Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
8.jpg

e4b4615b52d3.jpg

copiademissrussiafinal2.jpg

ΡΩΣΣΙΑ !!!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ποια ιστορια επλασα ακριβως? και αν θες με επιχειρηματα :) γιατι μεχρι στιμης μονο μαλακιες λες :)
καθε σου ποστ και ενα παραμυθι  :birdman:

αμα θες επιχειρηματα και ντοκουμεντα βαλε μας μια φωτο σου να σου βαλω εγω μια απο τις ρωσσιδες μου  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για να ανοίξει και μπλογκ όπου τις κράζει....προφανώς δε βαριέται..... :jerking:

καλα εχει κανει τετοιο πραγμα? Ε ειναι απαραδεκτος.  Και μετα λετε εμενα ανωμαλο
που εγραφα οδηγους για το λινουξ ή για τον προγραμματισμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καθε σου ποστ και ενα παραμυθι  :birdman:

αμα θες επιχειρηματα και ντοκουμεντα βαλε μας μια φωτο σου να σου βαλω εγω μια απο τις ρωσσιδες μου  ;)

Απο τοτε που βγηκαν οι φωτογραφικες μηχανες και οι καμερες εχει παθει καταθλιψη.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αφου την βρίσκεις κ δεν σε πονάει ο κώλος,να μην στο χαλάσουμε....στήσου καλύτερα ακόμα, μπορείς. :sunglasses: :rockon:
τραβα απο κει να σωσεις τον ΠακοΠαπο που τον παει μαρουλι ο Τζεϊμς και κρατα την ορεξη σου....τσοντα με εμενα και ελλεηνιδα δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει ποτε!  :birdman:

Επισκέπτης
Επειδή ο Μέμος ξενιτευεται για να γαμήσει ,νομίζει πως όλοι αυτό κάνουν :2funny:

Αν το κάνει όντως στ'αλήθεια αυτό,τότε έχει κάλο στον εγκέφαλο

Επίσης άλλον τόσο κάλο έχει,αν νομίσει ότι στην Ελλάδα οι ξένες έρχονται για να γαμηθούν....σηκώνονται μια ωραία μέρα και λένε δηλαδή....ας πώ μια βόλτα στην Ελλάδα,για να γαμηθώ...είμαστε σοβαροί; :headbang:

καλα εχει κανει τετοιο πραγμα? Ε ειναι απαραδεκτος.  Και μετα λετε εμενα ανωμαλο

Στο προφίλ του το διαφημίζει

καθε σου ποστ και ενα παραμυθι  :birdman:

αμα θες επιχειρηματα και ντοκουμεντα βαλε μας μια φωτο σου να σου βαλω εγω μια απο τις ρωσσιδες μου  ;)

Οι οποιές θα είναι τοπ μόντελς και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ρε μπακάλη :jerking:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μπολντ αισθανεσαι καλα?
τι εχεις παθει?
δεν σε αναγνωριζω. :o

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καλα εχει κανει τετοιο πραγμα? Ε ειναι απαραδεκτος.  Και μετα λετε εμενα ανωμαλο
τυπε σε ειχα για πιο εξυπνο.... :S

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειδες που λες μαλακιες?

πες μου εναν κινεζο διασημο συνθετη, αθλητη ή επιστημονα! εναν!

το οτι οι ελλεηνιδες ειναι η τελευταια επιλογη των αντρων παγκοσμιως ειναι η αληθεια!  γιαυτο και κανεις δεν ερχεται στην Ελλαδα για τις γυναικες αλλα για τα αρχαια, τις θαλασσες και το μουσακα!

βεβαια δε χρειαζεται να σου υπενθυμισω γιατι ερχονται οι ξενες  ;)

Υ.Γ. το λιμανακι...αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα νασαι καλα!

εισαι παντελως στοκος...οι κινεζοι φημιζονται για την ενοργανη γυμναστικη (μηπως θες ονοματα?) τη ρυθμικη, τη συγχρονισμενη κολυμβηση,ασκησεις εδαφους, κρικους εκτος αν περιμενεις να σου πω κανενα διασημο κινεζο ποδοσφαιριστη...φημιζονται επισης για το κινεζικο τσιρκο με ακροβατες το οποιο δεν εχει σχεση με το μεντρανο απο το οποιο μαλλον το σκασες....εχουν πασιγνωστους μουσικους (Bανεσα μει, yo yo ma,li yundi) και φυσικα σκακιστες...το οτι εσυ δεν γνωριζεις κινεζους συνθετες χορευτες ή μουσικους δεν οφειλεται στο οτι η κινα δεν τους παραγει και στο οτι δεν ειναι αρτιοι εκτελεστες αλλα στο οτι εισαι αρκετα στοκος ωστε να μπαινεις σε θεματα τα οποια δεν κατεχεις...

