baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
αντε μωρη μπετουγια σε προκαλω να μας κρινουν τα γκομενακια του σαιτ πλακουτσουδροκεφαλε
αντε μωρη μπετουγια σε προκαλω να μας κρινουν τα γκομενακια του σαιτ πλακουτσουδροκεφαλε
Είσαι ευγενικό αγόρι εσύ καλά σε εχω κόψει εγώγιατι ρε βλακα τα δικα σου δεν εχουν μαζεψει
η προτιμουσες τη λεξη ορχεις η οσχεος
η ουσια ειναι οτι μου μαζεψανε θελω ενα οσχεοθυλασμο να ερθουν στα ισα τουςΕίσαι ευγενικό αγόρι εσύ καλά σε εχω κόψει εγώ
θα κάνουμε μία εμφάνιση με μαγίο σλιπάκι και άλλη μία με κοστούμιαντε μωρη μπετουγια σε προκαλω να μας κρινουν τα γκομενακια του σαιτ πλακουτσουδροκεφαλε
Έτσι στρώνεις και εσύη ουσια ειναι οτι μου μαζεψανε θελω ενα οσχεοθυλασμο να ερθουν στα ισα τους
μηπως θες και με στολη σπαιντερμανθα κάνουμε μία εμφάνιση με μαγίο σλιπάκι και άλλη μία με κοστούμι
ο νικητής θα γαμήσει γενικά
μαν δεν πάει καλά το σπαμοθρεντ απόψεμηπως θες και με στολη σπαιντερμαν
μαν δεν πάει καλά το σπαμοθρεντ απόψε
μπανάρανε και τον μπιλ ντίνα
επειδή ρωτούσε συνεχώς για την διαχείριση ;) ;) ;)
καλησπέρα φίλε/.
καλησπέρα φίλε/.
Εγώ ρε "φίλε" μετά τον ΠΚ δεν χρησιμοποίησα ταυτόχρονα κανέναν άλλο λογαριασμό,να ξέρεις....μια φορά μονάχα δοκίμασα να μπω ως "παπα-φίλιπς" αλλά δε με έβαζε
μπαρε..θα αανταλλαξουμε τα πασγουορντς μας και εσυ θα μπαινεις ως σιννερμαν και εγω σαν μπαρος...εγω ποιους κλωνους εχω
αναλογος ποσα τηλεφωνακια απο γκομενακια εχεις συλλεξειμπαρε..θα αανταλλαξουμε τα πασγουορντς μας και εσυ θα μπαινεις ως σιννερμαν και εγω σαν μπαρος...
Τυπε πολλα αν δεν βαριεσαι να διαβασεις 800 πμ...και οχι μονο....αναλογος ποσα τηλεφωνακια απο γκομενακια εχεις συλλεξει
Τυπε πολλα αν δεν βαριεσαι να διαβασεις 800 πμ...και οχι μονο....
και εισαι και αθηνα..που επρεπε να ειχε παρει η πουτσα σου φωτια....
καλα ρε πουστη και εγω μιλαω με τον κοσμα και τον στραπονουλη
με σνομπαρουν τα γκομενακια δλδ
>και εισαι και αθηνα..που επρεπε να ειχε παρει η πουτσα σου φωτια....
Ρε μπαρε δεν μπορο να καταλαβω....μενεις αθηνα ομορφοπαιδο εισαι σε καλη ηλικια και δεν εχεις γομενα....ενα μουνι να γαμησεις...πως γινεται αυτο?...μαλακας εισαι?>
καριολακια
που τα ξερεις ολ'αυταΡε μπαρε δεν μπορο να καταλαβω....μενεις αθηνα ομορφοπαιδο εισαι σε καλη ηλικια και δεν εχεις γομενα....ενα μουνι να γαμησεις...πως γινεται αυτο?...μαλακας εισαι?