Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
γιατι σοκαριστικο?

ανεκαθεν οι ελλεηνιδες ηταν η τελευταια επιλογη των αντρων παγκοσμιως :birdman:

χελοουυυυ, ησημερινη ρωσσια δεν ειναι κομουνιστικη, και μια χαρα συνεχιζει να παραγει μουναρες και πρωτες σε ολους τους τομεις  :birdman:

δε ξερω ποια σας εχει διδαξει αυτα τα παραμυθια (αν και εχω μια μικρη υποψια), αλλα να της πειτε να βαλει και κανα δρακο μεσα... :birdman:
Εγώ Μεμάκι που έζησα κάμποσα χρονάκια έξω ,θα σου πω πως έχυναν με το που άκουγαν την  Ελληνική καταγωγή μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν ειπα αυτο μπαγλαμα στα κιλα της εγκυμοσυνης πηγαινε το σχολιο περι ασχετοσυνης για την γυναικεια φυση....εχεις ιδεα ποσα κιλα παιρνει μια γυναικα και μεχρι ποσα μπορει να παρει σε μια εγκυμοσυνη? ή μηπως εχεις την αυταπατη οτι σε οποιαδηποτε αλλη χωρα πλη της ελλαδας οι εγκυες χανουν κιλα αντι να παιρνουν?
επισης η κυτταριτιδα για την οποια τοσο πολυ ωρυεσαι οφειλεται στον τροπο ζωης, στον τυπο δερματος και στο γενετικο υλικο...τωρα που εγινε η επελαση του καπιταλισμου και στο ανατολικο μπλοκ τα ξαναλεμε σε 2-3 χρονακια...ηδη βλεπω στο ελλαδισταν αλλοδαπακια μες το λιπος και την κυτταριτιδα (γεννημενα εδω εννοω) μην περιμενεις οτι αυτο το χαλι δε θα παει και παραεξω....αλλα οχι δεν αμφισβητω την υπαρξη της κυτταριτιδας στην ελλαδα

σταματα λεμε!!!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γτ ρε αυτα δουλευαν  :think: :think:

επισης δεν βρισκω εκεινο το φοβερο με τις τριχωτες ρωσσιδες ... μηπως λεω μηηηηπως εχεις κρατησει τπτ  :think:
κάτι θυμάμαι αμυδρά :think: μάλλον θα το τσέκαρα και θα :badair: φυσικά και όχι :huh:

και σένα τί σε κόφτει που τον κόφτει;;; :birdman:
:grin:
έπρεπε να είχα πάει για ύπνο :headbang:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν ειπα αυτο μπαγλαμα στα κιλα της εγκυμοσυνης πηγαινε το σχολιο περι ασχετοσυνης για την γυναικεια φυση....εχεις ιδεα ποσα κιλα παιρνει μια γυναικα και μεχρι ποσα μπορει να παρει σε μια εγκυμοσυνη? ή μηπως εχεις την αυταπατη οτι σε οποιαδηποτε αλλη χωρα πλη της ελλαδας οι εγκυες χανουν κιλα αντι να παιρνουν?
επισης η κυτταριτιδα για την οποια τοσο πολυ ωρυεσαι οφειλεται στον τροπο ζωης, στον τυπο δερματος και στο γενετικο υλικο...τωρα που εγινε η επελαση του καπιταλισμου και στο ανατολικο μπλοκ τα ξαναλεμε σε 2-3 χρονακια...ηδη βλεπω στο ελλαδισταν αλλοδαπακια μες το λιπος και την κυτταριτιδα (γεννημενα εδω εννοω) μην περιμενεις οτι αυτο το χαλι δε θα παει και παραεξω....αλλα οχι δεν αμφισβητω την υπαρξη της κυτταριτιδας στην ελλαδα
ειναι απιστευτο ποσες ιστοριες μπορει να πλασει μια ελλεηνιδα προκειμενου να αποφυγει να παραδεχτει την αληθεια......

Επισκέπτης
ειναι απιστευτο ποσες ιστοριες μπορει να πλασει μια ελλεηνιδα προκειμενου να αποφυγει να παραδεχτει την αληθεια......

Αυτή τουλάχιστον μιλάει με σοβαρά επιχειρήματα....εσένα το μόνο επιχείρημα είναι το κόλημά σου......παραδέξου πώς σε πάει πίπα-κώλο να τελειώνουμε! ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγώ Μεμάκι που έζησα κάμποσα χρονάκια έξω ,θα σου πω πως έχυναν με το που άκουγαν την  Ελληνική καταγωγή μου.
στο πακισταν εζησες μαναρι?  :2funny: :2funny:

εκει ναι, ισως και να μετρανε οι ελλεηνιδες  :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γιατι σοκαριστικο?

