Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ο μέμος και ο κόσνικ πάντως πρέπει να φάνε μπαν,ο πρώτος για διαφήμιση και διπλο λογαριασμό ταυτόχρονα (όσο όσο),και ο δεύτερος για 3 (ίσως και 4) λογαριασμούς ταυτοχρόνως

κοίτα ποιός μιλάει :2funny:

εγώ έχω δεληολάνη τον αρχικό και μαγκιόρη όταν με είχαν μπλοκάρει που μπήκα να δω τι παίζει ;)
δεν ασχολούμαι με το σπορ ;)

Επισκέπτης
κοίτα ποιός μιλάει :2funny:

εγώ έχω δεληολάνη τον αρχικό και μαγκιόρη όταν με είχαν μπλοκάρει που μπήκα να δω τι παίζει ;)
δεν ασχολούμαι με το σπορ ;)

Εγώ ρε "φίλε" μετά τον ΠΚ δεν χρησιμοποίησα ταυτόχρονα κανέναν άλλο λογαριασμό,να ξέρεις....μια φορά μονάχα δοκίμασα να μπω ως "παπα-φίλιπς" αλλά δε με έβαζε

Α ο μαγκιόρης είναι λοιπόν αυτός που έλεγα που μπήκατε μαζί με τον τσαφ τότε,οκ αυτός δικαιολογείται....αλλά το κόσνικ26 δε δικαιολογείται (αφού έγινες κόσνικ26 μετά τον δεληολάνη,και τον δεληολάνη τον έχεις χρησιμοποιήσει μαζί με το κόσνικ26)

Επίσης έχω 1 υποψία ότι εσύ είσαι ο πήγασος...μπορείς να το διαψεύσεις; ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγώ ρε "φίλε" μετά τον ΠΚ δεν χρησιμοποίησα ταυτόχρονα κανέναν άλλο λογαριασμό,να ξέρεις....μια φορά μονάχα δοκίμασα να μπω ως "παπα-φίλιπς" αλλά δε με έβαζε

Α ο μαγκιόρης είναι λοιπόν αυτός που έλεγα που μπήκατε μαζί με τον τσαφ τότε,οκ αυτός δικαιολογείται....αλλά το κόσνικ26 δε δικαιολογείται (αφού έγινες κόσνικ26 μετά τον δεληολάνη,και τον δεληολάνη τον έχεις χρησιμοποιήσει μαζί με το κόσνικ26)

Επίσης έχω 1 υποψία ότι εσύ είσαι ο πήγασος...μπορείς να το διαψεύσεις; ;)
μακάρι να ήμουν ο πήγασος μαν...δεν με έχεις δει να συνομιλώ σε πρώτο χρόνο μαζί του;

μεχρι και ουρακοταγκος σε εχει κλασει?
αναμενώμενο...
δεν περίμενα να τσιμπήσεις εσύ το δόλωμα πάντως ;)

Ακόμα και οι ουρακοτάγκοι σας έχουν κλασμένο. 
ούτε εσένα περίμενα :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω θελω να πηδηξω αυτες που κυκλοφορανε στα θρεντ πχ αμαντα,κελυ,ελενη,πενυ,ραμονα κλπ αλλα δεν με βλεπω να μπορω να κατεβω αθηνα συντομα.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και εγω μακάρι να ήμουν ο πήγασος μαν...δεν με έχεις δει να συνομιλώ σε πρώτο χρόνο μαζί του;

Επισκέπτης
μακάρι να ήμουν ο πήγασος μαν...δεν με έχεις δει να συνομιλώ σε πρώτο χρόνο μαζί του;
αναμενώμενο...

Όχι,αλλά οκ σε πιστεύω....δεν είσαι εσύ ο πήγασος,οκ.....οπότε έχουμε δεληολάνη και κόσνικ....διάλεξε με ποιον από αυτούς τους δύο,θες να συνεχίσεις,και τον άλλον διέγραψέ τον..... ;) ;) ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όχι,αλλά οκ σε πιστεύω....δεν είσαι εσύ ο πήγασος,οκ.....οπότε έχουμε δεληολάνη και κόσνικ....διάλεξε με ποιον από αυτούς τους δύο,θες να συνεχίσεις,και τον άλλον διέγραψέ τον..... ;) ;) ;)
με το σοκοφρετακι θελει να συνεχισει.....γινεται; :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν είναι όντως αυτός το σοκοφρετάκι,τότε να πετάξει τους άλλους 2 στα σκουπίδια και να γράφει ως σόκο,έτσι όπως έγραφε "αυτή".....
τον δεληολανη μπορει αν θελει να τον πεταξει στο παχνι του πηγασου να παιζει και το ζωντανο με κατι..... :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom