Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Πιθανον αυτα να τα λεs ΚΑΙ στον αδερφο σου και αυριο ΚΑΙ στον γιο σου, να υποθεσω
τα λέμε!

εγω με κάτω από λοχία δεν πάω!
αρνούμαι!
Πιθανον αυτα να τα λεs ΚΑΙ στον αδερφο σου και αυριο ΚΑΙ στον γιο σου, να υποθεσω
μιουτ τωρα.....ωρες ωρες απορω με εσας τους αντρες, ενα στρατο εχετε ολη σας την ζωη και μια δουλεια να βρειτε και μας τα πριζετε μα τω θεω, και ουτε αυτα καταφερνετε καλα καλα..
δεν θα κατσω καν να κανω την συγκριση του στρατου που εκαναν οι γονεις μας σε σχεση με σας, δεν θα κατσω καν να αναλυσω τις μαναδες αγοριων που σαν πανε τα παιδια τους στρατο κανουν λες και θα πολεμησουν ξεσκιζονται να τους βρουν μεσο να μην κακοπερασουν οι μπουληδες γιοκες τους και μυξοκλαιγονται που δεν θα τρωει καλα και δεν θα εχει τις απολαυσεις η κλοκλο..
Κατα τα αλλα ειμαστε αντρες και θελουμε να γαμαμε. Και χασαμε τους ρολους.
ενα χρονο καθισιο και κωλοβαρεμα και επειδη βαριουνται τα πουλακια μας εχουνε και την μπουρδα ετοιμη στο στομα.. εμεις παμε στρατο, τοσο αχρηστοι ειστε ;
τα λέμε!
![]()
![]()
αρνούμαι!
Eεεε επειδή ξέρεις τόσο καλή μπαλίτσα είσαι μοντ...μάλιστα.μπαν θα ηταν ρε μαλακα κοσμα αν μιλαγε για μπουρδελα και αντρες που ξεπεφτουν σε αυτα...
μαθε μπαλιτσα σαν εμενα να γινεις μοντ![]()
κάνε με μοντ ρε μαν :-*μιουτ τωρα.....
μπαν θα ηταν ρε μαλακα κοσμα αν μιλαγε για μπουρδελα και αντρες που ξεπεφτουν σε αυτα...
μαθε μπαλιτσα σαν εμενα να γινεις μοντ![]()
είναι ένας από τους τρεις ;)Eεεε επειδή ξέρεις τόσο καλή μπαλίτσα είσαι μοντ...μάλιστα.![]()
Θα τα λεγα οπουδηποτε αν ηταν να αφυπνισω κάποιον που ειναι καλομαθημενος, και νομιζει οτι επειδη παει στρατο κανει κατι η επειδη γενναει ενα παιδι ειναι η μοναδικη στον κοσμο οποτε και εχει δικαιωμα να γκρινιαζει και να το κανει θεμαΠιθανον αυτα να τα λεs ΚΑΙ στον αδερφο σου και αυριο ΚΑΙ στον γιο σου, να υποθεσω
είναι ένας από τους τρεις σωματοφυλακες του σαιτ ;)
τωρα και σε 3δ![]()
Θα τα λεγα οπουδηποτε αν ηταν να αφυπνισω κάποιον που ειναι καλομαθημενος, και νομιζει οτι επειδη παει στρατο κανει κατι η επειδη γενναει ενα παιδι ειναι η μοναδικη στον κοσμο οποτε και εχει δικαιωμα να γκρινιαζει και να το κανει θεμα
:-*πριν με μιουταρεις ριξε μου ενα πουτσαριδιο ωστε να μπορω να φωναζω να το φχαριστηθω![]()
:-*
Λευτα υπαρχουνΓεια στο ολους![]()
αφου θελετε ισονομια γιατι δεν πατε και σεις να αραξτε λιγακι εωρες ωρες απορω με εσας τους αντρες, ενα στρατο εχετε ολη σας την ζωη και μια δουλεια να βρειτε και μας τα πριζετε μα τω θεω, και ουτε αυτα καταφερνετε καλα καλα..
δεν θα κατσω καν να κανω την συγκριση του στρατου που εκαναν οι γονεις μας σε σχεση με σας, δεν θα κατσω καν να αναλυσω τις μαναδες αγοριων που σαν πανε τα παιδια τους στρατο κανουν λες και θα πολεμησουν ξεσκιζονται να τους βρουν μεσο να μην κακοπερασουν οι μπουληδες γιοκες τους και μυξοκλαιγονται που δεν θα τρωει καλα και δεν θα εχει τις απολαυσεις η κλοκλο..
Κατα τα αλλα ειμαστε αντρες και θελουμε να γαμαμε. Και χασαμε τους ρολους.
ενα χρονο καθισιο και κωλοβαρεμα και επειδη βαριουνται τα πουλακια μας εχουνε και την μπουρδα ετοιμη στο στομα.. εμεις παμε στρατο, τοσο αχρηστοι ειστε ;
Μαζι τα φαγατε!!!!!!!!! Γεια σου Τζο στο ολα.......πουληθηκανε![]()
![]()
δεν μου απαντησες τυπε μουαφου θελετε ισονομια γιατι δεν πατε και σεις να αραξτε λιγακι ε
αλλα ειπαμε οπου γουσταρουμε ισονομια και οπου οχι τραβατε μαλακες
δεν σου τα πανε καλα μου φαινεταικαι εγω προσωπικα δεν παραπονιεμαι οτι κακοπερασα αλλα μη βγαζετε γλωσσα κιολας
![]()
εσυ κατι ξερειςτα λέμε!
![]()
![]()
αρνούμαι!
Δυστυχωs, η ευτυχωs για σενα, δεν θαμαι μπροστα οταν θα τα λεs αυτα
Οποτε τωρα ειμαι υποχρεωμενοs να το χαψω
α σορρυ ρε μαν αλλα ελειπα και επιασα αυτο που ειχε ψαχνοδεν μου απαντησες τυπε μου![]()
αφου θελετε ισονομια γιατι δεν πατε και σεις να αραξτε λιγακι ε
αλλα ειπαμε οπου γουσταρουμε ισονομια και οπου οχι τραβατε μαλακες
δεν σου τα πανε καλα μου φαινεταικαι εγω προσωπικα δεν παραπονιεμαι οτι κακοπερασα αλλα μη βγαζετε γλωσσα κιολας
![]()