kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αφού ομολογεί ότι έχει 2 ενεργούς λογαριασμούςΓιατί μπαν ρε μάγκα;;;;
αφού ομολογεί ότι έχει 2 ενεργούς λογαριασμούςΓιατί μπαν ρε μάγκα;;;;
Γι αυτο υπαρχει και το οργανο τυπε-------------->δεν κάνει να προάγουμε την βία στο σάιτ
αφού ομολογεί ότι έχει 2 ενεργούς λογαριασμούς
μπαν τώρα
αφού ομολογεί ότι έχει 2 ενεργούς λογαριασμούς
carglass επι-σκευάζει, carglass αντι-καθιστάΓι αυτο υπαρχει και το οργανο τυπε-------------->
Σας θαυμάζω από ψηλά
Στομα εχεις και μιλια δεν εχεις μαν
εδω ερι....βγαζω το μεροκαματο στο μπου :-* :-* :-* :-*τζιελακι τι καμεις;
Σταματα ρε σιχαμα το γλειφομουνι.Ε και;;;; Μπορεί να το'πε έτσι για πλάκα....και γω μπορώ να πω ότι χρησιμοποιώ ταυτοχρόνως 100 διαφορετικούς λογαριασμούς....θα ισχύει όμως;;;
Ειχες και συ κλωνους οπως Βαρθολομαιος,συσσιπος,ιπποκρατης κτλ;παλια ετρωγα μπαν γιατι ελεγα την αποψη μου η οποια δεν ηταν η συμφωνη με την κομπλεξικη εξουσια του μπου
Δε το ηθελε τυπε.
Εχασε το sokofretaki απο πνευμονια.
Να ζησουμε να την θυμομαστε...
Κάποιος κοσνικ 69 ο οποίος ηταν υπαιτιος για το μπαν στον ντινομπίλη εδω μέσα κυκλοφορεί ακόμα;
τι λες ρε διομήδη εγώ τον μπιλ ντίνα τον έχω και στους φίλουςΚάποιος κοσνικ 69 ο οποίος ηταν υπαιτιος για το μπαν στον ντινομπίλη εδω μέσα κυκλοφορεί ακόμα;
με φοβίζεις φίλεκόσνικ26 είναι και κυκλοφορεί εδώ ακόμα,αλλά λίγα τα ψωμιά του εδώ μέσα....αυτό είναι γκαραντί ;) ;) ;)
Ειχες και συ κλωνους οπως Βαρθολομαιος,συσσιπος,ιπποκρατης κτλ;
μήπως έτρωγες μπαν διότι ήσουν γκόμενα με άποψη σε αντρικό μπουρδελοσάιτ? ;)παλια ετρωγα μπαν γιατι ελεγα την αποψη μου η οποια δεν ηταν η συμφωνη με την κομπλεξικη εξουσια του μπου
Σταματα ρε σιχαμα το γλειφομουνι.
Αι σιχτιρ χλαπατσα.
Πεθανες;Σας θαυμάζω από ψηλά
τι λες ρε διομήδη εγώ τον μπιλ ντίνα τον έχω και στους φίλους
με φοβίζεις φίλε