το γιατι ερχονται στην ελλαδα το γνωριζουμε ολοι πλεον...για κατι λιγουρια σαν την παρτυ σου και τους αλλους καμμενους στο θρεντ του σοτιροφ...σαν τον δημητρακη και σεις περνιεστε για γκρικ λοβερς τρομαρα σας :2funny:

Επισκέπτης
Σιγά που πάει ο Μεμάς με τοπ μόντελς... :cheesy:

εκτός αν υπάρχει χρέωση με την ώρα. :sunglasses:

Δεν είπα ότι πάει....αυτό έλειπε....αν πήγαινε θα πρέπει να ήταν Ωνάσης και βάλε...διαφορετικά ούτε για πλάκα

Το πιο απλό κάνει,..μπαίνει στο γκουγκλ και βρίσκει φώτο από Ρωσσίδες τοπ μόντελ,και μετά θα πάρει καμιά φώτο από καμιά χοντρή και θα την παρουσιάσει ως Ελληνίδα...κλασικός Μέμος :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μπολντ αισθανεσαι καλα?
τι εχεις παθει?
δεν σε αναγνωριζω. :o

Περα απο ελαχιστες φορες... οσες φορες εχω βρισει ελληνιδες εδω μεσα
το εχω κανει για πλακα. Ειχα πολλες ευκαιριες με γκομενες στην ζωη μου και μου
την εχουν πεσει και μερικες απο μονες τους. Δεν ειχα ποτε προβλημα με τις γυναικες
απλα καποιες φορες ειμαι αποτομος χαρακτηρας πραγμα που ειναι μειονεκτημα για μενα.

Με τις ελληνιδες δεν ειχα ποτε προβλημα. Δεν εχω γκομενα επειδη δεν ασχολουμαι
αν ηθελα θα ειχα  :rockon: αλλα εχω αλλες προτεραιοτητες τωρα οποτε οκ.

Τα λεω αυτα για να ξεκαθαριστω μια για παντα  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το πιο απλό κάνει,..μπαίνει στο γκουγκλ και βρίσκει φώτο από Ρωσσίδες τοπ μόντελ,και μετά θα πάρει καμιά φώτο από καμιά χοντρή και θα την παρουσιάσει ως Ελληνίδα...κλασικός Μέμος :jerking:
Και να φανταστείς ότι από το δημοτικό ακόμα μάθαμε ότι συγκρίνεις όμοια πράγματα...

Ο Μεμάς ακόμα όμως μπερδεύει την πούτσα με την βούρτσα. :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εισαι παντελως στοκος...οι κινεζοι φημιζονται για την ενοργανη γυμναστικη (μηπως θες ονοματα?) τη ρυθμικη, τη συγχρονισμενη κολυμβηση,ασκησεις εδαφους, κρικους εκτος αν περιμενεις να σου πω κανενα διασημο κινεζο ποδοσφαιριστη...φημιζονται επισης για το κινεζικο τσιρκο με ακροβατες το οποιο δεν εχει σχεση με το μεντρανο απο το οπιο μαλλον το σκασες....εχουν πασιγνωστους μουσικους (Bανεσα μει, yo yo ma,li yundi) και φυσικα σκακιστες...το οτι εσυ δεν γνωριζεις κινεζους συνθετες χορευτες ή μουσικους δεν οφειλεται στο οτι η κινα δεν τους παραγει και στο οτι δεν ειναι αρτιοι εκτελεστες αλλα στο οτι εισαι αρκετα στοκος ωστε να μπαινεις σε θεματα τα οποια δεν κατεχεις...
καλα αστο......αμα λες οτι η βανεσσα μεη ειναι κινεζα ας μη το συνεχισουμε....

δε γουσταρω να ισοπεδωνω ατομα που δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα....εχω καλη καρδια  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom