Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ωρες ωρες απορω με εσας τους αντρες, ενα στρατο εχετε ολη σας την ζωη και μια δουλεια να βρειτε και μας τα πριζετε μα τω θεω, και ουτε αυτα καταφερνετε καλα καλα..
δεν θα κατσω καν να κανω την συγκριση του στρατου που εκαναν οι γονεις μας σε σχεση με σας, δεν θα κατσω καν να αναλυσω τις μαναδες αγοριων που σαν πανε τα παιδια τους στρατο κανουν λες και θα πολεμησουν ξεσκιζονται να τους βρουν μεσο να μην κακοπερασουν οι μπουληδες γιοκες τους και μυξοκλαιγονται που δεν θα τρωει καλα και δεν θα εχει τις απολαυσεις η κλοκλο..
Κατα τα αλλα ειμαστε αντρες και θελουμε να γαμαμε. Και χασαμε τους ρολους.
ενα χρονο καθισιο και κωλοβαρεμα και επειδη βαριουνται τα πουλακια μας εχουνε και την μπουρδα ετοιμη στο στομα.. εμεις παμε στρατο, τοσο αχρηστοι ειστε ;

Οχι τοσο λιγο. Μας προσβαλεις  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πάλι καλά που ψήνουνε έξω από την πύλη :rockon:
κοσμα φυλα λιγο το θρεντ στο ποδι μου.....παω να ριξω ενα μπαν διπλα σε εναν αντιμπουρδελιαρη και ερχομαι......δεν θα αργησω......μια αποσυνδεση κανω ...... :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
γιατι θα μας ζαλιζατε τα παπαρια αχ χαλασαν τα μαλλια μου αχ σπασανε τα νυχια μου :jerking:για επαγγελμα να πληρωνεστε καλα ειναι ε, εκει δε πειραζει να πατε τσαμπε ομως πειραζει :jerking: εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δε μπορεις να πετας μαλακιες αν δεν τα εχεις ζησει εκ τον εσω :birdman:

ναι ειμαι σιγουρη οτι αυτο σκεφτηκε ο νομοθετης χαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχααχαχχααχ
Εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα στο μυαλο σου,και μετα λες εγω λεω μαλακιες.Συγκρινεις εργασια που πρεπει να πληρωνεται σε καιρο ειρήνης, με στρατιωτικη θητεία που στηριζεται σε τελειως διαφορετικη λογικη, αυτη του πολεμου. Και κανεις χαοτικες συγκρισεις λεγοντας με λιγα λογια οτι οι γυναικες δεν θελουν να κανουν τζαμπε πραγματα λες και θελει κανεις να κανει.. Ο στρατος δεν ειναι εργασια καταρχας. Και δεν νομιζω να μας ρωτησε κανεις αν θελουμε θητεια στρατιωτικη και ειπαμε οχι και το δεχτηκαν.  Οπότε σκέψου καλύτερα τον λογο που ο νομοθετης επελεξε να μην τοποθετησει γυναικες σε στρατιωτικη θητεία.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι ειμαι σιγουρη οτι αυτο σκεφτηκε ο νομοθετης χαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχααχαχχααχ
Εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα στο μυαλο σου,και μετα λες εγω λεω μαλακιες.Συγκρινεις εργασια που πρεπει να πληρωνεται σε καιρο ειρήνης, με στρατιωτικη θητεία που στηριζεται σε τελειως διαφορετικη λογικη, αυτη του πολεμου. Και κανεις χαοτικες συγκρισεις λεγοντας με λιγα λογια οτι οι γυναικες δεν θελουν να κανουν τζαμπε πραγματα λες και θελει κανεις να κανει.. Ο στρατος δεν ειναι εργασια καταρχας. Και δεν νομιζω να μας ρωτησε κανεις αν θελουμε θητεια στρατιωτικη και ειπαμε οχι και το δεχτηκαν.  Οπότε σκέψου καλύτερα τον λογο που ο νομοθετης επελεξε να μην τοποθετησει γυναικες σε στρατιωτικη θητεία.
για να μην χάσει τις γυναικείες ψήφους ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κοσμα φυλα λιγο το θρεντ στο ποδι μου.....παω να ριξω ενα μπαν διπλα σε εναν αντιμπουρδελιαρη και ερχομαι......δεν θα αργησω......μια αποσυνδεση κανω ...... :grin:
όλα οκ :) αν δω τίποτα που δεν σας αρέσει θα το αναφέρω σε έναν απ' τους άλλους δύο ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.photobasement.com/wp-content/uploads/2010/04/feminism-7.jpg[/img[/URL]]
[/quote][QUOTE="LION7, post: 3208645"]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.austereinsomniac.info/storage/feminism.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1302638256500[/img[/URL]]
[/quote]

λαιονακι αρχισα να σου πλεκω σκελεα για τον στρατο να πας με καλα βρακια εκει μην μας κανεις ρεζιλι χαχαχαχαχαχαχαχα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.182
Πόντοι
6.035
γιατι εισαστε αχρηστες μηπως :think:
επειδη δεν εχετε 2 αρχιδια μηπως :think:
για τεκμηριωσε μου εσυ γιατι δεν σας συμπεριελαβε ο νομοθετης επειδη γινεσται μανουλες μηπως :jerking:δλδ για τις αγγαρειες δεν κανετε :jerking:
βαλε εσυ στο μυαλο σου τι πλεονεκτηματα εχετε και τι μειονεκτηματα εχουμε με την υποχρεωτικη θητεια αλλα παλι θα πεταξεις καμια και επαναλαμβανω πως κρινεις κατι που δεν το εχεις ζησει με ακουσες να σου πω ποτε οτι το πρωκτικο δε ποναει(για να ειμαστε στο θεμα του σαιτ)  :grin: οποτε μην πετας κοτσανες οτι ειμαστε αραχτοι και περναει ο καιρος ετσι  :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Το μακρύτερο δεν το έχεις όμως   :sunglasses:
Μην με αγριευεις,θα τριπλασιαστω
URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
για να μην χάσει τις γυναικείες ψήφους ;)

και σου λεει ας χασω τις αντρικες.. με συναρπαζει η σκέψη σου, φανταζομαι οτι οταν δεν ψηφιζαν, σκεφτηκε ο νομοθετης να μην χασει το πηδημα με την γυναικα του ε; χαχαχααχαχαχαχαχ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καληνυχτα και καλο ξημερωμα αλανια......

Καλη συνεχεια σε ολους

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και σου λεει ας χασω τις αντρικες.. με συναρπαζει η σκέψη σου, φανταζομαι οτι οταν δεν ψηφιζαν, σκεφτηκε ο νομοθετης να μην χασει το πηδημα με την γυναικα του ε; χαχαχααχαχαχαχαχ
και τις αντρικές θα έχανε, κανένας πατέρας δεν θα ήθελε την κόρη του να πάει στον στρατό...

πες μας όμως την σκέψη σου (ή την γνώση σου), μην ντρέπεσαι :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
λαιονακι αρχισα να σου πλεκω σκελεα για τον στρατο να πας με καλα βρακια εκει μην μας κανεις ρεζιλι χαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν κατάλαβα, γιατί τι έχουν τα σώβρακα μου

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom