lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πρωτος γαλλικος καφες για φετος... 
...αντε,καλο χειμωνα...

...αντε,καλο χειμωνα...
πρωτος γαλλικος καφες για φετος...
...αντε,καλο χειμωνα...![]()
το καλοκαιρι κυριως, πινω φραπε...Για φραπέ σε είχα εσένα![]()
13 toy μηνόνενε? ;)
και συ μαυροσκουφης τι εμαθες θα μας παρουν ξανα για εκπεδευση ?24. Στην αυλώνα, το 'δα τώρα στο σάιτ της στρατολογίας
θα πηξει η μουνα σου κωλοψαρο24. Στην αυλώνα, το 'δα τώρα στο σάιτ της στρατολογίας
και συ μαυροσκουφης τι εμαθες θα μας παρουν ξανα για εκπεδευση ?
ψιλα ψιλα τα μαυρα τα μπερε![]()
![]()
θα πηξει η μουνα σου κωλοψαρο![]()
Θα σας λείψω καθόλου;![]()
Διαβιβάσεις είμαι, οι μαυροσκούφηδες τα τεθωρακισμένα είναι;
ναι τεθωρακισμενα αλλα το μενου που τρωγαμε αστα !Διαβιβάσεις είμαι, οι μαυροσκούφηδες τα τεθωρακισμένα είναι;
Διαβιβάσεις είμαι, οι μαυροσκούφηδες τα τεθωρακισμένα είναι;
Οσο πιο πολύ χέζεις τόσο πιο πολύ καθαρίζει το έντερο σου.Για αυτόν τον λόγο δίνονται οι συγκεκριμένες τροφές.ναι τεθωρακισμενα αλλα το μενου που τρωγαμε αστα !
ειχε καθε τεταρτη φασολαδα με φακιες και φασολακια κρυα οχι ζεστα και λαχανο σαλατα και 3 ελιες ! δεν σου κανω πλακα ! σκληραγωγια ασε μες στα χιονια με το σορτσακι τζοκινκ καναμε !
μετα μας πηγαινε ο κωλος απ το καλο μενου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι τεθωρακισμενα αλλα το μενου που τρωγαμε αστα !
ειχε καθε τεταρτη φασολαδα με φακιες και φασολακια κρυα οχι ζεστα και λαχανο σαλατα και 3 ελιες ! δεν σου κανω πλακα ! σκληραγωγια ασε μες στα χιονια με το σορτσακι τζοκινκ καναμε !
μετα μας πηγαινε ο κωλος απ το καλο μενου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μποκού.
Ναι ρε αφού είσαι εντάξει άτομοΓιατί δεν απαντάει κανείς :'(
προσπαθουσα να συνδεθω ως βιλμΑ μπας και ανεβει λιγο η αυτοπεποιθηση σουΓιατί δεν απαντάει κανείς :'(
εγω ειμαι κρεατοφαγος και ψαροφαγος και χωριατικη σαλατα τρωο πολυ , σπανια τρωο τετοια μονο στο στρατο τα τρωγα ηθελα δεν ηθελα δεν ειχα αλλη λυσηΟσο πιο πολύ χέζεις τόσο πιο πολύ καθαρίζει το έντερο σου.Για αυτόν τον λόγο δίνονται οι συγκεκριμένες τροφές.![]()