Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
το κόλπο για να την παλέψεις στον στρατό είναι να μην σκέφτεσαι όλη την θητεία που απομένει, αλλά να την σπας σε μικρότερες περιόδους και να βάζεις στόχους

πχ. όταν παρουσιαστείς απαγορεύεται να σκεφτείς πώς θα περάσουν 9 μήνες, θα σκεφτείς ότι ο στόχος είναι να περάσουν αυτές οι 10 μέρες μέχρι την ορκομωσία που θα πάρεις άδεια ορκομωσίας ;)
μετά μόλις ξαναμπείς θα έχεις κατά νου πότε θα έρθει ο καιρός να ξαναβγείς με άδεια (συνήθως δίνουν ένα Σ/Κ καί στην βασική καί στην ειδικότητα)

SOS: εννοείται πως όταν σας προσφέρουν δυνατότητα για Σ/Κ ή άδεια στους 2 πρώτους μήνες της θητείας, θα την παίρνεις ασχέτως αν σας λένε ότι θα γραφτεί κανονικά και θα αφαιρεθεί από το σύνολο της δικαιούμενης κανονικής αδείας (στους πρώτους μήνες την έχεις μεγαλύτερη ανάγκη την άδεια, μετά συνηθίζεις, έρχονται και τα ΤΑΠ -τιμητική άδεια παραμεθωρίου- θα μείνουν αρκετές μέρες και για μετά)

:coffee:

Thanks. Το sos μου το χουν πει κι αλλοι, υπάρχουν και άδειες άμα πας καλά σε βολές; Να αρχίσω να κάνω προπόνηση στο call of duty αν είναι  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
το κόλπο για να την παλέψεις στον στρατό είναι να μην σκέφτεσαι όλη την θητεία που απομένει, αλλά να την σπας σε μικρότερες περιόδους και να βάζεις στόχους

πχ. όταν παρουσιαστείς απαγορεύεται να σκεφτείς πώς θα περάσουν 9 μήνες, θα σκεφτείς ότι ο στόχος είναι να περάσουν αυτές οι 10 μέρες μέχρι την ορκομωσία που θα πάρεις άδεια ορκομωσίας ;)
μετά μόλις ξαναμπείς θα έχεις κατά νου πότε θα έρθει ο καιρός να ξαναβγείς με άδεια (συνήθως δίνουν ένα Σ/Κ καί στην βασική καί στην ειδικότητα)

SOS: εννοείται πως όταν σας προσφέρουν δυνατότητα για Σ/Κ ή άδεια στους 2 πρώτους μήνες της θητείας, θα την παίρνεις ασχέτως αν σας λένε ότι θα γραφτεί κανονικά και θα αφαιρεθεί από το σύνολο της δικαιούμενης κανονικής αδείας (στους πρώτους μήνες την έχεις μεγαλύτερη ανάγκη την άδεια, μετά συνηθίζεις, έρχονται και τα ΤΑΠ -τιμητική άδεια παραμεθωρίου- θα μείνουν αρκετές μέρες και για μετά)

:coffee:
Τα προβλεπόμενα  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Thanks. Το sos μου το χουν πει κι αλλοι, υπάρχουν και άδειες άμα πας καλά σε βολές; Να αρχίσω να κάνω προπόνηση στο call of duty αν είναι  :2funny:

γενικά με τις τιμητικές πέφτει πολύ αρβύλα, πολλές φορές τις τάζουν και μετά παίρνεις τ'αρχίδια σου :jerking:
στις βολές όλοι στον γάμο του καραγκιόζη βαράνε και τα αποτελέσματα είναι πλασματικά, ευτοί που εξετάζουν τους στόχους λένε ό,τι να'ναι και φυσικά το ξέρουν όλοι αυτό, οπότε χλωμό :grin:

πάντως αν τύχει και τσιμπήσεις τιμητική, επιβάλλεται να την πάρεις στην μονάδα από όπου την πήρες, καθώς αν και γράφεται κανονικά και σε ακολουθεί σε κάθε μετάθεση, στην πράξη μόλις αλλάξεις μονάδα ο εκεί δίκας θα την γράψει στ'αρχίδια του...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παλι στο νετκαφε γμτ να κανω οτι ξεχασα το πρωι....Εμ ενα μυαλο χειμων ακαλοκαιρι....      >:(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.478
Πόντοι
25.467

Και να κοιμάστε πολύ. Ο ύπνος μικραίνει την θητεία.

Επισκέπτης
Πάντως λάιον είσαι μεγάλος δουλευταράς.....όλοι σε πίστεψαν βλέπω......εκτός από μένα,που δε πρόκειται να με ξεγελάσεις....ακόμα και τον πρωθυπουργό τον ίδιο θα μπορούσες να ξεγελάσεις ότι πας φαντάρος για πρώτη φορά,και δε ξέρεις τι παίζει και καλά,αλλά εμένα ούτε γι'αστείο........για σένα πλέον είναι συνήθεια ο στρατός :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Και να κοιμάστε πολύ. Ο ύπνος μικραίνει την θητεία.

Το πιο εύκολο. Τον ύπνο τον έχω στο τσεπακκκφεφςφβηψωωςεωφ;ωςνωιγωεςνβωωΕΦΓΩΒΗΦΒΩ

sleep-at-keyboard-pic-255x300.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
και πουσαι λιοντάρι και δυο συμβουλές απο μένα
α)Παίξτο και λιγο μαλάκας
β)Αν έχεις κάποια ειδικότητα (οπως να παίζεις μπουζούκι κτλ) ή γενικότερα αν πιάνουν τα χέρια σου δήλωσε το.Στην συνέχεια θα σου φανεί χρήσιμη αυτη η αυτοθυσία  

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
και πουσαι λιοντάρι και δυο συμβουλές απο μένα
α)Παίξτο και λιγο μαλάκας
β)Αν έχεις κάποια ειδικότητα (οπως να παίζεις μπουζούκι κτλ) ή γενικότερα αν πιάνουν τα χέρια σου δήλωσε το.Στην συνέχεια θα σου φανεί χρήσιμη αυτη η αυτοθυσία 

α) Εύκολα, θα είμαι ο εαυτός μου
β) Να τους πω ότι είμαι ο LION7 του bourdela; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom