Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Όχι μόνο ήταν γελοία η κριτική (ποιά κριτική δηλαδή..τέλοσπάντων) αλλά γελοιοποιείστε και όσοι την στηρίζετε ..
Σάλτα στην τρυπούλα σου χρυσό μου...κι εσύ και οι πουτανοαγαπούληδες.Γελάει το σύμπαν με σας..
Σαλτα στην κουζινα σου και στα παιδια σου κυρα μου που θα μας πεις οτι γελαει το συμπαν μαζι μας....
..... που εχεις και αποψη στο μπουρδελα κομ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο το λεει καποια που το μονο που την νοιαζει ειναι Πουτσα λουσα και Μπλακ Τζακ ?

Κοινως και στα απταιστα ελληνικα .... παπαριες καμαρωτες και αρχιδια μαντολες !!!!!!!

Αν δεις και ποσοι γελουν μαζι σου στην πραγματικοτητα θα παθεις πλακα !!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σαλτα στην κουζινα σου και στα παιδια σου κυρα μου που θα μας πεις οτι γελαει το συμπαν μαζι μας....

Αυτο το λεει καποια που το μονο που την νοιαζει ειναι Πουτσα λουσα και Μπλακ Τζακ ?

Κοινως και στα απταιστα ελληνικα .... παπαριες καμαρωτες και αρχιδια μαντολες !!!!!!!

Eτσι ετσι  
Εδω που λεει ο λογοs δεν τολμαω να αμφισβητησω την κριτικη κανενοs εδω μεσα, γιατι στην τελικη ετσι την βρισκει και μαγκια του και τωρα ξεσηκωθηκαν οι κατσαρολεs και ζητανε επιδομα για καπακι

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που γελούν μαζί μου ..που αναγκάστηκα και έκλεισα τα πμ...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
..... που εχεις και αποψη στο μπουρδελα κομ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμπαινε μητσαρα....μπες στο μαγαζι και κλειστο....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γιατι δεν την κυνηγας εσυ να την σκοτωσεις????    :huh:

για να την σκοτωσω πληρως θα χρειαστουν θυσιες

να σπασω κανα βαζο καμια τηλεοραση

διοτη θα την κυνηγαω  :rolleyes:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
για να την σκοτωσω πληρως θα χρειαστουν θυσιες

να σπασω κανα βαζο καμια τηλεοραση

διοτη θα την κυνηγαω  :rolleyes:

Οταν σκοτεινιασει αν την δεις να πεταει  κλεισε ολα τα φωτα ανοιξε πορτα η μπλκονοπορτα αναψε το φως του μπλακονιου η τελοςπαντων εξωτερικο φως και θα φυγει....

Αφου δεν θες θυσιες υπαρχει κ ο αναιμακτος τροπος......

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ωραια

θα στην παρει την πρωτια ο νωντας η οχι  :2funny: :birdman: :birdman:
:2funny: :birdman:
Απο το Κοσμα απειλουμαι τελευταια  :zfuck:
Ειδικα απο τη στιγμη που αλλαξε αβαταρ  :zfuck:
Παντως και συ χανεις το τιτλο απο τον Ταφτααρ  :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που γελούν μαζί μου ..που αναγκάστηκα και έκλεισα τα πμ...

Για να καταλαβω δηλαδη τοσο εγω οσο και οι αλλοι....Εδω μεσα μπηκεs για να μαs την λεs??? Ποια νομιζειs οτι εισαι??? Και αφου δεν σ αρεσει και δεν συμφωνειs γιατι δεν παs οπου αλλου θεs για να κανουμε και μειs οτι γουσταρουμε???

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στα αρχιδια μας !!!!!!

Δεν σου εστειλα ποτε πμ εγω και ουτε με ενδιαφερε ποτε να σου στειλω, γιατι δεν νομιζω να υπαρχει κατι, που να με ενδιαφερει πανω σου.... :sunglasses:

Μαθε να σεβεσαι τα μελη και ασε τα περι πουτανοαγαπουλιασης κτλ κτλ κατα μερος....
(εγω δεν ειμαι σε αυτους μεσα , αλλα και να ημουν δεν ειναι κατι που θα πρεπει να σε αφορα)

Τα περι ΠΟΥΤΑΝΟΑΓΑΠΟΥΛΙΑΣΗΣ πες τα σε αλλους και οχι σε μενα γιατι δεν περνανε  :sunglasses:

Στην τελικη δεν νομιζω να σε αφορα τι κανει ο καθενας εδω μεσα..... εκτος κι αν εισαι επαγγελματιας και θες πελατες. :sunglasses:

Αποφασισε τι εισαι να ξερουμε και πως θα φερομαστε απεναντι σου.......
Γιατι νομιζω πως δεν ξερεις καλα καλα, τι εισαι και τι θες  :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.040
Πόντοι
6.035
ας αναφερθω και εγω με βαση αυτα που διαβασα
σταματη εσυ με ποιον τα εχεις βαλει ρε και αρπαζεσε :think:
κατα κυριο λογο οτι πιστευουμε οτι δε μας αρεσει δεν το διαβαζουμε η ακομα καλυτερα δε συμμετεχουμε,το να διαβαζει καποιος κριτικη με σκοπο να χλευασει δεν εχει νοημα,ο καθενας γραφει οπως νομιζει και οτι νομιζει απο σοβαρο εως γελοιο περιεχομενο,ειναι αποκλειστηκα δικαιωμα του καθενος μας πως θελει να γραψει,και αναρωτιεμαι χλευαζοντας τις κριτικες η ακομα και τους αγαπουληδες και συμπεριλαμβανω και εμενα μεσα τι εχει να κερδισει ο καθενας
εγω προσωπικα διαβαζω και αν κατι το θεωρησω αστειο γελαω δε μπαινω στο κοπο να το σχολιασω με ασχημο τροπο ουτε καν με καλο εκτος και αν η κριτικη που διαβασα ειναι του σταμουλη :grin:
και ποιος ο λογος να μπαινουμε σε αψημαχιες και να χαρακτηριζουμε τον καθ'ενα που οταν καν τον γνωριζουμε πως ειναι στη πραγματικη του ζωη.
αυτα τα λιγα και αφηνω τον κοσμο να γελαει μαζι μουμας ποιο το προβλημα :birdman:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
:pipa2:
Για να καταλαβω δηλαδη τοσο εγω οσο και οι αλλοι....Εδω μεσα μπηκεs για να μαs την λεs??? Ποια νομιζειs οτι εισαι??? Και αφου δεν σ αρεσει και δεν συμφωνειs γιατι δεν παs οπου αλλου θεs για να κανουμε και μειs οτι γουσταρουμε???
Ποιοί εσείς?Οι 6-7 πουτανοαγαπούληδες?Η μήπως υπονοείς οτι όλοι οι μπουρδελιάριδες έχουν καταντήσεις έτσι?Δεν νομίζω..Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άντρες που έχουν διατηρήσει την αξιοπρέπεια τους και είναι λεμονάτοι κι όχι ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΙ.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Στα αρχιδια μας !!!!!!

Δεν σου εστειλα ποτε πμ εγω και ουτε με ενδιαφερε ποτε να σου στειλω, γιατι δεν νομιζω να υπαρχει κατι, που να με ενδιαφερει πανω σου.... :sunglasses:

Μαθε να σεβεσαι τα μελη και ασε τα περι πουτανοαγαπουλιασης κτλ κτλ κατα μερος....
(εγω δεν ειμαι σε αυτους μεσα , αλλα και να ημουν δεν ειναι κατι που θα πρεπει να σε αφορα)

Τα περι ΠΟΥΤΑΝΟΑΓΑΠΟΥΛΙΑΣΗΣ πες τα σε αλλους και οχι σε μενα γιατι δεν περνανε  :sunglasses:

Στην τελικη δεν νομιζω να σε αφορα τι κανει ο καθενας εδω μεσα..... εκτος κι αν εισαι επαγγελματιας και θες πελατες. :sunglasses:

Αποφασισε τι εισαι να ξερουμε και πως θα φερομαστε απεναντι σου.......
Γιατι νομιζω πως δεν ξερεις καλα καλα, τι εισαι και τι θες  :sunglasses:
Στην τρυπούλα της μαμάς εσύ...δεν έχεις καμιά δουλειά στην συζήτηση..

Επισκέπτης
Ρε αφήστε την Αλίντισσα ήσυχη..... ;) :sunglasses:

Στο κάτω-κάτω έχει και αυτή άποψη.....θα τη φιμώσουμε; :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom