Επισκέπτης
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ
ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μητσο με εκπλησεις. Εσυ εισαι ηρεμο ατομο τι σε εκανε να εκραγεις ?
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ
ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπούληδες ή όχι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία,δεν έθιξες κανέναν(αν κ φαίνεται να το θες),απλά είναι κομματάκι αστείο να ασκείς κριτική εδώ όπως την κάνεις...Δηλαδη παπαζολη εδω μεσα ειναι ολοι αγαπούληδες με τις πουτάνες και έθιξα όλο το σαιτ ή μόνο 5-6 γελοίους ?
Αυτό όμως φίλε μου που έγραψε ο αμτζίκ δεν είναι καν κριτική αν τη διάβασες.....είναι περισσότερο κάτι σαν ερωτικό κείμενο.....πιστεύω δε διαφωνούμε σε αυτό.... ;)
Ωραίο το κειμενάκι του αμτζίκ δε μπορώ να πω.....αλλά δε θεωρείτω κριτική
Και γωΡε κρυώνω σήμερα δεν είμαι καλά![]()
Και κατά τέταρτον....άντε βγάλτε τα πέρα μόνοι σας...τα λέμε,bb![]()
![]()
![]()
Τι φασισμός είναι αυτός?Μα οτι και ναναι......εδω δεν θιγω εγω σαν αντραs και σαν ενεργο μελοs την κριτικη κανενοs......Να θιξει δλδ καποια που ειναι ασχετη και τωρα ενοχλητικη????
Ακομα κι ετσι δεν εχειs κανενα δικαιωμα να κρινειs κανεναν εδω μεσαΔηλαδη παπαζολη εδω μεσα ειναι ολοι αγαπούληδες με τις πουτάνες και έθιξα όλο το σαιτ ή μόνο 5-6 γελοίους ?
Ελα μωρε χεστην την καμμενη .....Ακομα κι ετσι δεν εχειs κανενα δικαιωμα να κρινειs κανεναν εδω μεσα
Αλλα τι λεω......οποια δεν εχει δικια τηs ζωη καθεται και ασχολειται με τιs ζωεs των αλλων......Γελοια εισαι και φαινεσαι
Σοβαρά?Τι λε ρε μεγάλε?Εσύ έχεις κατακουτσομπολέψει όλο το σύμπαν και λες για μένα...Ε ρε κάτι άντρες ...Ακομα κι ετσι δεν εχειs κανενα δικαιωμα να κρινειs κανεναν εδω μεσα
εγω ποπκορνΠρεπει να εχω φαει μισο κιλο πασατεμπο σε μιση ωρα![]()
Τι φασισμός είναι αυτός?
Εθιξα τα μπουρδέλα αγόρι μου?ΟΧΙ
Εθιξα τις ιερόδουλες?ΟΧΙ
Εθιξα αυτούς που γαμάνε πουτάνες?ΟΧΙ
Καταπατώ κάποιον κανονα?ΟΧΙ
Εθιξα 5-6 κοκκινιστούς που το παίζουν ερωτύλοι σε μπουρδελοσάιτ?ΝΑΙ
πΟΥ ΤΟ ΚΑΚΌ?
Αφού σας το είπε ο γιατρός σας τραβήξτε όσεςθέλετε. Άν πρόκειται για θέμα υγείας έχω κατανόηση.
Σοβαρά?Τι λε ρε μεγάλε?Εσύ έχεις κατακουτσομπολέψει όλο το σύμπαν και λες για μένα...Ε ρε κάτι άντρες ...
ελα ρε κοφτε το επιτελους
δεν εχει νοημα να τσακωνεστε για μια κουβεντα,ειδικα οταν δεν εχει βασει γιατι δεν πιστευω να εχει βασει![]()
Τι φασισμός είναι αυτός?
Εθιξα τα μπουρδέλα αγόρι μου?ΟΧΙ
Εθιξα τις ιερόδουλες?ΟΧΙ
Εθιξα αυτούς που γαμάνε πουτάνες?ΟΧΙ
Καταπατώ κάποιον κανονα?ΟΧΙ
Εθιξα 5-6 κοκκινιστούς που το παίζουν ερωτύλοι σε μπουρδελοσάιτ?ΝΑΙ
πΟΥ ΤΟ ΚΑΚΌ?