sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εισαι τεκνο αν ημουν γκομενα θα σου καθομουν....σε εχω δει σε φοτο....ξεχασες...που τα ξερεις ολ'αυτα
ειμαι εγω μαλακας αλλα ειναι και αυτες ελληνιδες
Εισαι τεκνο αν ημουν γκομενα θα σου καθομουν....σε εχω δει σε φοτο....ξεχασες...που τα ξερεις ολ'αυτα
ειμαι εγω μαλακας αλλα ειναι και αυτες ελληνιδες
Εισαι τεκνο αν ημουν γκομενα θα σου καθομουν....σε εχω δει σε φοτο....ξεχασες...
αμαν βαραει κοκκινος συναγερμος κινδυνευει ο κωλος μου
Καυλοσυλβα μην διαβαζεις τισ παπαριες που διαβαζεις γιατι σε βλεπω αγαμητη για ακομη μια δεκαετια..sinnerman
τι λεει ρε τζο καντυΧαλλο
Στο ρουφιανο φεισμπουκ πως απενεργοποιεις αυτου που λεει που εισαι οταν δημοσιυεις κατι ?
ξετετε ?>
ε και? εσενα ποια ειναι τα ζορια σου ακριβως?Καυλοσυλβα μην διαβαζεις τισ παπαριες που διαβαζεις γιατι σε βλεπω αγαμητη για ακομη μια δεκαετια..
Χαλλο
Στο ρουφιανο φεισμπουκ πως απενεργοποιεις αυτου που λεει που εισαι οταν δημοσιυεις κατι ?
ξετετε ?>
Καυλοσυλβα μην διαβαζεις τισ παπαριες που διαβαζεις γιατι σε βλεπω αγαμητη για ακομη μια δεκαετια..
να μη γαμηθεις απο κανα ξενο εχει καλα παιδια εδω μεσαε και? εσενα ποια ειναι τα ζορια σου ακριβως?
Εισαι τεκνο αν ημουν γκομενα θα σου καθομουν....σε εχω δει σε φοτο....ξεχασες...
Στα παπαρια μου..απλα δεν αντεχω τισ μαλακιες που ποσταρεις...τιποτισ αλλο...ε και? εσενα ποια ειναι τα ζορια σου ακριβως?
εσενα που σε εβγαλεεβγαλε οτι ησουνα στο λαφαμ???
κι εγω θα του καθομουν!
ειναι και ψηλος!!!
Κατσε του ρε μωρο....κι εγω θα του καθομουν!
ειναι και ψηλος!!!
Κατσε του ρε μωρο....
οτι δεν γουσταρουμε το προσπερναμε. :-*Στα παπαρια μου..απλα δεν αντεχω τισ μαλακιες που ποσταρεις...τιποτισ αλλο...
ναι ναι πως μου διεφυγε αυτο ρε γμτ!να μη γαμηθεις απο κανα ξενο εχει καλα παιδια εδω μεσα
δε με θέλει!
με το ζορι αυτά δε γινονται!
ή τουλάχιστον γίνονται από λιγους ;)
εχεις αμφιβολιες σαρουληοτι δεν γουσταρουμε το προσπερναμε. :-*ναι ναι πως μου διεφυγε αυτο ρε γμτ!
σκασε βλακαΒαρε ποιος στη χαρη σου Θα γαμησεις επιτελους
τι λεει ρε τζο καντυ
τα μαθαμε και τα δικα σου να 'ναι καλα η γλιτσα που μας ενημερωνει