Επισκέπτης
Φυσικά,αισιοδοξώ κάποτε να ξεπεράσω την καταθλιψή μου κ αν κρατήσω αυτό το pm δύσκολο!!!εχεις πμ παπαρα, το βλεπεις και το σβηνεις!
Φυσικά,αισιοδοξώ κάποτε να ξεπεράσω την καταθλιψή μου κ αν κρατήσω αυτό το pm δύσκολο!!!εχεις πμ παπαρα, το βλεπεις και το σβηνεις!
Αλλάξε ρότα,μικρό μου λέγανε φάε το φαγητό σου κ πιες όλο το γάλα σου για να γίνεις ψηλό κ δυνατό παλικαράκι κάποτε,αρχίδια,ζουμπάς έμεινα!!!αμα εισαι καλο παιδι, μπορει καποτε να δεις τετοιες και απο κοντα ;) και οχιμονο να τις δεις....
Ναι η αλήθεια είναι ότι έχουνε ψυχικό κόσμο σαφώς ανώτερο!!!γιατι ρε? αφου οι Ελλεηνιδες ειναι καλυτερες αποτι λετε ...
Εντάξει υπάρχει που κ που καμία Ρωσίδα με ανώτερο ψυχικό κόσμο αλλά είναι μονάδα-εξαίρεση του κανόνα(τι μαλακίες λέω πάλι )!!!εισαι σιγουρος? τον ψυχικο κοσμο της μεσαιας τον ειδες?
Μαλάκα(συγγνώμη αλλά μου βγήκε αυθόρμητα),πάω για κρύο ντουζ,φούντωσα!!!εισαι σιγουρος? τον ψυχικο κοσμο της μεσαιας τον ειδες?
Ασέ τα τραγούδια δεν κάνουνε τίποτα,πάω για κρύο ντουζ κ ανοίγω κλιματιστικό!!!Αφιερωμένο στις αδύνατες ψυχές ...
Επάθα το 7μο ψυχικό μου τραύμα απόψε εξαιτείας σου(τα ήθελε κ ο κώλος μου φυσικά),περαστικά μου!!!κλανεις μια χαρα ομως τωρα ετσι?
κλανεις μια χαρα ομως τωρα ετσι?
Δεν μπορώ να κοιμηθώ
Ούτε εγώ...Δεν μπορώ να κοιμηθώ
Από το φαί(βαρυστομάχιασα πάλΙ) κ την φωτογραφία σε pm με τα Ρωσίδια του Μέμου!!!Απο τη ζέστη ή από καψούρα ?
Το πρώτο ρε,στα αρχιδια μου της γράφω της καριολες αρκέτα εχω καψουρευτει μεχρη τώρα....Απο τη ζέστη ή από καψούρα ?
Ποιός ξέρει τι σκύλο η γατια πηγές και έφαγες πάληΟύτε εγώ...Από το φαί(βαρυστομάχιασα πάλΙ) κ την φωτογραφία σε pm με τα Ρωσίδια του Μέμου!!!
Δεν θέλω κ να αυτοκτονήσω είπαμε,εντάξει αρχίζει να μου φαίνεται μάταιος ετούτος ο κόσμος αλλά ακόμα όχι τόσο....πηγαινε εξω μια βολτα να δεις τις Ελλεηνιδες να νιωσεις καλυτερα....
αχαχαχαχαχαχ
Μην απογοητευσαι αγοριΔεν θέλω κ να αυτοκτονήσω είπαμε,εντάξει αρχίζει να μου φαίνεται μάταιος ετούτος ο κόσμος αλλά ακόμα όχι τόσο....
Πίτσα παρείγγειλα,ζαμπόν-μπείκον(υπό κανονικές συνθήκες μοσχαριού,τώρα αν αυτοί βάζουνε σκύλο ή γάτα δεν ξέρω)-μανιτάρια!!!Ποιός ξέρει τι σκύλο η γατια πηγές και έφαγες πάλη
Αρχίζω να έχω το δίλημμα ελλεινίδα ή gay ναούμε,τί με λες τώρα να μην απαγοητεύομαι!!!Μην απογοητευσαι αγορι
πηγαινε εξω μια βολτα να δεις τις Ελλεηνιδες να νιωσεις καλυτερα....
αχαχαχαχαχαχ