pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται ..προσεχε μην σου φυγει.. ;)Άντε μωρή υστερικιά.
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται ..προσεχε μην σου φυγει.. ;)Άντε μωρή υστερικιά.
Σαλτα στην κουζινα σου και στα παιδια σου κυρα μου που θα μας πεις οτι γελαει το συμπαν μαζι μας....Όχι μόνο ήταν γελοία η κριτική (ποιά κριτική δηλαδή..τέλοσπάντων) αλλά γελοιοποιείστε και όσοι την στηρίζετε ..
Σάλτα στην τρυπούλα σου χρυσό μου...κι εσύ και οι πουτανοαγαπούληδες.Γελάει το σύμπαν με σας..
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται ..προσεχε μην σου φυγει.. ;)
Σαλτα στην κουζινα σου και στα παιδια σου κυρα μου που θα μας πεις οτι γελαει το συμπαν μαζι μας....
Αυτο το λεει καποια που το μονο που την νοιαζει ειναι Πουτσα λουσα και Μπλακ Τζακ ?
Κοινως και στα απταιστα ελληνικα .... παπαριες καμαρωτες και αρχιδια μαντολες !!!!!!!
Αν δεις και ποσοι γελουν μαζι σου στην πραγματικοτητα θα παθεις πλακα !!!!!!!!!
εχω εδω μια στο σπιτη που με κυνηγαει οπου παω εδω και δυο μερες![]()
Καλα αυτο το εχουμε καταλαβει ;)εχω εδω μια στο σπιτη που με κυνηγαει οπου παω εδω και δυο μερες![]()
Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που γελούν μαζί μου ..που αναγκάστηκα και έκλεισα τα πμ...Σαλτα στην κουζινα σου και στα παιδια σου κυρα μου που θα μας πεις οτι γελαει το συμπαν μαζι μας....
Αυτο το λεει καποια που το μονο που την νοιαζει ειναι Πουτσα λουσα και Μπλακ Τζακ ?
Κοινως και στα απταιστα ελληνικα .... παπαριες καμαρωτες και αρχιδια μαντολες !!!!!!!
εμπαινε μητσαρα....μπες στο μαγαζι και κλειστο....Σαλτα στην κουζινα σου και στα παιδια σου κυρα μου που θα μας πεις οτι γελαει το συμπαν μαζι μας....
..... που εχεις και αποψη στο μπουρδελα κομ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα αυτο το εχουμε καταλαβει ;)
Κανενα υποννουμενο,αν εχεις αποριες στις λυνω παντα με πμολο υπονοουμενα εισαι τελευταια![]()
Γιατι δεν την κυνηγας εσυ να την σκοτωσεις????![]()
Κανενα υποννουμενο,αν εχεις αποριες στις λυνω παντα με πμ![]()
για να την σκοτωσω πληρως θα χρειαστουν θυσιες
να σπασω κανα βαζο καμια τηλεοραση
διοτη θα την κυνηγαω![]()
ωραια
θα στην παρει την πρωτια ο νωντας η οχι![]()
![]()
![]()
Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που γελούν μαζί μου ..που αναγκάστηκα και έκλεισα τα πμ...
Στα αρχιδια μας !!!!!!Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που γελούν μαζί μου ..που αναγκάστηκα και έκλεισα τα πμ...
Ποιοί εσείς?Οι 6-7 πουτανοαγαπούληδες?Η μήπως υπονοείς οτι όλοι οι μπουρδελιάριδες έχουν καταντήσεις έτσι?Δεν νομίζω..Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άντρες που έχουν διατηρήσει την αξιοπρέπεια τους και είναι λεμονάτοι κι όχι ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΙ.Για να καταλαβω δηλαδη τοσο εγω οσο και οι αλλοι....Εδω μεσα μπηκεs για να μαs την λεs??? Ποια νομιζειs οτι εισαι??? Και αφου δεν σ αρεσει και δεν συμφωνειs γιατι δεν παs οπου αλλου θεs για να κανουμε και μειs οτι γουσταρουμε???
Στην τρυπούλα της μαμάς εσύ...δεν έχεις καμιά δουλειά στην συζήτηση..Στα αρχιδια μας !!!!!!
Δεν σου εστειλα ποτε πμ εγω και ουτε με ενδιαφερε ποτε να σου στειλω, γιατι δεν νομιζω να υπαρχει κατι, που να με ενδιαφερει πανω σου....
Μαθε να σεβεσαι τα μελη και ασε τα περι πουτανοαγαπουλιασης κτλ κτλ κατα μερος....
(εγω δεν ειμαι σε αυτους μεσα , αλλα και να ημουν δεν ειναι κατι που θα πρεπει να σε αφορα)
Τα περι ΠΟΥΤΑΝΟΑΓΑΠΟΥΛΙΑΣΗΣ πες τα σε αλλους και οχι σε μενα γιατι δεν περνανε
Στην τελικη δεν νομιζω να σε αφορα τι κανει ο καθενας εδω μεσα..... εκτος κι αν εισαι επαγγελματιας και θες πελατες.
Αποφασισε τι εισαι να ξερουμε και πως θα φερομαστε απεναντι σου.......
Γιατι νομιζω πως δεν ξερεις καλα καλα, τι εισαι και τι θες![]()