ζωη των σταρ..... Εσενα πωs σου ακουγεται αυτο???

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.040
Πόντοι
6.035
ελα ρε κοφτε το επιτελους
δεν εχει νοημα να τσακωνεστε για μια κουβεντα,ειδικα οταν δεν εχει βασει γιατι δεν πιστευω να εχει βασει :P
εσυ τι γελας ρε αρχικοκκινηστε :birdman:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ασε την μητερα μου εκει που ειναι, μην ακουσεις οτι δεν εχεις ακουσει στην ζωη σου ολοκληρη

Κοιταξε να φας μια ψωλη να ξελαμπικαρεις και ασε τα πολλα πολλα  :sunglasses:
Σαλτα στην κουζινα σου [size=20pt]και στα παιδια σου[/size] κυρα μου που θα μας πεις οτι γελαει το συμπαν μαζι μας....
..... που εχεις και αποψη στο μπουρδελα κομ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο το λεει καποια που το μονο που την νοιαζει ειναι Πουτσα λουσα και Μπλακ Τζακ ?

Κοινως και στα απταιστα ελληνικα .... παπαριες καμαρωτες και αρχιδια μαντολες !!!!!!!

Αν δεις και ποσοι γελουν μαζι σου στην πραγματικοτητα θα παθεις πλακα !!!!!!!!!
Τράβα να φας την κρεμούλα σου βουτυρομπεμπέκο ..όσο θα πιάνεις την οικογένεια μου στο στόμα σου άλλο τόσο μου δινεις το δικαίωμα να πιάσω και την δική σου..

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγω ανηκω σε αλλη κατηγορια φαντασιοκαψουρης :grin:ειδες οσο ζεις μαθαινεις :birdman:βασικα μια επισημανση εκανα επειδη δε μου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι και επειδη ο χαβαλες με τη σοβαροτητα μερικες φορες μοιαζουν ισως να εχουν παρεξηγηθη καποια πραγματα :P

Πεστα ρε συ...Για χαβαλε μπαινουμε εδω (δε μιλαω για τα θρεντς ενημερωσης κτλ), οχι για να βριζομαστε (καλυτερα να βριζομαστε στο σεξ  :grin:).....    :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom