Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ωρες ωρες απορω με εσας τους αντρες, ενα στρατο εχετε ολη σας την ζωη και μια δουλεια να βρειτε και μας τα πριζετε μα τω θεω, και ουτε αυτα καταφερνετε καλα καλα..
δεν θα κατσω καν να κανω την συγκριση του στρατου που εκαναν οι γονεις μας σε σχεση με σας, δεν θα κατσω καν να αναλυσω τις μαναδες αγοριων που σαν πανε τα παιδια τους στρατο κανουν λες και θα πολεμησουν ξεσκιζονται να τους βρουν μεσο να μην κακοπερασουν οι μπουληδες γιοκες τους και μυξοκλαιγονται που δεν θα τρωει καλα και δεν θα εχει τις απολαυσεις η κλοκλο..
Κατα τα αλλα ειμαστε αντρες και θελουμε να γαμαμε. Και χασαμε τους ρολους.
ενα χρονο καθισιο και κωλοβαρεμα και επειδη βαριουνται τα πουλακια μας εχουνε και την μπουρδα ετοιμη στο στομα.. εμεις παμε στρατο, τοσο αχρηστοι ειστε ;
μιουτ τωρα.....

μπαν θα ηταν ρε μαλακα κοσμα αν μιλαγε για μπουρδελα και αντρες που ξεπεφτουν σε αυτα... :uglystupid:
μαθε μπαλιτσα σαν εμενα να γινεις μοντ :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μπαν θα ηταν ρε μαλακα κοσμα αν μιλαγε για μπουρδελα και αντρες που ξεπεφτουν σε αυτα... :uglystupid:
μαθε μπαλιτσα σαν εμενα να γινεις μοντ :birdman:
Eεεε επειδή ξέρεις τόσο καλή μπαλίτσα είσαι μοντ...μάλιστα. :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πιθανον αυτα να τα λεs ΚΑΙ στον αδερφο σου και αυριο ΚΑΙ στον γιο σου, να υποθεσω
Θα τα λεγα οπουδηποτε αν ηταν να αφυπνισω κάποιον που ειναι καλομαθημενος, και νομιζει οτι επειδη παει στρατο κανει κατι η επειδη γενναει ενα παιδι ειναι η μοναδικη στον κοσμο οποτε και εχει δικαιωμα να γκρινιαζει και να το κανει θεμα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Θα τα λεγα οπουδηποτε αν ηταν να αφυπνισω κάποιον που ειναι καλομαθημενος, και νομιζει οτι επειδη παει στρατο κανει κατι η επειδη γενναει ενα παιδι ειναι η μοναδικη στον κοσμο οποτε και εχει δικαιωμα να γκρινιαζει και να το κανει θεμα

Δυστυχωs, η ευτυχωs για σενα,   δεν θαμαι μπροστα οταν θα τα λεs αυτα
Οποτε τωρα ειμαι υποχρεωμενοs να το χαψω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λευτα υπαρχουν
celebrate012.gif
Γεια στο ολους

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.190
Πόντοι
6.035
ωρες ωρες απορω με εσας τους αντρες, ενα στρατο εχετε ολη σας την ζωη και μια δουλεια να βρειτε και μας τα πριζετε μα τω θεω, και ουτε αυτα καταφερνετε καλα καλα..
δεν θα κατσω καν να κανω την συγκριση του στρατου που εκαναν οι γονεις μας σε σχεση με σας, δεν θα κατσω καν να αναλυσω τις μαναδες αγοριων που σαν πανε τα παιδια τους στρατο κανουν λες και θα πολεμησουν ξεσκιζονται να τους βρουν μεσο να μην κακοπερασουν οι μπουληδες γιοκες τους και μυξοκλαιγονται που δεν θα τρωει καλα και δεν θα εχει τις απολαυσεις η κλοκλο..
Κατα τα αλλα ειμαστε αντρες και θελουμε να γαμαμε. Και χασαμε τους ρολους.
ενα χρονο καθισιο και κωλοβαρεμα και επειδη βαριουνται τα πουλακια μας εχουνε και την μπουρδα ετοιμη στο στομα.. εμεις παμε στρατο, τοσο αχρηστοι ειστε ;
αφου θελετε ισονομια γιατι δεν πατε και σεις να αραξτε λιγακι ε :birdman:
αλλα ειπαμε οπου γουσταρουμε ισονομια και οπου οχι τραβατε μαλακες :birdman:
δεν σου τα πανε καλα μου φαινεται :birdman:και εγω προσωπικα δεν παραπονιεμαι οτι κακοπερασα αλλα μη βγαζετε γλωσσα κιολας :birdman:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
δεν σου τα πανε καλα μου φαινεται :birdman:και εγω προσωπικα δεν παραπονιεμαι οτι κακοπερασα αλλα μη βγαζετε γλωσσα κιολας :birdman:
δεν μου απαντησες τυπε μου  :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δυστυχωs, η ευτυχωs για σενα,   δεν θαμαι μπροστα οταν θα τα λεs αυτα
Οποτε τωρα ειμαι υποχρεωμενοs να το χαψω

το μοναδικο που δεχομαι οταν ακουω απο το στρατο διαφορα ειναι οτι χανετε χρονο τζαμπα, οτι τρωτε στην μαπα μαζεμενα μια μορφη εξουσιας που ειναι βλακωδης και ατομακια που την εχουν ακουσει επειδη ειναι στο στρατο εξουσια.
Οπως επισης οτι αναγκαζεστε να συναναστρεφεστε με βοδια, οχι οτι αυριο μεθαυριο δεν τα τρως στην μαπα αργα η γρηγορα αυτα τα βοδια..αλλα λεμε τωρα.. ποτε δεν ειναι ευχαριστο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.190
Πόντοι
6.035
δεν μου απαντησες τυπε μου  :sunglasses:
α σορρυ ρε μαν αλλα ελειπα και επιασα αυτο που ειχε ψαχνο :birdman:
οχι στο λογο μου,απ'οτι θυμαμε δλδ γιατι πανε κατι χρονια :think:και γενικα δε θυμαμε καν μεσα στο στρατοπαιδο δυστυχως υπηρξε περιοδος που δεν ειχα χρονο ουτε να κλασω και ασε την ερι να λεει τις παπαριες της :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Ισονομια αργηγε δεν σημαινει να παμε και μεις στρατο σημαινει να ειμαστε ισοι απεναντι στον νομο και αν θες την αποψη μου, στον νομο ισος δεν εισαι με τον πλουσιο οχι με μια γυναικα.
Αν με υποχρεωσει καποιος νομος να παω στρατο να σαι σιγουρος οτι θα το κανω, οπως κανω ενα σωρο αλλα πραγματα τα οποια υποχρεούμαι. Εχεις αναρωτηθει γιατι δεν υποχρεωσαν ποτε τις γυναικες να παμε στρατο;  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom