pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Πηρα τα κλειδια,θα το ξεκλειδωσω για παρτι σου καβλεουραΠοιο είδωλο ρε χαμένε; Κλειδωμένο είναι το θρεντ,άνοιξε τα στραβά σου
Πηρα τα κλειδια,θα το ξεκλειδωσω για παρτι σου καβλεουραΠοιο είδωλο ρε χαμένε; Κλειδωμένο είναι το θρεντ,άνοιξε τα στραβά σου
ψιλο αυτόΧέστηκα ρε για το τι ψήφισες,στ'αρχίδια μου.....ναι τον Πακιστανό τον πατέρα σου είχα φίλο......ώχου,μας ζάλισες βραδιάτικα.... :S :S :S
το ίδιο θα κάνει και ο Γιώργος Λάμπρου στον γλίτσα μόλις μπει στο μπου και τον πάρει χαμπάρι
Πηρα τα κλειδια,θα το ξεκλειδωσω για παρτι σου καβλεουρα
Μολις εφαγες αναφορα γιατι επιασες γονεις στο στομα σουΧέστηκα ρε για το τι ψήφισες,στ'αρχίδια μου.....ναι τον Πακιστανό τον πατέρα σου είχα φίλο......ώχου,μας ζάλισες βραδιάτικα.... :S :S :S
Μολις εφαγες αναφορα γιατι επιασες γονεις στο στομα σου
Μολις εφαγες αναφορα γιατι επιασες γονεις στο στομα σου
Η πουστικη κιθαρα του γειτονα ηδη εκανε μυνηση στον Αβραμη-Αχμεττο ίδιο θα κάνει και ο Γιώργος Λάμπρου στον γλίτσα μόλις μπει στο μπου και τον πάρει χαμπάρι
Η πουστικη κιθαρα του γειτονα ηδη εκανε μυνηση στον Αβραμη-Αχμετ
Εχεις χρονο να ανακαλεσεις και να γλιτωσεις το μπαν ;)Χαφιέ........
Ο Αβραμοτριαντης ειναι σαν την αρκουδα.Χέστηκα ρε για το τι ψήφισες,στ'αρχίδια μου.....ναι τον Πακιστανό τον πατέρα σου είχα φίλο......ώχου,μας ζάλισες βραδιάτικα.... :S :S :S
Εχεις χρονο να ανακαλεσεις και να γλιτωσεις το μπαν ;)
Θα φας μπαν απο το κρυοgamimeno kryo
Ο Αβραμοτριαντης ειναι σαν την αρκουδα.
Ειναι πολυ προστατευτικος με τα Πακια του, που του κρατανε συντροφια οταν σκυβει να μαζεψει σαλιγκαρια...
τι εγινε ρε τι εχετε παθει ολοι με τα μπανια?Θα φας μπαν απο το κρυο
Ετσι μπραβο,καλο παιδιΕντάξει ρε συγγνώμη...
Αλλά και συ σύνελθε μια στάλα,τι για Αχμέτηδες και Σίσυπους λες;
Εντάξει ρε συγγνώμη...
Αλλά και συ σύνελθε μια στάλα,τι για Αχμέτηδες και Σίσυπους λες;