ανεκαθεν οι ελλεηνιδες ηταν η τελευταια επιλογη των αντρων παγκοσμιως :birdman:

χελοουυυυ, ησημερινη ρωσσια δεν ειναι κομουνιστικη, και μια χαρα συνεχιζει να παραγει μουναρες και πρωτες σε ολους τους τομεις  :birdman:

δε ξερω ποια σας εχει διδαξει αυτα τα παραμυθια (αν και εχω μια μικρη υποψια), αλλα να της πειτε να βαλει και κανα δρακο μεσα... :birdman:

εισαι αθεραπευτα ηλιθιος νομιζω :) οι μουναρες δεν εχουν σχεση με το καθεστος μπαγλαμα...μιλησε για μουσικους αθλητες χορευτες...ΑΥΤΑ εχουν σχεση με το καθεστος....ακριβως το ιδιο συμβαινει και στην Κινα...μαζικη παραγωγη αρτιων εκτελεστων και δεν το λεω με την κακη εννοια αυτο ηταν ισως το καλυτερο που θα μπορουσε να τους τυχει μεσω του καθεστωτος...

το οτι οι ελληνιδες ειναι η τελευταια επιλογη στο σχολιο του γκιμπσον ειναι ο,τι πιο κατινιστικο εχω διαβασει απο αντρα εδω και καιρο...φορας ρολλευ στο κεφαλι οσο γραφεις? :2funny:
δηλαδη αν δεν ειχε χωρισει με τη ρωσιδα θα ηταν οι ρωσιδες η τελευταια επιλογη των αντρων? ή μαλλον οχι...θα ηταν το "λιμανακι" τους μετα απο ετη αναζητησης και εξερευνησης της γυναικειας φυσης :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Όντως....δεν θα έπαιρνα το χ. :thefinge:
ποιό χ ρε μλκ :thefinge: :think:

εισαι αθεραπευτα ηλιθιος νομιζω :) οι μουναρες δεν εχουν σχεση με το καθεστος μπαγλαμα...μιλησε για μουσικους αθλητες χορευτες...ΑΥΤΑ εχουν σχεση με το καθεστος....ακριβως το ιδιο συμβαινει και στην Κινα...μαζικη παραγωγη αρτιων εκτελεστων και δεν το λεω με την κακη εννοια αυτο ηταν ισως το καλυτερο που θα μπορουσε να τους τυχει μεσω του καθεστωτος...

το οτι οι ελληνιδες ειναι η τελευταια επιλογη στο σχολιο του γκιμπσον ειναι ο,τι πιο κατινιστικο εχω διαβασει απο αντρα εδω και καιρο...φορας ρολλευ στο κεφαλι οσο γραφεις? :2funny:
δηλαδη αν δεν ειχε χωρισει με τη ρωσιδα θα ηταν οι ρωσιδες η τελευταια επιλογη των αντρων? ή μαλλον οχι...θα ηταν το "λιμανακι" τους μετα απο ετη αναζητησης και εξερευνησης της γυναικειας φυσης :2funny:
γράφεις πάρα πολλά για τέτοια ώρα :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Πω πω γαμήσιιιι στον περιπτερά-Μέμο απόψε.........τραίνο. :zfuck: :zfuck: :zfuck: :rockon:

Πάτα τον,λιώσε τον με τις γόβες σου. :lheel: :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ποιό χ ρε μλκ :thefinge: :think:
γράφεις πάρα πολλά για τέτοια ώρα :)

Θα κοιμαται σα το βοδι αυριο
οποτε δεν εχει αναγκη!!!  :2funny: :2funny:

πωπω ρε μαλακες δεν βαρεθηκατε παλι την κουβεντα με τις ελλεηνιδες
και τις μαλακιες? Νταξει μπηκαμε στην αρχη δεν λεω ειχε πλακα
να τους λες οτι ειναι ελλεηνιδες και οτι πας με πουτανες μονο και μονο
για να βλεπεις οτι ψαρωνουν και να γελας (και να σε νομιζουν και αποτυχημενο)
αλλα μετα το βαρεθηκα  :-

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω παντως ειμαι φαν της ρωσικης λογοτεχνιας και το παραδεχομαι....Εχουν κατι το σκληρο  και αγριο οι αφηγησεις τους......

Και επειδη θυμηθηκα τον Γκογκολ και ειμαι στο μπουρδελα θυμηθηκα αυτους (νομιζω ειναι ρουμανοι).....

Αντε στην υγεια μας......

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

ειδες που λες μαλακιες?

πες μου εναν κινεζο διασημο συνθετη, αθλητη ή επιστημονα! εναν!

το οτι οι ελλεηνιδες ειναι η τελευταια επιλογη των αντρων παγκοσμιως ειναι η αληθεια!  γιαυτο και κανεις δεν ερχεται στην Ελλαδα για τις γυναικες αλλα για τα αρχαια, τις θαλασσες και το μουσακα!

βεβαια δε χρειαζεται να σου υπενθυμισω γιατι ερχονται οι ξενες  ;)

Υ.Γ. το λιμανακι...αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα νασαι καλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom