gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γαμαμε δεν τηγανιζουμε λουτσους.....
γαμαμε δεν τηγανιζουμε λουτσους.....
τηγανητός μάλλον δεν τρώγεταιγαμαμε δεν τηγανιζουμε λουτσους.....![]()
Eμφανίστηκε και λιοντάρης, δέσαμε τώρα
*πότε σε παίρνουνε εσένα;
τελικα απο σεξ πως παμε?
υπηρεσιες υπενθυμισης του σαιτ.....παπαζολης...Βιάζεσαι να με διώξεις;
Νοέμβρη. Μη μου το θυμίζετε συνέχεια ρε σεις, έχω ήδη τον μαλάκα τον παπαζόλη να μου στέλνει pm κάθε μέρα για να μου το θυμίζει![]()
πω!! πω! το μαρτύριο της σταγόναςΒιάζεσαι να με διώξεις;
Νοέμβρη. Μη μου το θυμίζετε συνέχεια ρε σεις, έχω ήδη τον μαλάκα τον παπαζόλη να μου στέλνει pm κάθε μέρα για να μου το θυμίζει![]()
Βιάζεσαι να με διώξεις;
Γεια σου όμορφη.....Κρήτη είσαι;;;
Ναι ναι...Τρεχω να προλαβω μη με προλαβουν οι απεργιες αλλα δεν το γλυτωνω μαλλον....Χεχεχεχεχε......
Τουλαχιστον να κανω 1-2 μπανια ακομη.....
Και σε πιστέψαμε τώρα ότι πας φαντάρος....για καμιά εγχείρηση προστάτη θα πας μάλλον....
Οπότε εύχομαι καλή επιτυχία![]()
Αλήθεια λέω ρε, στο ορκίζομαι, να μη σώσεις να ξαναδεις πούτσο σε πάρκο![]()
Μπάνια τέτοια εποχή; Χειμερινή κολυμβήτρια είσαι;
Αν δε δω το χαρτί που σε καλούν,τότε δεν πείθομαι ούτε με σφαίρες..... ;)
Πώς να το κάνουμε ρε αδερφέ....δε πείθεις,για φαντάρος σε αυτήν την ηλικία....![]()
Σαββατοκυριακο εκανα...Η θαλασσα ηταν πολυ καλυτερη απο του Ιουνιου....Και γενικως ειναι πιο ζεστη τωρα.....Χθες χαλασε ο καιρος ομως, οποτε περιμενω να δω.....
Να δω και ποτε θα φυγω γιατι Πεμπτη που πεταω κανονικα, εχει απεργιες....
Βιάζεσαι να με διώξεις;
...ήταν τότε που το πήγαινα για στράκι ...αλλά τελικά υπερίσχυσε η πουτάναΛούτσο στο αβατάρ σου η κόρη σου είναι;