Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Περυσι ειχα γλεντησει την ψυχη μου εδω με τις ελλεηνιδες  :2funny: :2funny: :2funny:

ειχε φοβερη πλακα ριχναμε και βιντεακια μαυρου θανατου

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

ρε τι τραβαμε ΡΕ!

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Θα κοιμαται σα το βοδι αυριο
οποτε δεν εχει αναγκη!!!  :2funny: :2funny:

πωπω ρε μαλακες δεν βαρεθηκατε παλι την κουβεντα με τις ελλεηνιδες
και τις μαλακιες? Νταξει μπηκαμε στην αρχη δεν λεω ειχε πλακα
να τους λες οτι ειναι ελλεηνιδες και οτι πας με πουτανες μονο και μονο
για να βλεπεις οτι ψαρωνουν και να γελας (και να σε νομιζουν και αποτυχημενο)
αλλα μετα το βαρεθηκα  :-
Μπράβο Μπόλντη μου ,βρήκες Ελληνίδα γκόμενα και ηρέμησες εσυ  :-*

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αγριευτηκα....και νυσταζω..Ειδα και τον Κινγκ Κονγκ, Σεξ εντ τηε Σιτυ
Αστα να πανε
Μόνο τον Κινγ Κονγκ είδα,τώρα βλέπω τσόντα με τον Μέμο σε παθητικό ρόλο κ την Μουνίτσα σε ενεργητικό :pipa3: μόλις τελειώσει πάω για νάνι.... :sunglasses:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειδες που λες μαλακιες?

πες μου εναν κινεζο διασημο συνθετη, αθλητη ή επιστημονα! εναν!

το οτι οι ελλεηνιδες ειναι η τελευταια επιλογη των αντρων παγκοσμιως ειναι η αληθεια!  γιαυτο και κανεις δεν ερχεται στην Ελλαδα για τις γυναικες αλλα για τα αρχαια, τις θαλασσες και το μουσακα!

βεβαια δε χρειαζεται να σου υπενθυμισω γιατι ερχονται οι ξενες  ;)

Υ.Γ. το λιμανακι...αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα νασαι καλα!

Ρε συ ελα να σου πω....

ειλικρινα δεν βαριεσαι?  :-

Επισκέπτης
ειδες που λες μαλακιες?

πες μου εναν κινεζο διασημο συνθετη, αθλητη ή επιστημονα! εναν!

το οτι οι ελλεηνιδες ειναι η τελευταια επιλογη των αντρων παγκοσμιως ειναι η αληθεια!  γιαυτο και κανεις δεν ερχεται στην Ελλαδα για τις γυναικες αλλα για τα αρχαια, τις θαλασσες και το μουσακα!

βεβαια δε χρειαζεται να σου υπενθυμισω γιατι ερχονται οι ξενες  ;)

Υ.Γ. το λιμανακι...αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα νασαι καλα!

Οι περισσότεροι που πάνε σε μια ξένη χώρα για ταξίδι έρχονται ρε ηλίθιε,δεν ε΄ρχονται για να γαμηθούν,μη λες μαλακίες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπράβο Μπόλντη μου ,βρήκες Ελληνίδα γκόμενα και ηρέμησες εσυ  :-*

Οχι βρε αλιντισσα δεν εχω βρει κοπελα...

ισα ισα εχω κανα 7μηνο να φασωθω με καποια μη ιεροδουλη  :-

αλλα στα αρχιδια μου υγεια να εχουμε.... γελιο να πέφτει και ολα οκ.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Οι περισσότεροι που πάνε σε μια ξένη χώρα για ταξίδι έρχονται ρε ηλίθιε,δεν ε΄ρχονται για να γαμηθούν,μη λες μαλακίες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Επειδή ο Μέμος ξενιτευεται για να γαμήσει ,νομίζει πως όλοι αυτό κάνουν :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λόγω Κομμουνισμού ?

Ο Σεργκέϊ Ραχμάνινοφ ,ο Τσαϊκοφσκυ ,Ο Μουσσοργκσκυ ηταν....κομμουνιστες ?

Οιμεγαλύτεροι πιανίστες στον κόσμο τωρα που είναι Ρωσσοι ,Κίσσιν ,Ματσουεφ κτλ που έμαθαν πιανο  μετα την πτωση του κομμουνισμου ,λογω κομμουνισμου έγιναν ότι έγιναν ?

Η Γκρατσιοβα ,η καλυτερη χορευτρια του κόσμου ,που έμαθε χορό μετα την πτωση ?

Ο Γκριγκορι Περελμανν ,ο μεγαλυτερος Μαθηματικος του κοσμου που ελυσε ενα απο τα 10 αλυτα προβληματα του κοσμου ,το μαθηματικο προβλημα (εικασια ) του Πουανκαρε πριν 2 χρονια ?

επιασες την εθνικη σχολη ρωσιας...εαν ανοιξεις οποιοδηποτε βιβλιο με την ιστορια της μουσικης θα δεις οτι αντιστοιχα υπαρχει η εθνικη σχολη της σκναδιναβιας η εθνικη σχολη της ελλαδας και διαφορες αλλες εθνικες σχολες...το πως και το γιατι αναπτυχθηκαν ΕΚΕΙΝΗ την περιοδο οι εθνικες σχολες δεν μας ενδιαφερει στη δεδομενη συζητηση...λαμπροι συνθετες εχουν υπαρξει σε ολες τις χωρες και σιγουρα πολλοι περισσοτεροι στις κατα πολυ μικροτερες (συγκρητικα με τη ρωσια) γερμανια και αυστρια

και ο Καραθεοδωρης ειχε συνεργαστει με τον Αινσταιν και συγκαταλεγεται στου μεγαλυτερους μαθηματικους που εχουν υπαρχει αρα στα παπαρια μας για τον Περελμανν αν το θετεις εθνικα το ζητημα...και ο παπανικολαου ανακαλυψε την περιβοητη γυναικολογικη εξεταση

ως προς την εκτελεση ειπα και πριν το συστημα που ακολουθειται ειναι αυτο που προανεφερα...ΕΓΩ δεν γεννηθηκα ρωσια δεν εζησα καθεστος παρολαυτα εχω μαθει με το σοβιετικο συστημα τι δεν καταλαβαινεις? τι ειναι δυσκολο να ανιληφθεις? οτι αυτοι οι πιανιστες ας πουμε μαθανε με καποιο αλλο συστημα?

δε νομιζω κανεις εδω μεσα να απορριπτει τα αυτονοητα περι ρωσιας αλλα μη μας πρηζετε τα παπαρια και ξεκολληστε με τη μονομανια σας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εχω χασει επαφη εδω και 7 μηνες με τις γκομενες  :o :o :o

δεν προλαβαινω καθολου... δεν παιζει τιποτα.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ 10 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΛΕΟΣ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειναι απιστευτο ποσες ιστοριες μπορει να πλασει μια ελλεηνιδα προκειμενου να αποφυγει να παραδεχτει την αληθεια......

ποια ιστορια επλασα ακριβως? και αν θες με επιχειρηματα :) γιατι μεχρι στιμης μονο μαλακιες λες :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
νομίζω ήρθε η ώρα να μπαναριστεί η μουνίτσα :) αν διαβάζει κάποιος μοντ παρακαλώ :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
επιασες την εθνικη σχολη ρωσιας...εαν ανοιξεις οποιοδηποτε βιβλιο με την ιστορια της μουσικης θα δεις οτι αντιστοιχα υπαρχει η εθνικη σχολη της σκναδιναβιας η εθνικη σχολη της ελλαδας και διαφορες αλλες εθνικες σχολες...το πως και το γιατι αναπτυχθηκαν ΕΚΕΙΝΗ την περιοδο οι εθνικες σχολες δεν μας ενδιαφερει στη δεδομενη συζητηση...λαμπροι συνθετες εχουν υπαρξει σε ολες τις χωρες και σιγουρα πολλοι περισσοτεροι στις κατα πολυ μικροτερες (συγκρητικα με τη ρωσια) γερμανια και αυστρια

και ο Καραθεοδωρης ειχε συνεργαστει με τον Αινσταιν και συγκαταλεγεται στου μεγαλυτερους μαθηματικους που εχουν υπαρχει αρα στα παπαρια μας για τον Περελμανν αν το θετεις εθνικα το ζητημα...και ο παπανικολαου ανακαλυψε την περιβοητη γυναικολογικη εξεταση

ως προς την εκτελεση ειπα και πριν το συστημα που ακολουθειται ειναι αυτο που προανεφερα...ΕΓΩ δεν γεννηθηκα ρωσια δεν εζησα καθεστος παρολαυτα εχω μαθει με το σοβιετικο συστημα τι δεν καταλαβαινεις? τι ειναι δυσκολο να ανιληφθεις? οτι αυτοι οι πιανιστες ας πουμε μαθανε με καποιο αλλο συστημα?

δε νομιζω κανεις εδω μεσα να απορριπτει τα αυτονοητα περι ρωσιας αλλα μη μας πρηζετε τα παπαρια και ξεκολληστε με τη μονομανια σας

τι ειναι αυτα τετοια ωρα ρε  :huh: :huh:

ελεος λυπησου μας δεν μπορω να διορθωσω τετοια εκθεση τετοια ωρα  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom