life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
θελω και γω πμ
![]()
![]()
![]()
Εχει πολλεs θερμιδεs?????
θελω και γω πμ
![]()
![]()
![]()
μωρή ντακόταΒασικά κ να πας εσύ στην θέση του δεν νομίζω να τον χαλάει....αν θες πάνε κ στην θέση μου.
![]()
εγω θέλω να παω στρατο μαζι με το λαιονακι![]()
τι να κανουμε λεμε τις αποψεις μας !Πωs παει??? μιλαμε για κοκινομαλεs??? ξανθομαλεs?????
Βασικά κ να πας εσύ στην θέση του δεν νομίζω να τον χαλάει....αν θες πάνε κ στην θέση μου.
![]()
οι μουνοτριχες σου ξανθες ειναι αντιγονη?![]()
Ασκήσεις όλη μέρα,ξύπνημα από τις 6....μέσα όλοι μέρα μόνο με ψωλές χωρίς γυναικεία παρουσία.ναι πες μας κιολας οτι κακοπερνατε στον στρατο να γελασω...
εγω θέλω να παω στρατο μαζι με το λαιονακι![]()
δεν ειμαι φυσική ξανθιά!
![]()
Κορίτσια πολύ προθυμία βλέπω,θέλετε να αλλάξουμε κ να πηγαίνετε εσείς;;;κι εγώ θέλω να πάω στρατό!
αλλά δεν με παίρνουνε((
δεν ειμαι φυσική ξανθιά!
![]()
μονο [size=1pt]ο κοσμας [/size] ειναι φυσικη ξανθια εδω μεσα.....δεν ειμαι φυσική ξανθιά!
![]()
όλμους..![]()
Ασκήσεις όλη μέρα,ξύπνημα από τις 6....μέσα όλοι μέρα μόνο με ψωλές χωρίς γυναικεία παρουσία.
Ο παράδεισος,όνειρο,πλάκα κάνεις....μην το συζητάς![]()
![]()
![]()
έχει βγει η ρίζα πέντε δάχτυλαμονο [size=1pt]ο κοσμας ε[/size]ιναι φυσικη ξανθια εδω μεσα.....![]()
![]()
![]()
αμα βαψω κι γω τα μαλια μου ξανθα ...τι εχει να γινει χαχαχαχμονο [size=1pt]ο κοσμας [/size] ειναι φυσικη ξανθια εδω μεσα.....![]()
![]()
![]()
πιπα κωλο εμπλοκη..χαχαχαχαΘα σε απορριψουνε......Την στιγμη τηs πυροδοτησηs θα πεφτει πανω στο βυζι σου.....Φυσικα εμποδια![]()
![]()
Η δουλειά τους τουλάχιστον δεν είναι να κάνουν κάμψεις κ να πηδάνε εμπόδια.εδω αλλοι σηκωνονται απο τις 6 για δουλεια και κοιμουνται και αργα αναγκαστικα λογω υποχρεωσεων.