sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
...ουτε καν ναυτης;ποιος σου ειπε οτι πηγε![]()
...ουτε καν ναυτης;ποιος σου ειπε οτι πηγε![]()
ουτε περιοδευον δε περασε...ουτε καν ναυτης;
ωρες ωρες απορω με εσας τους αντρες, ενα στρατο εχετε ολη σας την ζωη και μια δουλεια να βρειτε και μας τα πριζετε μα τω θεω, και ουτε αυτα καταφερνετε καλα καλα..
δεν θα κατσω καν να κανω την συγκριση του στρατου που εκαναν οι γονεις μας σε σχεση με σας, δεν θα κατσω καν να αναλυσω τις μαναδες αγοριων που σαν πανε τα παιδια τους στρατο κανουν λες και θα πολεμησουν ξεσκιζονται να τους βρουν μεσο να μην κακοπερασουν οι μπουληδες γιοκες τους και μυξοκλαιγονται που δεν θα τρωει καλα και δεν θα εχει τις απολαυσεις η κλοκλο..
Κατα τα αλλα ειμαστε αντρες και θελουμε να γαμαμε. Και χασαμε τους ρολους.
ενα χρονο καθισιο και κωλοβαρεμα και επειδη βαριουνται τα πουλακια μας εχουνε και την μπουρδα ετοιμη στο στομα.. εμεις παμε στρατο, τοσο αχρηστοι ειστε ;
κοσμα φυλα λιγο το θρεντ στο ποδι μου.....παω να ριξω ενα μπαν διπλα σε εναν αντιμπουρδελιαρη και ερχομαι......δεν θα αργησω......μια αποσυνδεση κανω ......πάλι καλά που ψήνουνε έξω από την πύλη![]()
γιατι θα μας ζαλιζατε τα παπαρια αχ χαλασαν τα μαλλια μου αχ σπασανε τα νυχια μουγια επαγγελμα να πληρωνεστε καλα ειναι ε, εκει δε πειραζει να πατε τσαμπε ομως πειραζει
εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δε μπορεις να πετας μαλακιες αν δεν τα εχεις ζησει εκ τον εσω
![]()
για να μην χάσει τις γυναικείες ψήφους ;)ναι ειμαι σιγουρη οτι αυτο σκεφτηκε ο νομοθετης χαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχααχαχχααχ
Εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα στο μυαλο σου,και μετα λες εγω λεω μαλακιες.Συγκρινεις εργασια που πρεπει να πληρωνεται σε καιρο ειρήνης, με στρατιωτικη θητεία που στηριζεται σε τελειως διαφορετικη λογικη, αυτη του πολεμου. Και κανεις χαοτικες συγκρισεις λεγοντας με λιγα λογια οτι οι γυναικες δεν θελουν να κανουν τζαμπε πραγματα λες και θελει κανεις να κανει.. Ο στρατος δεν ειναι εργασια καταρχας. Και δεν νομιζω να μας ρωτησε κανεις αν θελουμε θητεια στρατιωτικη και ειπαμε οχι και το δεχτηκαν. Οπότε σκέψου καλύτερα τον λογο που ο νομοθετης επελεξε να μην τοποθετησει γυναικες σε στρατιωτικη θητεία.
Το μακρύτερο δεν το έχεις όμωςΔεν ξερω
Εγω εχω τρια![]()
όλα οκκοσμα φυλα λιγο το θρεντ στο ποδι μου.....παω να ριξω ενα μπαν διπλα σε εναν αντιμπουρδελιαρη και ερχομαι......δεν θα αργησω......μια αποσυνδεση κανω ......![]()
http://[URL unfurl="true"]www.photobasement.com/wp-content/uploads/2010/04/feminism-7.jpg[/img[/URL]]
[/quote][QUOTE="LION7, post: 3208645"]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.austereinsomniac.info/storage/feminism.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1302638256500[/img[/URL]]
[/quote]
λαιονακι αρχισα να σου πλεκω σκελεα για τον στρατο να πας με καλα βρακια εκει μην μας κανεις ρεζιλι χαχαχαχαχαχαχαχα
γιατι εισαστε αχρηστες μηπωςναι ειμαι σιγουρη οτι αυτο σκεφτηκε ο νομοθετης χαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχααχαχχααχ
Εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα στο μυαλο σου,και μετα λες εγω λεω μαλακιες.Συγκρινεις εργασια που πρεπει να πληρωνεται σε καιρο ειρήνης, με στρατιωτικη θητεία που στηριζεται σε τελειως διαφορετικη λογικη, αυτη του πολεμου. Και κανεις χαοτικες συγκρισεις λεγοντας με λιγα λογια οτι οι γυναικες δεν θελουν να κανουν τζαμπε πραγματα λες και θελει κανεις να κανει.. Ο στρατος δεν ειναι εργασια καταρχας. Και δεν νομιζω να μας ρωτησε κανεις αν θελουμε θητεια στρατιωτικη και ειπαμε οχι και το δεχτηκαν. Οπότε σκέψου καλύτερα τον λογο που ο νομοθετης επελεξε να μην τοποθετησει γυναικες σε στρατιωτικη θητεία.
...ασε που η πνευμονια θεριζει τις γυναικες φανταρους.για να μην χάσει τις γυναικείες ψήφους ;)
Μην με αγριευεις,θα τριπλασιαστωΤο μακρύτερο δεν το έχεις όμως![]()
για να μην χάσει τις γυναικείες ψήφους ;)
και τις αντρικές θα έχανε, κανένας πατέρας δεν θα ήθελε την κόρη του να πάει στον στρατό...και σου λεει ας χασω τις αντρικες.. με συναρπαζει η σκέψη σου, φανταζομαι οτι οταν δεν ψηφιζαν, σκεφτηκε ο νομοθετης να μην χασει το πηδημα με την γυναικα του ε; χαχαχααχαχαχαχαχ
Μητσο γινεσαι βαρετος...καθε φορα..Καληνυχτα και καλο ξημερωμα αλανια......
Καλη συνεχεια σε ολους
γειά σου μητσάραΚαληνυχτα και καλο ξημερωμα αλανια......
Καλη συνεχεια σε ολους
λαιονακι αρχισα να σου πλεκω σκελεα για τον στρατο να πας με καλα βρακια εκει μην μας κανεις ρεζιλι χαχαχαχαχαχαχαχα