Επισκέπτης
Πάλι αγοροπαρέα βλέπω.....τις φάγατε πάλι τις κοπέλες και δε μπαίνουν;
Γεια σου φίλε
Γεια σου φίλε
Καλησπέρα
α εσενα σε τρωει ο κωλος σου να ντυθεις σπαιντερμανόπου ακούς πολλά κεράσια μαν... ;)
*γειά σου κιθάρα
μαλακα συμπτωματικα εξαφανηστηκαν ταυτοχρονα ο σινερ με τον αντιγονειτορ
ρε αυτος θα μου πηδηξει το γκομενακι τελικα και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θα χω τη χαρα να σε κανω εγω σπαιντερμαν
στοχος μας πλεον ειναι να κανουμε ρομπα τον κοσμαΜη φοβασαι. Η Αντιγονη για την ωρα κανει "τραμπαλα" στο μπυροκοιλι μου.
όπου ακούς πολλά κεράσια μαν... ;)
*γειά σου κιθάρα
μαλακα συμπτωματικα εξαφανηστηκαν ταυτοχρονα ο σινερ με τον αντιγονειτορ
ρε αυτος θα μου πηδηξει το γκομενακι τελικα και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θα χω τη χαρα να σε κανω εγω σπαιντερμαν
Τον Δεληολάνη τον έσβησες τελικά;
εσυ εχεις πηδηξει καμια μαντρα η μονο τις κλανειςΨιτ άρχοντα....μεταξύ μας όμως......αντί να πηδάς -και καλά- τις γκόμενες,δε πηδάς καμιά μαντρά λέω γω,μη στραβοπουτσιάσεις -και καλά- ; ;)
εγω τιμημενε λουστ.......ποιος λεει για διαιτα ατκινς?
όχι
αληθεύει ότι ο μπιλ ντίνας έφαγε μπαν επειδή διατηρούσε διπλό λογαριασμό? έστω και ως πρόφαση αυτό
oxiόχι
αληθεύει ότι ο μπιλ ντίνας έφαγε μπαν επειδή διατηρούσε διπλό λογαριασμό? έστω και ως πρόφαση αυτό
Αληθεύει συν του ότι τσακωνόταν με τον "εαυτό" του...όπως είπε ο Αντισθένης.
Κοίτα και συ να αποφασίσεις με ποιον λογαριασμό θα μπαίνεις μόνιμα,γιατί θα πας σαν το σκυλί στο αμπέλι,μάγκα...... ;) ;) ;) ;)
Κοίτα και συ να αποφασίσεις με ποιον λογαριασμό θα μπαίνεις μόνιμα,γιατί θα πας σαν το σκυλί στο αμπέλι,μάγκα...... ;) ;) ;) ;)
Καλησπερα τυπε μουΨιτ άρχοντα....μεταξύ μας όμως......αντί να πηδάς -και καλά- τις γκόμενες,δε πηδάς καμιά μαντρά λέω γω,μη στραβοπουτσιάσεις -και καλά- ; ;)
Αυτο το κανεις και συ.Αληθεύει συν του ότι τσακωνόταν με τον "εαυτό" του...όπως είπε ο Αντισθένης.
εσυ εχεις πηδηξει καμια μαντρα η μονο τις κλανεις
αποφασίστε
εγω τιμημενε λουστ.......