Επισκέπτης
πεστα ρε μαναρι....εχουνε κανει κομμα οι κοκκινιστοι εδω μεσα ....![]()
Ε βέβαια,που να τολμήσεις να διαφωνήσεις με την Αλίντισσα.....πίπα-κώλο θα σε πάει έτσι και το κάνεις,και το ξέρεις ;) ;) ;) ;)
πεστα ρε μαναρι....εχουνε κανει κομμα οι κοκκινιστοι εδω μεσα ....![]()
Den katalava???Aνεξοδη χολη βλεπω
Γιατι καθεσαι και την διαβαζειs???
Όχι μόνο ήταν γελοία η κριτική (ποιά κριτική δηλαδή..τέλοσπάντων) αλλά γελοιοποιείστε και όσοι την στηρίζετε ..
Σάλτα στην τρυπούλα σου χρυσό μου...κι εσύ και οι πουτανοαγαπούληδες.Γελάει το σύμπαν με σας..
Κιθαρολες να το κιθαροαλλαξουμε κιθαροτυπε?Έχει δίκιο ο Σταμ εδώ που τα λέμε.....αυτό το "αστείο" με το Νώντα κράτησε πολύ.....δε θεωρείτε καν αστείο βασικά ;)
εαν ομως το κομμα ηταν στο περιπτερο δεν θα ταν αγαπουληδες εεεπεστα ρε μαναρι....εχουνε κανει κομμα οι κοκκινιστοι εδω μεσα ....![]()
ααααααααααααααααααααααααααχαααχαχαχχααχχ
Για σενα χτυπα η καμπανα αγαπουλη
Τι δεν καταλαβεs??? Στα Ελληνικα τογραψαDen katalava???
Κιθαρολες να το κιθαροαλλαξουμε κιθαροτυπε?![]()
θα ειχαν φαει μπανεαν ομως το κομμα ηταν στο περιπτερο δεν θα ταν αγαπουληδες εεε![]()
A ναι ξέχασα κι εσύ αγαπούλης είσαι ...οπότε...Τι δεν καταλαβεs??? Στα Ελληνικα τογραψα
Στο σωστο μεροs ειναι κι αυτοs κι εγω και ολοι........Στα μπουρδελαA ναι ξέχασα κι εσύ αγαπούλης είσαι ...οπότε...
το Αλιντι ειναι η πλατωνικη ελλεηνιδοκαβλα μου ;) μην μπαινεις σε θεματα που δε μπορεις να καταλαβεις κιθαρουλη ;)Αυτό κατάλαβες εσύ ε;;;;;![]()
![]()
Άντε άλλαξε βρακάκι,γιατί μόλις είδες την Αλίντισσα τα έκανες απάνω σου....χέστη.... ;) ;) ;) ;)![]()
Πιο σωστό δεν γίνεται...Στο σωστο μεροs ειναι κι αυτοs κι εγω και ολοι........Στα μπουρδελα
Εσυ ....εισαι στο σωστο????
http://[URL unfurl="true"]www.myself.gr/files/Image/Articles/bodyandmind/agora/2011/maios/ksidi_m.jpg[/img[/URL]]Το σκοινι το τραβατε
θα σας μιλησω μια μερα πολυ ασχημα, οχι οτι χεστηκατε
Αλλα το τραβατε το τραβατε το τραβατε
θα δειτε εναν σταμ που παρομοιο δεν εχετε δει οποτε ;) μην μου ζαλιζετε αλλο τα αρχιδια..
Μου εχετε σπασει τα νευρα